yada yumurtlama akıntısındırBana normal bir durum gibi geldi. Ben de affınıza sığınarak yazıyorum o gelen akıntı zevk aldığınız için geliyor olmasın
Yaniyada yumurtlama akıntısındır
Rahatsızlıktan kaynaklanmıyor o durum zevk aldigin icin geliyor gebeliğe engel değil gebeliğe engel olan seyler ilişki sırasında kayganlaştırıcı yağ gibi seyler kullanmak spermleri öldürüyormuşMerhaba kizlar..affiniza siginarak yaziyorum..hamilelik dusunuyorum..ve 2 negatif tup bebek deneyimim oldu..bi auredir ilsiki sirasinda..beyaz iltihabimsi bir akinti oluyo..bunu yasayan varmi hic..vede bu gebelige engelmi..basindan bole bir rahatsizlik gecirenler..bilgi verebilirse cok sevinirimm
Canim akintim beyaz ve sut gibi rengii..cok afedersin seffaf degil..oda beni korkutu ..bi doktora gitmeyi duaunuyorum buarada..Rahatsızlıktan kaynaklanmıyor o durum zevk aldigin icin geliyor gebeliğe engel değil gebeliğe engel olan seyler ilişki sırasında kayganlaştırıcı yağ gibi seyler kullanmak spermleri öldürüyormuş
Benimde oluyor canm bu sana özel degil genel bir durum doktor normal diyecek buyuk ihtimalCanim akintim beyaz ve sut gibi rengii..cok afedersin seffaf degil..oda beni korkutu ..bi doktora gitmeyi duaunuyorum buarada..
Canim burdada karsilastikk..Bana normal bir durum gibi geldi. Ben de affınıza sığınarak yazıyorum o gelen akıntı zevk aldığınız için geliyor olmasın
Off aynı sorun bende de var ve cuma günü kadın doğum doktoruna gidicem bakalım doktor ne dicekCanim akintim beyaz ve sut gibi rengii..cok afedersin seffaf degil..oda beni korkutu ..bi doktora gitmeyi duaunuyorum buarada..
Daja onceki tup bebek doktorum onemli degil demiati ama acaba ihmallmi etti diye duaundum...Benimde oluyor canm bu sana özel degil genel bir durum doktor normal diyecek buyuk ihtimal
Ben daha hala randevu almadim canim..ama bende gidicemm..yakin zmanda allah izin verirseOff aynı sorun bende de var ve cuma günü kadın doğum doktoruna gidicem bakalım doktor ne dicek
yok canm genel bi durum buDaja onceki tup bebek doktorum onemli degil demiati ama acaba ihmallmi etti diye duaundum...
Canim peki benim baya bi fazla oluyo cok afedersin sendede olemi..bazen ic camsinda olur ya lekelenme seklinde ..benim oyle degil..baya bi fasla sanirim bende..ama icimi rahatlattin ..tesekkur ederim canimyok canm genel bi durum bu
Malesef bendede ayni gun icinde günlük ped kullaniyorum baska türlü rahat edemiyorumCanim peki benim baya bi fazla oluyo cok afedersin sendede olemi..bazen ic camsinda olur ya lekelenme seklinde ..benim oyle degil..baya bi fasla sanirim bende..ama icimi rahatlattin ..tesekkur ederim canim
Son bi soru soarabilirmiyim hic bole akintilariniz varken gebe kaldinizmii kuzumMalesef bendede ayni gun icinde günlük ped kullaniyorum baska türlü rahat edemiyorum
evet canm 4 yıl arayla iki çocuğum oldu yani onunla gebeligin alaksu yok engel degilSon bi soru soarabilirmiyim hic bole akintilariniz varken gebe kaldinizmii kuzum
Ay superr masallahhhh allah bagislasin..alakasi olmadiginada ayrica sevindim..cok tesekkir ediyorum canimevet canm 4 yıl arayla iki çocuğum oldu yani onunla gebeligin alaksu yok engel degil
Evet evet biliyorum gerçekten normalCanim burdada karsilastikk..kuzum beyas sut gibi rengi seffaf degill
Tesekkur ediyorum canimmEvet evet biliyorum gerçekten normalakıntılar kokulu ve kesik kesik geliyorsa rengi yeşilimsi kahvemsi falan olunca sıkıntı var demek. Genelde iltihap falan olduğunda sari-yesil arası geliyor.hiiic korkma
Ne demekTesekkur ediyorum canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?