İlişki sırasında ağrı yaşayan var mı benim gibi

Humeyra000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
238
218
30
Merhaba sevgili hanımlar. Öncelikle konuyu cinsellik bölümüne mi açmalıyım bilemedim kusuuruma bakmayın. 3 senelik evliyim ve evliliğimin başından itibaren ilişki sırasında ağrı çekiyorum. Afedersiniz ama giriş kısmında değil ama içerde derinde bir ağrı oluyor. Sanki içerde birşeye çarpıyor gibi oluyor. Normal doğumda yaptım hala düzelmedi. Zevk bile alamıyorum artık. Kaç tane doktora gittiysem hiçbişey diyemediler kayganlaştırıcı kullan diyip yolladılar. Ama artık iyi bir doktora gitmek istiyorum. Acaba iç hastalıklarına mı gitsem yoksa yine jinekoloji kadın doğuma filan mı gitsem? Başına böyle birşey gelip ağrıdan kırtulan varmı çok sıkıntılıyım bu konuda

Emin değilim ama rahim şekli ters olan bi kuzen ağrım oluyo demişti on küaür yıllık evli ondan mı acaba sizin de? 🤔

Rahim idrar torbasina hafif yaslanirmis senin ki idrar torbasina degil de rektuma yaslaniyorsa agrin olabilir. Rahim tersligi diyorlar bu duruma galiba. Bende oyleyim cunku

Merhaba sevgili hanımlar. Öncelikle konuyu cinsellik bölümüne mi açmalıyım bilemedim kusuuruma bakmayın. 3 senelik evliyim ve evliliğimin başından itibaren ilişki sırasında ağrı çekiyorum. Afedersiniz ama giriş kısmında değil ama içerde derinde bir ağrı oluyor. Sanki içerde birşeye çarpıyor gibi oluyor. Normal doğumda yaptım hala düzelmedi. Zevk bile alamıyorum artık. Kaç tane doktora gittiysem hiçbişey diyemediler kayganlaştırıcı kullan diyip yolladılar. Ama artık iyi bir doktora gitmek istiyorum. Acaba iç hastalıklarına mı gitsem yoksa yine jinekoloji kadın doğuma filan mı gitsem? Başına böyle birşey gelip ağrıdan kırtulan varmı çok sıkıntılıyım bu konuda
Pozisyonla alakalı olabilir,benim normalde ağrı olmuyor ama 2pozisyonda inanılmaz aciyor

Bende 1 buçuk yıllık evliyim spiral ile korunuyorum bende spiralden dolayı bu ağrıyı çektiğimi düşünüyordum ama bu acıyı yaşayan çok benmde af edersiniz ama az girince bi ağrı yok gayet iyi ama penisin tamamı girince ve sert girince böyle nefesimi kesen bir ağrı oluyor canlar.

Psikoloji yönünden okudum bilgi ediniyim diye gerginlik stres korku gibi nedenlerden de olabilir diyolar belki aman gebelik olmasın gibi bi tedirginlikten dolayı rahatlıyamıyoruz🤷🏼‍♀️

X