bak canım enfeksiyon kapmamak istiyosan yapacakların şu
1eşimle ne olursa olsun ilşkiye girdiginde ikinizinde duş almasını öneririm
2 ilşkiden sonra güsül boy abdesti kesinlikle almalısın eger ikinciyi düşünüyosan namaz abdesti almak zorundasın çünkü dinimiz omu emretmiştir çünkü her attıgın adım günah derlerki atalarımız 7 adım bile atmıcaksın ilişkiye başlamadan besmele çekiceksin sevabı var eger ilişkiye girmeden besmele çekmezsen bazı mahluklarda senle ilişkide bulunuyolarmış bide üstün kapalı olucak açık oluncada günahı var
3 ilişki bittikten sonra tuvalete gidip idraraını yaparsanda saglık açısından çok iyi olur
4 sakın oranı jellerle yıkama oda enfeksiyon yaparmış kozmetige girdigi için iyi degilmiş kadın dogumcum öyle dedi iççamasırlarını 90 yıkıcaksın ütülücejsin pamuklu giyiceksin oranı devamlı kuru tutucaksın
5 dedigine gelelim enfeksiyon eşlerdende geçebiliyor neden dersen erkekler biz kadınlar gibi önlerini yıkamadıkları için idrarları orda ister istemez kuruyo ondan eşlerdende enfeksiyon geçer
6 dedigin gibi kondom en iyi çare enfeksiyon olmaz ozaman
7enfeksiyon nasıl olur biliyomusun eger orayı yıkamıyosan ıslak bıraktıgın zaman bide çamaşırları yüksekte yıkamadıgın için ütülemedigin için olur canım
fikrimi söyledim gene sen bilirsin yardım ettiysem ne mutlu banabilmiyorumkismile
Kaç tane üyeliğiniz var acaba?
canım yani ilk ilişkiden sonra gusul aldık diyelim tekrar ilişki oldu ozaman sadece namaz abdestimi alıcaz gusle gerek yokmu yani
Nası yanii?
10tane üyeliğim olacak halim yok ya. İyi oku kardeşim
3 aylık evliyim .ilişki sonrası acı şikayeti ile doktora gitim enfesksiyon kapmış ilaç fitil krem verdi . korunmuyorumda .çok güzel bi cinsel hayatımız var aslında .ama sonrasında neyapmalıyım .sadece su ilemi yıkayım içini yıkamıyımmı siz neyapıyosunzu.her zman duş alamıyorum çünkü sabah işe gelmel zor oluyo
Bence fark etmez,her iki durumdada yataktan çıkıp güne başlarken duşunu almalısın.Arkadaşlar erkek kondıom kullanırsa çok sorun olmaz hemen duş almak dimi? Yani ertesi gün sabahı da alınabilir diye düşünüyorum ben?
televizyonda bir hocada ilişki sırasında üstünüzde birşey olsun dedi.gecelik vb. gibi.bizi Allah , melekler görüyor.siz Allahtan utanmaz mısınızki üstünüze birşey almıyorsunuz demişti.
Sonuçta her ilişk sonrası utlaka gusl için duş almak gerekiyorr
ama enfeksiyon kapman hel 3 alık evliyen çok kötüü acaba eşin başka birisiyle mi ilişkiye girdiki sen enfeksiyon kaptın
Nası yanii?
10tane üyeliğim olacak halim yok ya. İyi oku kardeşim
Bu topikte başka bir konudada pink_panther diye konu açıp hevuk olarak cevap vermişsiniz baya bir karıştırdınız galiba.
Hepsini anladım hem sağlık açısından hem de dinimiz açısında gerekli şeyler de üstün kapalı nasıl olcak onu anlamadım neden günah ki sonuçta eşiyle olduktan sonra?kafamçokkarıştı
Bu topikte başka bir konudada pink_panther diye konu açıp hevuk olarak cevap vermişsiniz baya bir karıştırdınız galiba.
arkadaşlar bende konu ile alakalı başka bir soru sormak istiyorum,ben ilişkiden sonra banyoya girerim,ama bazen kafam dolu oluyo banyo yaparken başka şeyler düşünüyorum ve sonunda abdest almayı unutuyorum,dalgınlığa geliyo,.ve böyle olduğu zaman tekrar girip sadece namaz abdesti alıyorum bazende abdest almıyorum,sadece banyo yapmış oluyorum,ama niyet olarak ilişkiden sonra temizlenmek için giriyorum banyoya sonuçta.bu şekilde de olurmu acaba???bilmiyorumkismile
ben boyle seylere inanmıyorum eskidende oyle derlermis yok cıplak olma yatakda tamamen iliski sırasında yok banyoya gidiginde cinsel organını kapat kim uydurmus ya..
bunada katılmayan var hala cok ilginc ya komiksempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?