Ilişki sırasında ki sözler

Sessiz36

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2017
13
12
3
33
Eşimle severek evlendik 5 aylık ewliyiz cinsel ilişki sırasında çok afedersiniz orospum gibi acayip kelimeler kullanıyor defalarca kez uyardım ancak bana pezevengim gibi gibi kelimeler kullan diye de ısrarlarda bulunuyor tepkili olunca sen benim hem karimsin orospumsun herseyimsin diyor anlam veremiyorum bu durum beni bunaltıyor sizce ne yapmalıyım bilmiyorum

o özel anlarda konuşmalar olabilir
hoş ta oluyor
ama söylemenizi istediği kelimeyi düşününce eşinizin hayal dünyasını sorgulaması gerektiğini düşündüm

Iliskide konuşmayı anlarim da, karısına o kelimeyi kendisine de diger kelimeyi layık gören bir adamla evliliğin ne derece sağlıklı olduğuna emin olamadım.

Niye boşanmış? Çocuğu var mı?

hoş ta oluyor
ama söylemenizi istediği kelimeyi düşününce eşinizin hayal dünyasını sorgulaması gerektiğini düşündüm
Yani bilmiyorum da hiç normal gelmiyo şaşırıyorum tuhaf bi ruh hali ee tabi
hoş ta oluyor
ama söylemenizi istediği kelimeyi düşününce eşinizin hayal dünyasını sorgulaması gerekt
Düzgün bir dille konuş rahatsız olduğunu. Bazı erkekler argo seviyor ama bu kadarı çok çirkin bence..
bırkac kere uyardım ancak o an yine aynı değişen birşey yok bu durum beni çok fazla rahatsız ediyor anlatıyorum anlıyorum
Ya diyecek baska bir sey bulamamis mi? Adamin cocukluguna inmek lazim bilincaltinda neler var. Kucukken ne olmak istemis filan?
ya ben bunu yeni öğrendim eşim askerlik yaparken annesi konsimasyonluk yapıyormuş eşimin babası küçükken olmuş acaba psikolojisini bozuk ya da ne bileyim bilmiyorum

Arkadaşlar yeni üye ve gece konusu...[/QUOTE
Zaten bu tür konular için üye oldum yani evliliğimde ters giden şeyler var ve ancak bayanlarla bu tür konuları asabilecegim için etrafımdaki kimseyle paylasamadigimdan sormak istedim birde yeni ewli olunca durum daha farklı oluyor ne yapacağımı bilemedim

Eşimi seviyorum cokta zorluklarla ewlendim ve daha çok yeni hani umdugumla bulduğum arasında kaldım gibi birşey oldu oysa ilk zamanlar hiç böyle değildi ve arkadaş gibiyim anlamaya çalışıyorum ama psikolojisini anlayamıyorum

Iliskide konuşmayı anlarim da, karısına o kelimeyi kendisine de diger kelimeyi layık gören bir adamla evliliğin ne derece sağlıklı olduğuna emin olamadım.

Niye boşanmış? Çocuğu var mı?
Eski eşi halasinin kızı tabi babası vefat ettikten sonra o aile ile suan gorusmuyolar boşanma sebebi ise aile baskısı siz ewlenin mal mülk davası bilmem ne genel saçmalıklar dugun falan yapmadan 17 yaşında aileler karar verip nikahla ewlendirmisler birde küçük yaşta bir oğlu olmuş sonra bakmışlar hergün kavga gürültü kız sürekli aileme gideyim benimki de biraz ewcimen derken bitmiş

Back
X