İliski esnasında kanama

mayissinegi

Pia
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2017
1.441
990
123
Kizlar fikri olan varmı bilmiyorum ama gebelik için tedavi görüyorum. Pko hastasiyim. Çarşamba öğlen 12 de catlatma ignemi vurundum. Doktorum carsamba cuma ve cumartesi gecesi ilişki olsun dedi.

İyi hoş sıkıntı yok. Ama bugun ki ilişki esnasında benden baya baya kanama geldi. Yani tam ilişki bitince farkettik. Nette baktım ovulasyon kanaması falan yazıyor. Doktoruma msj atip sordum. Normal degil ama artmassa risk olusturcagini sanmıyorum demis.

Kalktıktan sonra pecete koydum. Onada gelmis. Lekelenme tarzinda az degil. Adet gibi de çok degil. Sizce bu ne yahu ?

Bilemiyorum üzgünüm canım bende evlendikten 1 ay sonra her ilişkide ve ilişki sonrasında kanamam geliyordu fakat geçti yeni evlendigim için olabiliyormuş

İlişki sonrası Kanama rahim ağzında yara ya da lezyondan kaynaklanıyor olabilir. Bence bi doktora git, yakın zamanda smear testi yaptırmadıysan gebelikten önce mutlaka yaptır. Çok geçmiş olsun.

İlişki sonrası Kanama rahim ağzında yara ya da lezyondan kaynaklanıyor olabilir. Bence bi doktora git, yakın zamanda smear testi yaptırmadıysan gebelikten önce mutlaka yaptır. Çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim mesajınız için. Ama sadece o zaman oldu daha önce veya sonra tekrarlamadi. Ben muhtemelen çatlatma ignesine bağlıyorum. Yada bazen yumurta çatlama esnasında olabiliyormus

Teşekkür ederim mesajınız için. Ama sadece o zaman oldu daha önce veya sonra tekrarlamadi. Ben muhtemelen çatlatma ignesine bağlıyorum. Yada bazen yumurta çatlama esnasında olabiliyormus
Evet dediğiniz gibi olabilir ama yine de gebelikten önce smear testini yaptırıp herşeyin yolunda olduğundan emin olun derim. Bende hiçbi sıkıntı yoktu kontrol amaçlı smear testi yaptırmıştım sonucu gelmeden de hamile kalmışım zaten sonuç sıkıntılı çıktı maalesef iki gün önce rahim ağzından biyopsi yapıldı hamileliğime henüz sevinemiyorum bile biyopsi sonucu ne çıkacak endişeyle bekliyorum. O nedenle bu konularla çok haşır neşir oldum bu aralar o yüzden tavsiyede bulunmak istedim. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşar bebeğinizi kavuşursunuz.

Çok teşekkür ederim. İnsan yaşayınca daha temkinli bir hâl alıyor ne yazık ki. Bence kötü düşünmeyin lütfen, gebeliğinizin tadını çıkarın. Test sonucunuzda umarım çok çok iyi çıkar. Sorunsuz sağlıklı bir şekilde kuzunuzu kucağınıza alırsınız inşallah. Geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim inşallah :)

Umarım bir sorunla karşılaşmazsın. Rabbim yardımcın olsun

Yumurta çatladığında kanaması olanı duymuştum. Belki onunla alakalıdır. Ben hiç yaşamadım ama yaşayıp hamile kalanı duydum. Umarım bu ay güzel haberi alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…