İlişki sırasında acı, yanma

TropicalPassion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
30
2
86
İstanbul
Hepinize merhabalar,
Yeni evli bir bayanım. İlk zamanlar vajinismus olduğumdan şüpheleniyordum, bir türlü ilişkiye giremiyorduk canım çok yanıyordu. Daha sonraları egzersizlere başladım, vajina girişinin biraz ilerisinde korkunç bir yanma oluyor, sanki bir yere çarpıyor ve orada kalıyor. O kısmı dişimi sıkıp geçtiğimde çok rahat ilerleyebiliyorum ama gerçekten yanmanın seviyesi çok fazla. Ayrıca beyaz, kireçimsi bir akıntım da var ama kesinlikle kaşıntım yok.
Bu şikayetin aynısını yaşayan var mı? En yakın zamanda doktora gideceğim bu konuyla ilgili fikri olan paylaşırsa çok sevinirim, sevgiler

Merhaba bu tür sorun yaşayan bir arkadaşım varrdı, Doktora gitmişti ve enfeksiyon var demişti ilacını kullandıktan sonra sorunu çözülmüştü. Ama tabi bi doktora gitmeden ne oldugunu burdan bilmek çok güç en kısa zamanda görünün bence daha fazla acı çekmeden

Problem neymiş acaba doktora gittiniz mi?

evet doktorum akut vajinit oldugumu soyledi fakat vajinal flora duzenleyici fitil kullanmama ragmen gecmedi, bu yuzden regl donemim bittiginde baska bir doktor buldum bana tavsiye edilen, oraya gidecegim. benim sorunum vajina girisinin etrafindaki kizarikliklar, yanma, batma, hafif sislik ve akinti. sizin dr boyle mi

Bende şişlik yok. Akıntı balayı dönüşü 1 2 gün oldu geçti. Sorunum şu ki evlendiğimiz günden beri sadece bir pozisyonda ilişkiye girebildik. Ama ben p..in tamamını alamıyorum sanki. Art arda 2 kere ilişki olursa ikincide yanma oluyo. Bi de hiçbir ilişkide tam rahat değilim. Belki de hala kasıyorum kendimi. Acı duyuyorum ve ister istemez o acıya yoğunlaşıyorum. Hangi şehirdesiniz?

Kızlar bu Sıkıntılar genelde enfeksiyon ve rahim ağzında yara varsa oluyor. Özellikle akıntınız fazla ise enfeksiyon vardır. Eczanede satılan su bazlı kayganlaştırıcılardan alıp ilişki sırasında sürerseniz çok rahat oluyor

Regl bitiminde doktora görüneyim de bir şey yoksa bile kafam rahatlar. Daha rahat olurum. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…