İlişki sonrası ağrı

Mxkshdudo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2023
8
1
26
Nişanlımla uzun zaman sonra ilişkiye tekrar girdik ama ilişkiden yarım saat sonra karnımda ağrı ve kasılma yaşamaya başladım nefes aldıkça karnıma kramp girdi bunun nedeni ne olabilir?hastaneye gittiğimizde bir çok test yapıldı ama en son test sonuçları temiz demelerine rağmen yapılan test sonuçlarının bazılarına kırmızı ünlem bazı değerler olması gerekenden ya daha yüksek yada daha düşük var bu ne anlama geliyor?

Benimde e nabızda bazı test sonuçlarımın kırmızı gözüktüğü oluyordu fakat sorun teşkil etmiyor demek eğer etseydi doktorun zaten seni bilgilendirirdi. Uzun zaman sonra yaşandığı için ağrınız olmuş olabilir sonuçta bünye hala cinsel birleşmeye alışık değil

Ağrım hala geçmedi ama doktor gaz sancısı olabilir dedi bir sürü test tahlil yapıldı ama birşey bulamadılar temiz çıktı dedi. Yinede başka doktora gitmeli miyim sizce

Ağrım hala geçmedi ama doktor gaz sancısı olabilir dedi bir sürü test tahlil yapıldı ama birşey bulamadılar temiz çıktı dedi. Yinede başka doktora gitmeli miyim sizce
Doktorunuza cinsel birliktelikten sonra olduğunu söylediniz mi

Hayır söylemedim
O zaman size boşu boşuna testler yanlış testler yapılır tabiiki çünkü siz sebebini söylemiyorsunuz onlarda acaba gaz mı kist mi apandisit mi kısacası orasıyla ilgili olabilecek ne tür hastalık varsa onu düşünüyorlar ve ona göre sizden tetkik istiyorlar tabii doğal olarakta bir sonuç çıkmıyor çünkü herhangi bir hastalığınız, belirtiniz yok tamamen cinsellikten dolayı eğer bunu söyleseydiniz sizi ona göre yönlendirirdi boşuna doktora gitmişsiniz çünkü bu tamamen cinsellikten dolayı

Gebelik yada emzirme var mı dediler ilişkiye girdiniz mi diye bir soru sorulmadı. Nişanlımla birlikte gittik sorsalardı söylerdim. Yinede teşekkür ederim ilginizden dolayı.

Gebelik yada emzirme var mı dediler ilişkiye girdiniz mi diye bir soru sorulmadı. Nişanlımla birlikte gittik sorsalardı söylerdim. Yinede teşekkür ederim ilginizden dolayı.
Zaten genelde sorulmaz biraz daha özel olduğu için fakat sizin cinsellikten kaynaklı olduğu için direkt kendinizin söylemesi gerekiyordu. Mesela şöyle düşünün düştünüz başınızı vurdunuz ve ağrıyor ama başım ağrıyor diye gittiniz size bir ağrı kesici ilaç ya da serum verirler oldu bitti ama düştüm derseniz röntgen mr bilmem ne çekilir bilmiyorum anlatabildim mi ama rica ederim bu arada

Ne zaman başladı falan diye illaki sormuştur hiç bir doktor sex yaptınız mı diye sormaz böyle bir ihtimal akıllarına gelmez siz belirtecektiniz ilişki sonrası başladı agrı diye

Yanımda ailem de olunca onların yanında açıkçası çekindim doktorlarda sormayınca bişi söylemedim bende

Yanımda ailem de olunca onların yanında açıkçası çekindim doktorlarda sormayınca bişi söylemedim bende
Ya olabilir o zaman biraz bekleyin derim benim tahminim cinsellikten dolayı ağrımış kendinizi kasmış olabilirsiniz o yüzden oluşmuş olabilir eğer devam ederse ya da bir daha cinsellik yaşadığınızda yine aynısı olursa ya tek basınıza ya da sadece nişanlınızla gidip cinselliğin bilgisini vererekte söyleyin

Öylr yapayım
Tekrar teşekkür ederim içim biraz olsun rahatladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…