Iliski sonrasi

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Kizlar yumurtlama gunumu oncesi ve sonrasini degerlendirdim 2 3gun gecti ama belimde asiri bi agri var uzansam batiyo ayakta olsam uzun sure agriyo sebebi nedir yoksa dollenme gerceklesmis olabilirmi belirtimidir anlayamadm yardimci olurmusnz

Kizlar yumurtlama gunumu oncesi ve sonrasini degerlendirdim 2 3gun gecti ama belimde asiri bi agri var uzansam batiyo ayakta olsam uzun sure agriyo sebebi nedir yoksa dollenme gerceklesmis olabilirmi belirtimidir anlayamadm yardimci olurmusnz
Çok erken daha döllenme belirti olmaz. Üşütmüşsünüzdür.

Olabilir tabii ki. Allah nasip eder inşallah. Profilde gerçek resminiz mi var?

Çok erken daha döllenme belirti olmaz. Üşütmüşsünüzdür.
Peki dollenme iliskiden ne zaman sonra gerceklesir yada en erken vucudumda ufak belirtileri ne zaman anlarimm tabi her zaman herkeste ayni degil ama gebellilkle neler olur

Peki dollenme iliskiden ne zaman sonra gerceklesir yada en erken vucudumda ufak belirtileri ne zaman anlarimm tabi her zaman herkeste ayni degil ama gebellilkle neler olur
Döllenmeden 10 gün sonra belirti olur ancak

Yani inşallah hamilesinizdir ama daha çok erken, psikolojik olabilir

O zaman üşütmüş olabilirsiniz,benim adetimden 1 hafta önce başlamıştı daha erken başlamaz genelde,ama neden olmasın tabi:)

Net 10 gün sonra döllenip rahme yerleşir.. rahme yerleşmeden belirti olmaz canım. Sabret. Rabbim nasip etsin inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…