ya ne olacaktı? size yazdı diye hemen evlenecek miydiniz,nasıl bir beklentiye girmişsiniz yazdıklarınıza hayret ettim
bildiğin yapışmışsınız,zorlayarak bir şeyler oldurmaya çalışıyorsunuz. buradan bakınca çok rahatsız edici gözüküyor. tanışma niyetini dile getiren adama 2 haftada telefon numarasını vermedi diye ''ayar çekme'' yetkisini kendinizde nasıl buldunuz? değil sevgiliniz,flörtünüz bile değil adam.
evet yazan taraf siz,varan 1 aynen aynen,siz de yediniz?
ya İstanbula döndüğünüzü bilmesi neyi değiştirir? adam size niye yazsın? ergen gibi davranıp,şımarıkça hareket edip gelin güvey olmuşsunuz kendi kendinize. siz başka adamlara yazarken napacaktı sizi mi bekleyecekti? fazla mı özgüvenlisiniz yoksa fazla mı iyimsersiniz anlayamadım...
yoo,buradan bakınca o size yol vermiş gibi duruyor. siz yollandığınız yere tekrar dönmüşsünüz hatta,zorla.
ooo tam alfasınız, ilişki kadınısınız! yargı dağıtıp,geleni gideni yönetip,istediğine yazan,istediğine yol veren kadın! çok özür dilerim belki banlanacağım ama söylemeden edemeyeceğim, çocuk gibisiniz, ve hiç de mantıklı davranışlarınız yok. kimseye yol verdiğiniz yok. adamlar birer birer kaçmış sizden resmen.
süper,günlük ırkçılık dozumuzu da aldık.
yazan taraf yine sizsiniz,varan 2 gerçekten gerildim... utandım... ayağıma diye vurgulayıp kendinizi yine patroniçe olarak görmüşsünüz ama adam incelik bile etmiş,kafasına esip ''Yol veren'' de siz, geri tıpış tıpış yazan da siz. ben olsam asla gelmezdim.
nedir bu insanları aşağılama kompleksi? o sıradan tipin peşinden koşuyorsunuz farkında mısınız?? adam bildiğin ezmiş geçmiş sizi.
iyi misiniz?? ne diye ısrarla yazıyorsunuz adama o zaman??
ya şaka mısınız? adamı aşağıla, gönder, sonra tekrar yaz,trip at, etkilenmedim de, sonra aşık etmeye çalış... gerçekten inanılmazsınız!
e hak etmişsiniz çünkü?? kendi kendinize deliye dönüp durmuşsunuz habire valla,kimsenin umrunda bile değil
yine siz yazmışsınız varan 3 siz nasılsınız ki? kraliyet ailesine mi mensupsunuz? buradan bakınca hiç de sağlıklı karar veremeyen,aşırı dürtüsel davranan birine benziyorsunuz. hangi meziyetinize dayanarak kendinizi bu kadar üstün görüp başkalarını ezmeye çalışıyorsunuz?
ORTADA ZATEN İLİŞKİ YOKMUŞ. YOKMUŞ.
eveeet,yine aşk kadını patroniçemiz hayatındaki insanlara ayar verip yönetiyor,karar veren mercii oluyor
inanılmazsınız... gerçekten her yazdığınız birbirinden farklı. ne istediğinizi bilmiyorsunuz. bir sakinleşin.
valla tek tek alıntıladım çünkü aşırı irite oldum,sizin yerinize utandım. kendinizce alfa karakteri çizip, hayatınızda sıraya giren erkekler olduğunu göstermeye çalışmışsınız ama farkındaysanız hep siz yazıp durmuşsunuz. kendi kendizine yazıp oynamışsınız. diğerlerinin haberi bile yok sizin öfke nöetleri geçirdiğinizden. pek de umurlarında değil gibisiniz üzgünüm.