• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki sırasında kanama

glr35

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2013
8
0
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar 2 senelik evlıyım ve geçenlerde ılıskı sırasında kanamam gelmıs ben kalkınca farkettım pembemsiydi netten araştırdım rahhım agz ı kanserı olabılır fılan yazıyordu bende ertesı gunu doktora gıttım vejınal ultrosyonla muayenue ettı hıc bırsey yok dedı bende rahım ağzı kanserı olabılrlı fılan dıyorlar dedım yok canım fılan dedı smer testı ıstemedı anlayacağınız geçenlerde yıne ılıskı sırasında busefer kan seklınde degılde cokk uçuk pembe bır akıntı geldı ne yapsam bılemedım tekrar farklı bır doktoramı gıtsem bır fıkır verırsenız sevınırım :/(

merhaba arkadaşlar 2 senelik evlıyım ve geçenlerde ılıskı sırasında kanamam gelmıs ben kalkınca farkettım pembemsiydi netten araştırdım rahhım agz ı kanserı olabılır fılan yazıyordu bende ertesı gunu doktora gıttım vejınal ultrosyonla muayenue ettı hıc bırsey yok dedı bende rahım ağzı kanserı olabılrlı fılan dıyorlar dedım yok canım fılan dedı smer testı ıstemedı anlayacağınız geçenlerde yıne ılıskı sırasında busefer kan seklınde degılde cokk uçuk pembe bır akıntı geldı ne yapsam bılemedım tekrar farklı bır doktoramı gıtsem bır fıkır verırsenız sevınırım :/(

benimde öyle sorunum vardı doktorla konustum ve incelemede rahimde perde olduğu çıktı küçük bi operasyonla aldırdm ve bazen ilişki esnasında ağrım oluyo du çok hafif. geçmiş olsn bu arada
:14::14::14::14:

benimde öyle sorunum vardı doktorla konustum ve incelemede rahimde perde olduğu çıktı küçük bi operasyonla aldırdm ve bazen ilişki esnasında ağrım oluyo du çok hafif. geçmiş olsn bu arada
:14::14::14::14:

teşekkür ederim perde olduğu nassıl anlaşıldı benımde bazen ağrım oluyor böyle batar gıbı bırsey ultrosyonla doktor bakarken de ağrım oldu hatta bıraz kendımı kasmamdan kaynaklanıyordu ama bırde batat gıbı bır agrı gırıyor doktorda burda bırsertklık var sankı dedı ama uzerınde durmadı bırde perde varken hamıle kaldınızmı

teşekkür ederim perde olduğu nassıl anlaşıldı benımde bazen ağrım oluyor böyle batar gıbı bırsey ultrosyonla doktor bakarken de ağrım oldu hatta bıraz kendımı kasmamdan kaynaklanıyordu ama bırde batat gıbı bır agrı gırıyor doktorda burda bırsertklık var sankı dedı ama uzerınde durmadı bırde perde varken hamıle kaldınızmı

benim hsg‘de görüldü rahim filminde perde çocuğa engel deilmiş ama doğum yaparsan kanaman olur dedi gebelik yasamadm çocuk istiyorum
:16::16::16::16:

anladım cok tesekur ederimm bızde bebek ıstıyoruz ama olmuyor o yüzden sordum doktorada bırsey denmiyor kı sen benden daha ıyı mı bılıyorsun der gıbı bakıyor suratına bakalım artıkkk ne yapsam bılemedım tekrar tesekur ederim perde konusunda hıcbır bılgım yoktu oyle bırsey olduğunu bıle bılmıyordum

çokta önemli deil perde sen çocuk için bi şey yaptınmı

doktor vajinal ultrosyonda bırsey yok sımdıye hamıle kalman lazım dedı ama muayenede bıle kendimi cok kastığım ıcın buyuk bır ıhtımalle ılışkıdede kendını kasıyorsun dedı bu yüzden de olmuyor olabılır dedı eşimde n sper sayısı olculmesı ıcın yonlendırdı bırde adetımın ıkıncı gunu kan dahlılı yapılacak ama daha öncede yapılmıştı hıc bırsey cıkmamıstı :( ama bırbucuk senedırde olmuyor doktorda anlam veremedı

bir jinekolog nasıl smear testine gerek yok der anlamadım vallahi.birde 2 yıllık evlisiniz muhakkak smear testi yaptırın.ben 3 aydır smear testinde cıkan anormal durumlar ile ilgili uğraşıyorum.rahim ağzımın bir ksımı alındı cuma günü.lütfen sizde ihmal etmeyin en azından içiniz rahat olsun.sağlıcakla...

benim geçen kış oldu böyle kan gelme sonra geçti kendi kendine geçen ay adet sonrası gene basladı 3 kez oldu korktum
adet dönemimde cok sancılı geçiyor eskisine nazaran
birde akıntı sorunum var noluyor anlamadım doktorada gidemiyorm şimdi
hastalık hastası oldu ya bide sol göğsüm agrıyor 4 gündür göğüs agrısı için nereye gitmek gerekiyor hangi branşa
2 tanede cocugum var

bir jinekolog nasıl smear testine gerek yok der anlamadım vallahi.birde 2 yıllık evlisiniz muhakkak smear testi yaptırın.ben 3 aydır smear testinde cıkan anormal durumlar ile ilgili uğraşıyorum.rahim ağzımın bir ksımı alındı cuma günü.lütfen sizde ihmal etmeyin en azından içiniz rahat olsun.sağlıcakla...

doğru dıyorsunuz en yakın carsamba gunu tekrar başka bır doktora gıdicem sız hangı şikayetlerden dolayı smear testı yaptırdınız
çok geçmiş olsun

Glr35 Merhaba ,
Aslına bakarsan br şikayetim olmadan yıllık rutin kontrollerimi yaptrıırken ortaya çıktı.Sadece 1 defa yakın zamanda ilişki sonrası hafif kanama olmuştu o kadar.Sende de bu olacak diye birşey yok ama kontrolu elden bırakmamak en doğrusu canım.

bende bu sorunlardan sonra gecen gün doktora gittim
polip varmış sanırım labaratuar sonuçlarını bekliyorm rahim çok aşağı inmiş
rahim agzıda hafif yara kızarıklık varmış bakalım nolcak adet bitince tekrar gidilcek

Back