• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki saklamak niye ?

kendimden örnek veriyim. bende ilişkimi facebookta paylaşmıyorum hatta foto bile koymuyorum. neden dersen, öyle bir yerde ilişkimi göstermem için sağlam bir sevgilimin olması lazım yani ciddi düşündüğüm, oturmuş bir ilişkimin olması lazım. şuana kadar da ciddi birşey yaşamadığım ı için ilişkisi var yapmak istemiyorum. benim fikrim böyle..

kendimden örnek veriyim. bende ilişkimi facebookta paylaşmıyorum hatta foto bile koymuyorum. neden dersen, öyle bir yerde ilişkimi göstermem için sağlam bir sevgilimin olması lazım yani ciddi düşündüğüm, oturmuş bir ilişkimin olması lazım. şuana kadar da ciddi birşey yaşamadığım ı için ilişkisi var yapmak istemiyorum. benim fikrim böyle..

yani erkek arkadşımda ciddi görmediği için mi yapmıyor diyorsunuz :43:

az önce dedi ki ben sevmiyorum ilişkimi göstermekten , çok istiyorsan isimle olmadan yap kırmak istemiyorum seni dedi.Acaba gerçkten mi hoşlanmıyor

erkek arkadaşın ya aynı anlarda başka konuştuğu kızlar var, yada ilişkinizi pek ciddiye almıyor....sınav mış şuymuş buymuş hepsi palavra...bence şimdiden başlamış yalanlara ....sonunuz hayırlı olur inş..

üstüne git bence canım güven olmuyor erkeklere benim eski sevgilimle beraber ilişki yapmıştık,ama buna rağmen aylar sonra faceinde yakaladım ki düşünemiyceğin kadar kızla konuşmuş bu süreçte,beraber ilişki bile kar etmiyo,biz de uzaktaydık,bana hiç tekin ve mantıklı gelmedi sevgilinin sebepleri,bana başka birileri varmış gibi geldi ama bilemiyorum tabi..telefondan falan görüşüyo olabilir,face şifresi sende olduğu için ordan yakalayamazsın tabi..

bilmiyorum yaa bna diyor ki bana güvnmiyo musun bende gveniyorum dedim ee o zaman dedi.

Ya canım aldattığını sanmıyorum face şifresini vermezdi illaki aldatsa aldattığı kızda faceinde olurdu dye dşünüyorum .

mesela az önce faceteydii online dı bende girdim face e baktım çıkmış bana msj attı cnm müsait olduysan cam açalım mı.Bende dedim hyr ben zaten netteym sana yyarın açarız demiştim yazdım oda tmm bn biraz daha sınava hazırlık yapayım yazmış bnde iyi geceler yazdım kızdığımı anladı cvp yazmadı.

Neden hayatınızı bu kadar face'e endeksli yaşıyorsunuz ki...

Bende sevmezdim sevgililerim olduğu zaman onu herkese göstereyim. Ne gereği var ki...

Belki ailesinden,çevresinden çekiniyordur. Neden olayı bu kadar kişiselleştiriyorsunuz...

Face olayı artık çığrından çıktı. Bence gereğinden fazla önem veriyorsunuz bu tür şeylere.

İlişki saklamak değil de ilişkiyi paylaşmamak olabilir.
Benim yaptığım gibi..
Face'de zorunlu olarak kabul ettiğim bir sürü insan var neden onlara özel hayatımı deşifre edeyim diye düşündüğüm için ilişki durumumu göstermem ben de.
Belki erkek arkadaşınız da öyledir.

Back