Canım aslında iyi bir şey kaygan oluyo ve sperm rahatça ilerleyebiliyo ama bende öyleydim alttan kültür aldırdım bir sürü enfeksiyon çıktı .Doktor dedi ki spermleri öldürebiliyomuş enfeksiyon ama senin ki enfeksiyon olmayabilirMerhaba kizlar..affiniza siginarak yaziyorum..hamilelik dusunuyorum..ve 2 negatif tup bebek deneyimim oldu..bi auredir ilsiki sirasinda..beyaz iltihabimsi bir akinti oluyo..bunu yasayan varmi hic..vede bu gebelige engelmi..basindan bole bir rahatsizlik gecirenler..bilgi verebilirse cok sevinirimm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iliski sirasindaki beyaz akinti gebelige engelmi..lutfen yardim..
- Konu Sahibi breath12
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Gunaydinn canimmmNe demek günaydın bu arada
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Canimm..cok agir ilaclarmi verdi,.. gectimi peki sizdeCanım aslında iyi bir şey kaygan oluyo ve sperm rahatça ilerleyebiliyo ama bende öyleydim alttan kültür aldırdım bir sürü enfeksiyon çıktı .Doktor dedi ki spermleri öldürebiliyomuş enfeksiyon ama senin ki enfeksiyon olmayabilir
Genta verdi iğne 1 hafta vuruldum fitil ve de krem zor tabiCanimm..cok agir ilaclarmi verdi,.. gectimi peki sizde
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Gectimi canimm...enfeksiyonn..Genta verdi iğne 1 hafta vuruldum fitil ve de krem zor tabi
Geçti canım 3 ay sonra idrar yollarımda sıkıntı başladı dün ölüyom ağrıdaGectimi canimm...enfeksiyonn..
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Gectigine sevindim canim..idrar yollarida kotu..bende yasamistim daha once..ama ilaclarla geciyo..bi arkadasim uzun sure atlatamamisti ama..Geçti canım 3 ay sonra idrar yollarımda sıkıntı başladı dün ölüyom ağrıda
Bende öyle canım heray oluyom enfeksiyon kötü ediyo benGectigine sevindim canim..idrar yollarida kotu..bende yasamistim daha once..ama ilaclarla geciyo..bi arkadasim uzun sure atlatamamisti ama..
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Cok gecmis olsun canim..allah sifa versin..zor biliyorum arkadsimdann..insanin psikolojisede bozuluyo uzun surdugunde..Bende öyle canım heray oluyom enfeksiyon kötü ediyo ben
E
Evet canım kaynanamgil ilaç kullanmamada izin vermiyoCok gecmis olsun canim..allah sifa versin..zor biliyorum arkadsimdann..insanin psikolojisede bozuluyo uzun surdugunde..
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Neden kuzum izin vermiyolar..kullanmalisin..ama.yoksa gecmezki..E
Evet canım kaynanamgil ilaç kullanmamada izin vermiyo
Hep adetime tyakın yanmam oluyo onlarda hamile olduğumu sanıyolar ilaç kullanmama izin vermiyolar diyolar ki maydanoz suyu iç bende onu içemiyom birde diyolar ilaç hamile kalmana engel olur napıcağımı şaşırmışımNeden kuzum izin vermiyolar..kullanmalisin..ama.yoksa gecmezki..
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Ya tatlim antibiyotik vermedilermi sana..hic alakasi yok..bak ben bebek icin ilac tedavisi oluyorum suanda..gecen antibiyotikte kullanmam gerekiyordu doktorumu aradim..enfeksiyonla alakalii antibiyotikleri kullanabilitsiniz dedi..benim cildimle alakali antibiyotik kullanmam gerekiyordu..ciltlede alakali kullanabilirsiniz dedi..hic alakasi yokk..zatrn bole selerde doktoruna muhakkak sole gittigin tum doktorlara..allah korusun doktora gitme geregi duymazsin insallah..hastaliklar ote dusrsunda..mesela ben cilt doktoruma soledim..hamilelik dusundugumu..ona gore antibiyotik verdi..bir tane antibiyotuk var onu vermiyor mesela..reagutan ismi..cunki onu kullanirsam 1 sene yada 6ay hamileleik dusunmemem gerekiyormus..Hep adetime tyakın yanmam oluyo onlarda hamile olduğumu sanıyolar ilaç kullanmama izin vermiyolar diyolar ki maydanoz suyu iç bende onu içemiyom birde diyolar ilaç hamile kalmana engel olur napıcağımı şaşırmışım
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Bebce sende doktorunu ara sor..gebelige engelmidir diyee bu..bosu bosunaa.cekme..bide suvar hamile kalirsan..ne olcak bu enfeksiyonumu cekicen..onlemini al..Hep adetime tyakın yanmam oluyo onlarda hamile olduğumu sanıyolar ilaç kullanmama izin vermiyolar diyolar ki maydanoz suyu iç bende onu içemiyom birde diyolar ilaç hamile kalmana engel olur napıcağımı şaşırmışım
Artık alışıcamBebce sende doktorunu ara sor..gebelige engelmidir diyee bu..bosu bosunaa.cekme..bide suvar hamile kalirsan..ne olcak bu enfeksiyonumu cekicen..onlemini al..
Canım beni düşünmen çok güzel yazdıkların çok güzel ama gel sen bunu kaynanam ve eltime anlatYa tatlim antibiyotik vermedilermi sana..hic alakasi yok..bak ben bebek icin ilac tedavisi oluyorum suanda..gecen antibiyotikte kullanmam gerekiyordu doktorumu aradim..enfeksiyonla alakalii antibiyotikleri kullanabilitsiniz dedi..benim cildimle alakali antibiyotik kullanmam gerekiyordu..ciltlede alakali kullanabilirsiniz dedi..hic alakasi yokk..zatrn bole selerde doktoruna muhakkak sole gittigin tum doktorlara..allah korusun doktora gitme geregi duymazsin insallah..hastaliklar ote dusrsunda..mesela ben cilt doktoruma soledim..hamilelik dusundugumu..ona gore antibiyotik verdi..bir tane antibiyotuk var onu vermiyor mesela..reagutan ismi..cunki onu kullanirsam 1 sene yada 6ay hamileleik dusunmemem gerekiyormus..
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Ya ben inan anlayamiyorum kuzum..kaynana ve elti olayini nasil senin hayatina mudehale edebildiklerini..lutfen eger elinde imkanin varsa buna bi dur de..Canım beni düşünmen çok güzel yazdıkların çok güzel ama gel sen bunu kaynanam ve eltime anlat
- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
Kesinlikle gitmelisin. Mantardır büyük ihtimal. Ben yurtdışında yaşıyorum. Benzer bir durumum vardı. Burada yorum yapmaz dr lar. Ama alttan muayene edince yüzünü buruşturdu. Çok fena içini sarmış dedi. Ben dışarıdan temizliyordum sirkeli su vs ile. İşe yaramıyordu meğer içini sarmış.Canim akintim beyaz ve sut gibi rengii..cok afedersin seffaf degil..oda beni korkutu ..bi doktora gitmeyi duaunuyorum buarada..
Engel olabilir değilse bile gebe kalsan bile ona zarar o zaman bitirmeye çalışacağız bunu dedi. Krem verdi içeri uygulamalı aparat ucu vardı. Onu üç dört gün kullan dedi. Sonrasında ben buradan öğrendim. Acı elma yağı. Diğer adı adaçayı yağı. Bir kaç konuda yazdım aratırsan çıkar. Tamponla uyguladım. Çok şükür geçti. Başka sebepten henüz gebe değilim.
Canım ne bileyim aslında çok iyi insanlar sadecr ilaç içmeme karşılarYa ben inan anlayamiyorum kuzum..kaynana ve elti olayini nasil senin hayatina mudehale edebildiklerini..lutfen eger elinde imkanin varsa buna bi dur de..
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Canim cok tesekkur ederim..alcam randevuu..ama benim tup bebek doktoruma sordum..engel degil demisti.ben cok onemsemedigini dusundum..bir kadin dogum uzmanina gidicem burda ..artik..cok tesekkur ederim..Kesinlikle gitmelisin. Mantardır büyük ihtimal. Ben yurtdışında yaşıyorum. Benzer bir durumum vardı. Burada yorum yapmaz dr lar. Ama alttan muayene edince yüzünü buruşturdu. Çok fena içini sarmış dedi. Ben dışarıdan temizliyordum sirkeli su vs ile. İşe yaramıyordu meğer içini sarmış.
Engel olabilir değilse bile gebe kalsan bile ona zarar o zaman bitirmeye çalışacağız bunu dedi. Krem verdi içeri uygulamalı aparat ucu vardı. Onu üç dört gün kullan dedi. Sonrasında ben buradan öğrendim. Acı elma yağı. Diğer adı adaçayı yağı. Bir kaç konuda yazdım aratırsan çıkar. Tamponla uyguladım. Çok şükür geçti. Başka sebepten henüz gebe değilim.