İlişki terapistini canlı yayında şoke eden soru

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sacma sapan programlarla halkin beyinleri nede güzel uyutuluyor. Kime ne faydasi var bu programin acaba ?
Devlet Kemal Sunal filmlerinde söylenen küfüleri sansürleyecek Kadar cok hassas ama böyle programlar ve böyle korkunc tipli insanlar tv ye cikmasi kabul görüyor.
Sanki hic baska problemlerimiz yok.
Bu arada iliski terapistinden cok korktum

Devletin isinemi geliyor acaba insanlara bu gibi icerigi bos olan eglence programlari, evlilik programlari ve binbir tane diziler sunarak uyutmayi. Insanlari hayal aleminemi götürmek istiyor ?
Insanlara faydasi olan programlar neden sunulmuyor ?
Bizi aptal yerinemi koyuyorlar ? Bunlarimi bize reva görüyorlar ? Üzülüyorum sadece, gittikce aptallasiyoruz ve aptallasacagiz bu gidisle. Gelecek nesile aciyorum ... nasil bir dünya sunuluyor onlara.

Bu terapistin bir kızı yemek yapma programına katıldı aman allah makarnayı dahi pişiremedi
hiç bir yemeği pişiremedi misafirlere rezil olmuştu , bu sanki
planlı aranmış gibime geldi reyting uğruna

selin hanim'in cok ciddi bir egitim gecmisinin olmasi ne yazik ki uslubunun cok ciddi olmasina vesile olamamis. ote yandan kendisi fazla didaktik de davransa toplumsal bir gercege de yansima tutmak istemis. daha farkli bir lisan kullansaydi, zannimca daha maksadina ulasan bir aciklama olabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…