- 5 Ekim 2020
- 1.604
- 394
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken daha döllenme belirti olmaz. Üşütmüşsünüzdür.Kizlar yumurtlama gunumu oncesi ve sonrasini degerlendirdim 2 3gun gecti ama belimde asiri bi agri var uzansam batiyo ayakta olsam uzun sure agriyo sebebi nedir yoksa dollenme gerceklesmis olabilirmi belirtimidir anlayamadm yardimci olurmusnz
Olabilir tabii ki. Allah nasip eder inşallah. Profilde gerçek resminiz mi var?Kizlar yumurtlama gunumu oncesi ve sonrasini degerlendirdim 2 3gun gecti ama belimde asiri bi agri var uzansam batiyo ayakta olsam uzun sure agriyo sebebi nedir yoksa dollenme gerceklesmis olabilirmi belirtimidir anlayamadm yardimci olurmusnz
Peki dollenme iliskiden ne zaman sonra gerceklesir yada en erken vucudumda ufak belirtileri ne zaman anlarimm tabi her zaman herkeste ayni degil ama gebellilkle neler olurÇok erken daha döllenme belirti olmaz. Üşütmüşsünüzdür.
Evet gercek resmimOlabilir tabii ki. Allah nasip eder inşallah. Profilde gerçek resminiz mi var?
Döllenmeden 10 gün sonra belirti olur ancakPeki dollenme iliskiden ne zaman sonra gerceklesir yada en erken vucudumda ufak belirtileri ne zaman anlarimm tabi her zaman herkeste ayni degil ama gebellilkle neler olur
Yani inşallah hamilesinizdir ama daha çok erken, psikolojik olabilirKizlar yumurtlama gunumu oncesi ve sonrasini degerlendirdim 2 3gun gecti ama belimde asiri bi agri var uzansam batiyo ayakta olsam uzun sure agriyo sebebi nedir yoksa dollenme gerceklesmis olabilirmi belirtimidir anlayamadm yardimci olurmusnz
Yani çok özel konuları konuşurken kişiyi görmek garip oluyor. Siz bilirsinizEvet gercek resmim
Yani inşallah hamilesinizdir ama daha çok erken, psikolojik
Yani inşallah hamilesinizdir ama daha çok erken, psikolojik olabilir
Insallah. Pskolojik degil aslinda bel agrim bariz belli![]()
Yuzum tam net degilki uzaktan cekilmis bi resim ozel konular konusabiliyoken neden resim olmasinki ?Yani çok özel konuları konuşurken kişiyi görmek garip oluyor. Siz bilirsiniz
MahremiyetYuzum tam net degilki uzaktan cekilmis bi resim ozel konular konusabiliyoken neden resim olmasinki ?
Mahrem dediginiz asill ozel konusmalar yuzle ne ilgisi var yuz mahrem degilki herkes goruyo sonuctaMahremiyet
Tesekkur edrrim:)O zaman üşütmüş olabilirsiniz,benim adetimden 1 hafta önce başlamıştı daha erken başlamaz genelde,ama neden olmasın tabi:)
Amin insallahnbutun anne adaylarina.Net 10 gün sonra döllenip rahme yerleşir.. rahme yerleşmeden belirti olmaz canım. Sabret. Rabbim nasip etsin inşaALLAH![]()