• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İliski korkusu ve hamilelik

Aslin
Yok yok ben anlıyorum sizi. Eşinizde sizi bırakacağından filan değil de, baskı yapıyor biran önce halledin diye. Erkekler haliyle sabırsız bu konuda.
Aynı sorunu bende yaşadım, biran önce tedavi olmaya bakın ve doktora gitmeyi ertelemeyin. Erteledikçe sorun büyüyor çünkü. Bende terapi, alkol ve wemcain uyuşturucu spreyle aşmıştım bu sorunu. Parmak egzersizi de yapmıştım. Spreyi ilişki öncesi sıkıyordum ve uyuşunca tam birleşme oluyordu. Sonra alışınca bırakırsın zaten. Hiç acı yok gerçekten kafada bitiyor. Doğru pozisyon da çok önemli, siz üstte olursanız elinizle penisi kontrol edip daha rahat alabilirsiniz içinize.
Ön sevişmeyi uzun tutun, eşinizle bol bol dokunun birbirinize.
Hamile kalabilirsiniz böyle ama hamile kalmadan önce halletmeniz daha mantıklı. Hamile kalmanız eşinizi baskı altına alıp sonuçu daha da olumsuz yapabilir.
Aslinda gecen hafta doktora gittim fe uzun sure bekletildim. O arada cevremde hepsi hamile hatta ikinci cocuga hamile kadinlar, bana da gebe misin diye soranlar... oyle oluncadayanamadim ciktim disari. Bu c.tesiye randevu aldim baska hastaneye. Insallah muayenemi olayim. Bu yazdiginiz krem ve spreyi de hemen tedarik edicem. Benim durumumu da yasamissiniz ve iyilesmissiniz. Demek ki cozumu var. Bunu bilmek bile iyi geldi. Tesekkurler

Aslin

Aslinda gecen hafta doktora gittim fe uzun sure bekletildim. O arada cevremde hepsi hamile hatta ikinci cocuga hamile kadinlar, bana da gebe misin diye soranlar... oyle oluncadayanamadim ciktim disari. Bu c.tesiye randevu aldim baska hastaneye. Insallah muayenemi olayim. Bu yazdiginiz krem ve spreyi de hemen tedarik edicem. Benim durumumu da yasamissiniz ve iyilesmissiniz. Demek ki cozumu var. Bunu bilmek bile iyi geldi. Tesekkurler
Ben bırakın yarım birleşmeyi, kendi elimi dahi değdiremiyordum vajinama, öyle korkuyordum.
burada vajinismuslular sayfası var ve binlerce kişi var.
Erteledikçe erteleyip tedaviden kaçıp 10 yıldır bu halde evli olanlarda var.
Doktora gidip 2-3 günde sorununu çözüp, bebek sahibi olanlarda var..
Ben 4 ayda çözebildim.

Siz yine yarım da olsa bir birleşme sağlamışsınız, tam vajinismus sayılmazsınız. Doktor ve psikolog çok önemli. Ertelemeyin, evliliğinizi düşünün. Genelde erteleniyor çünkü. Doktora gidince buraya yazın yine. Umarım biran önce sorun çözülür.

Ben bırakın yarım birleşmeyi, kendi elimi dahi değdiremiyordum vajinama, öyle korkuyordum.
burada vajinismuslular sayfası var ve binlerce kişi var.
Erteledikçe erteleyip tedaviden kaçıp 10 yıldır bu halde evli olanlarda var.
Doktora gidip 2-3 günde sorununu çözüp, bebek sahibi olanlarda var..
Ben 4 ayda çözebildim.

Siz yine yarım da olsa bir birleşme sağlamışsınız, tam vajinismus sayılmazsınız. Doktor ve psikolog çok önemli. Ertelemeyin, evliliğinizi düşünün. Genelde erteleniyor çünkü. Doktora gidince buraya yazın yine. Umarım biran önce sorun çözülür.
Esim de engel.oldu biraz. Doktorluk bisey yok dedi. Biz cozeriz vs diye diye o da biraz engelledi beni. Ama bu c.tesi gidiyorum inş. Randevumu almistim zaten. Sonucu da sizlerle paylasicam mutlaka.
Vajinusmuslar topigini de az once kesfettim evet. Oradan da bilgi edindim. Meger ne cok varmis benle ayni durumda olan. Allah bu durumda olan herkese sifalar versin

Bende de evlendiğinde ilk gün olmuştu.duvar var gibiydi girmiyordu tan sonra biz kremle çözmüştük olayı.zaman içinde kreme bile gerek kalmıyor.

Doktora gidin bunu eşiniz için seğil kendiniz için yapın cinsellik korkulacak birşey değil başlarda hepimiz sıkıntılar yaşadık zamanla alıştık. Eşiniz bir ayda bunları söylememeliydi evlilik bu demek değil. Yarın birgün bebek olduğunda ilişki yasaklansa ne yapacak? Siz kendiniz için aşın bu sorunu önce tadını çıkarın sonra bebek düşünün

Arkadaslar merhaba. Derdim cok buyuk. 40'a merdiven dayadigim.donemde evlendim ancak iliskiye girme korkusu yasiyorum ve ilk gunler iliskiye giremedim. Sonunda.esim fazlasiyla tepki vermeye basladi ve istemesem de alkol alip baya bi sarhosken ilk.birlikteligimizi yasadik. Iliski sirasinda kendimde degildim ve esim cok bagirdigimi soyledi. Neyse korunmasiz iliskiye girdik o gun ve tam 1 ay oldu. Ondan iki gun sonra regl oldum. Halbuki niyeyse hamile kalmisimdir diye dusunuyordum. Neyse korku problemini astigimi zannederken malesef ki korkumun devam ettigini anladim. Su 1 aylik evliligimde sadece 3 kere birlikte olabildik. Onun disinda ise afedersiniz ama ara ara esim tamamen girmeden birlikte olabiliyoru ve korunmuyoruz. Sizce bu sekilde hamile kalma ihtimalim var mi? Ve benim yasadigim.korkuyu yasayip aşabilen oldu mu?
Keşke eşinizde de biraz anlayış olsaydı. İleride başka rahatsızlığınız olsa neler yapar neler der, düşündünüz mü hiç? Ya da konuştunuz mu eşinizle?

Bunlar sadece anlatiiklarim. Anlatmadigim cok sey var ve dusundukce daha da agir geliyor bu durumdan dolayi bana yasattiklari. Bazen diyorum onun yerinde baska bir erkek olsa ayni anlayissizligi gosterir miydi. Bilemiyorum

Bunlar sadece anlatiiklarim. Anlatmadigim cok sey var ve dusundukce daha da agir geliyor bu durumdan dolayi bana yasattiklari. Bazen diyorum onun yerinde baska bir erkek olsa ayni anlayissizligi gosterir miydi. Bilemiyorum
Üzüldüm sizin için. Mutlaka doktor desteği alın, eşinize de gerekli konuşmaları yapın derim. Dünyanın binbir türlü hâli var ilk aydan böyle mızıldanıyorsa ilerisini düşünemiyorum. Ama siz ne yapacaksınız kendiniz için yapın, eşinizi cinsel yönden tatmin etmek için değil.

Üzüldüm sizin için. Mutlaka doktor desteği alın, eşinize de gerekli konuşmaları yapın derim. Dünyanın binbir türlü hâli var ilk aydan böyle mızıldanıyorsa ilerisini düşünemiyorum. Ama siz ne yapacaksınız kendiniz için yapın, eşinizi cinsel yönden tatmin etmek için değil.
Uzun sure tahammul edemeyecegi belli. Burada pek cok ornek var benik gibi an ak esleri senelerdir sabrediyor. Malesef benim bu konuda pek sansim yok

Back