İlişki esnasında müstehcen kelime kullanan eş

Fazla takılma bence öyle olduğun için demiyor sana adam zevk aldığı için diyor, fantezik bişey yani, rahatsız olduysan söyle bence.

Rahatsz olduysanız oturur konuşursunuz o neden böyle dediğini siz de neden istemediğinizi anlatırsınız. Sorun aşılır buralarda yorum dinleyip kafanızı karıştırmaya kendi kendinizi yiyip bitirmeye gerek yok bence

Sizi bilmemde benim hosuma gider hatta sevisirken bunlari kullanmasini soylerim bende ona azdiracak seyler soylerim ama o bana fahise dedi diye bende ona pe..venk diyemem demi haha yani baska baska seyler nebilim

Arkadaşlar merhaba. Hepinizden özür dileyerek yazıyorum ama bu durum beni rahatsız ettiği için sizden fikir almak istedim. Eşim ilişki esnasında “fahişem” dedi. O Anı bozmamak için sustum ama sonrasında çok ağrıma gitti. Bu zamana kadar eşimin ağzından müstehcen söz yahut küfür duymuşluğum yok benim de öyle. Yani argo kelime dahi duymadım bu kelime hiç hoşuma gitmedi. Sizce abartıyor muyum. Ona söylemeli miyim
Ne güzel işte adam zevke geliyor bırak konuşsun

Ay yazılanlara çok güldüm yaa :-) yanlış anlamayın size gülmedim de, birileri ‘sen de küfürü bas ona’ demiş ona güldüm 😂 siz siz olun, ASLA Pezev*nk veya şerefsiz diye küfür etmeyin 😂 asla!
Çünkü eşiniz size küfür manasında kullanmıyor, o anda öyle bir heyecan yaşamak ve yaşatmak istediği için söylenen bir şey. İltifat aslında. Sizin zamanla hoşunuza gider belki, ben şahsen severim :KK33:

Adam öyle demek istiyorsa bırakın desin size art niyetle söylemiyor. Art niyeti olsa başka zamanlarda söyler. Fantezi arıyordur çok kurcalamayın.

kızlar ya konunun üzerinden bayağı geçmiş ama bana da köpeğim diyor, bende hoşlanmıyorum. kırmakta istemiyorum o esnada ama nasıl vazgeçirrbileceğimide bilmiyorum. açık sözlüyüm oma karşı ama bariz hoşlanıyor o kelimeyi bana soylemekten. o yuzden benden geriler diye soylemek istemiyorum bi fikir lütfen

kızlar ya konunun üzerinden bayağı geçmiş ama bana da köpeğim diyor, bende hoşlanmıyorum. kırmakta istemiyorum o esnada ama nasıl vazgeçirrbileceğimide bilmiyorum. açık sözlüyüm oma karşı ama bariz hoşlanıyor o kelimeyi bana soylemekten. o yuzden benden geriler diye soylemek istemiyorum bi fikir lütfen
O an havhavhav falan de tüm libidosu düşsün yerlerde sürünsün daha da istemez

Arkadaşlar merhaba. Hepinizden özür dileyerek yazıyorum ama bu durum beni rahatsız ettiği için sizden fikir almak istedim. Eşim ilişki esnasında “fahişem” dedi. O Anı bozmamak için sustum ama sonrasında çok ağrıma gitti. Bu zamana kadar eşimin ağzından müstehcen söz yahut küfür duymuşluğum yok benim de öyle. Yani argo kelime dahi duymadım bu kelime hiç hoşuma gitmedi. Sizce abartıyor muyum. Ona söylemeli miyim
siz de ona öküz, hayvan oğlu hayvan, jigolom filan deyin. klasik küfürlerden hoşlanmıyorum çünkü esasında hepsi kadınlara hakaret içeren küfürler. o. çocuğu, p*ç filan gibi...

X