İlişki terapistini canlı yayında şoke eden soru

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Beyaz TV'de ekrana gelen programa telefonla bağlanan genç kız, annesinin menopoza girdiğini internetten gençlerle konuştuğunu söyledi.
Yazdır
Beyaz TV'de ekrana gelen Hayatta Her Şey Var adlı programda ilişkilerde ve ailelerde yaşanan soruları İlişki terapisti Selin Karacehennem yanıtladı.

Canlı yayına bağlanıp ismine vermeden Karacehennem'e sorusunu ileten genç kız, annesinin menopoza girdiğini ve internet üzerinden genç erkeklerle cinsel içerikli konuşmalar yaptığını söyledi.

İŞTE O SÖZLER...

İLİŞKİ TERAPİSTİ ŞOKE OLDU
Genç kızın bu sözlerinden sonra ilişki terapisti ve programın sunucusu adeta şaşkına döndü.

"GENÇLERLE YAPMASIN, EVİNE GELİP ÖLDÜRÜR"
Karacehennem, bu konuda genç kızın annesine bunun bir çözüm olmayacağı konusunda uyarıda bulunması gerektiğini söyledi. İlişki terapisti, "Babana söylersen büyük felaket çıkar. Gençlerle yapmasın, evine gelir gelip öldürür. Genç adam boşuna mı konuşuyor, parasını konmak için konuşuyor." dedi.
http://www.milliyet.com.tr/iliski-terapistini-canli-yayinda-magazin-2175329/

bu kadının programlarına hiç güvenmiyorum ama olabilir mi ki

Gençlerle yapmasın, evine gelir gelip öldürür.

gençlerle yapmasın da ,yaşlılarla yapsın mı demek bu

Bu ara hayal dünyam çok geniş.

Bahsedilen anne ilişki terapistinin kendisi çıkacak diye bekledim haberin sonuna kadar.

ya aslında bu terapistin söylemleri normal de, programın kendisi pek normal değil, telefon düzmece olabilir bence

Konuya değilde terapiste eleştirim!
Yaşlanmak iyidir her güzel şey gibi hayatında sonu var teyzecim. insan kendini güzellik uğruna ki bence cidden çirkin bukadar hırpalamamalı. ha!sonuç ortada olmuyor işte!niye bu ısrar anlamıyorum...

Gećen donem zahide nin programındakiler oyuncuymuş .İnanasım gelmedi .

Artık o kadar igrenc şeyler duyuyorum ki çevremde burda ilginç gelmiyo bana insanlar çok alçaklaşti

O kadına nolmuş öyle ya Töbe bismillah.

ilişki terapisti dediklerine ne olmuş öyle 3 harfli çarpmış gibi duruyor..

Terapist ne yapmış öyle kendine

Fazla estetikten midir nedir 2 kelimeyi yan yana getirmekte zorlanıyor mu bana mı öyle geldi. Düzmecedir herhalde..

Konu bile abes gelmedide, bayan Karacehennem garip geldi bize
Algıda acaiplik

Hic inanmadim zaten tv de olan cocgu konu düzmece .. Senaryo... Evlilik programlarindada surekli birinin anasi birinin babasi bulunuyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…