Aslin
Aslinda gecen hafta doktora gittim fe uzun sure bekletildim. O arada cevremde hepsi hamile hatta ikinci cocuga hamile kadinlar, bana da gebe misin diye soranlar... oyle oluncadayanamadim ciktim disari. Bu c.tesiye randevu aldim baska hastaneye. Insallah muayenemi olayim. Bu yazdiginiz krem ve spreyi de hemen tedarik edicem. Benim durumumu da yasamissiniz ve iyilesmissiniz. Demek ki cozumu var. Bunu bilmek bile iyi geldi. TesekkurlerYok yok ben anlıyorum sizi. Eşinizde sizi bırakacağından filan değil de, baskı yapıyor biran önce halledin diye. Erkekler haliyle sabırsız bu konuda.
Aynı sorunu bende yaşadım, biran önce tedavi olmaya bakın ve doktora gitmeyi ertelemeyin. Erteledikçe sorun büyüyor çünkü. Bende terapi, alkol ve wemcain uyuşturucu spreyle aşmıştım bu sorunu. Parmak egzersizi de yapmıştım. Spreyi ilişki öncesi sıkıyordum ve uyuşunca tam birleşme oluyordu. Sonra alışınca bırakırsın zaten. Hiç acı yok gerçekten kafada bitiyor. Doğru pozisyon da çok önemli, siz üstte olursanız elinizle penisi kontrol edip daha rahat alabilirsiniz içinize.
Ön sevişmeyi uzun tutun, eşinizle bol bol dokunun birbirinize.
Hamile kalabilirsiniz böyle ama hamile kalmadan önce halletmeniz daha mantıklı. Hamile kalmanız eşinizi baskı altına alıp sonuçu daha da olumsuz yapabilir.