İlişki esnasında adet olma, karşı taraf bundan iğrenmiş midir?

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.517
7.447
Merhaba dün ki ilişkimde adet oldum. Ama kondom vardı. Partnerim bi şaşırdı sonra yatağa geldi mi dedi sadece. Bu bilmiyorum iğrenç bir şey mi sizce? Rezil olmak istemem

Bizce iğrenç bir şey olup olmamasının bir anlamı var mı? Rezil olmak istemem demenizin de bir anlamı yok çünkü olan olmuş.

Partnerinizle alakali bir durum bu. Benim eşim böyle şeylerden iğrenmez. Ama iğrenen insanları da yadırgamam. Kan tutabilir, midesi bulaniyor olabilir.

Kendisiyle konuşmanız daha iyi olur.

Evet haklısınız. Bana hiç sorun değil dedi ama tabi bilemem çünkü kendisi kıldan falan iğrenen biri. Bundan da iğrenir mi diye düşündüm

Evet haklısınız. Bana hiç sorun değil dedi ama tabi bilemem çünkü kendisi kıldan falan iğrenen biri. Bundan da iğrenir mi diye düşündüm
Kıldan yemekte bulunca iğreniyordur herhalde. Boyle konularda rezil olma durumu varsa dogru bir ilişki değildir diye düşünüyorum. Neticede dışkılamadınız. İsteğiniz dışında gelisen biyolojik bir durum.

Merhaba dün ki ilişkimde adet oldum. Ama kondom vardı. Partnerim bi şaşırdı sonra yatağa geldi mi dedi sadece. Bu bilmiyorum iğrenç bir şey mi sizce? Rezil olmak istemem
Karşıdaki kişinin yapısına baglı igrenen de var bile bile ilişki yaşamak isteyen de. eşim mesela aşırı igreniyor daha önce böyle bişey yaşamış galiba bende hiç yaşanmadı ama kokusundan vs iğreniyorum demişti ki haklı da bence ben bile kendi vücudum olmasına rağmen adet dönemi bitene kadar akla karayı seçiyorum bana bile igrenç geliyor. Olan olmuş yani yapacak bi şey yok

Kokusu iğrenç ya evet ben de iğreniyorum ama 2 damla geldi kokmuyordu yani

Kokusu iğrenç ya evet ben de iğreniyorum ama 2 damla geldi kokmuyordu yani
Mesele o an kokması degil ki yani psikolojik olarak bundan igrenen biri ise kokmasa bile kokuyor gibi hisseder o an igrenir yani ya çok takıyorsanız sorabilirsiniz karşı tarafa. Bilmiyor muydunuz adet döneminizin geldigini

Mesele o an kokması degil ki yani psikolojik olarak bundan igrenen biri ise kokmasa bile kokuyor gibi hisseder o an igrenir yani ya çok takıyorsanız sorabilirsiniz karşı tarafa. Bilmiyor muydunuz adet döneminizin geldigini
Hayır gecikmişti adet dönemim. Sivilce hapı kullanıyorum günleriyle oynuyor işte. Ama sorun değil sanırım ya ona sordum ertesi yok. Sorun değil yapacak bir şey yok deyip gülme emojisi koydu. Sonrada konuyu kapattı

Yani dogru Bi tepki ya yapacak bi şey yok gerçekten olan olmuş ki bu biraz da dogal Bi durum sonuçta sen bilerek bunu yapmıyorsun ya

Kişiden kişiye değişir bu, tepkilerinden anlarsınız bence. O kanı gördükten sonra hareketlerinde tavırlarında bir değişiklik oldu mu kendini geri çekti mi yoksa hiçbir şey olmamış gibi devam mı etti. Benim erkek arkadaşımın hiç umrunda olmuyor benim diken üstünde olmama kızıyor hatta. Benim açımdan hiçbir hijyen sorunu olmayacağına inansa adet boyu da devam edebilir Ben rahat hissetmediğimden mikrop kapmaya müsait bir dönem falan diyip durduruyorum. Ama kimisi de iğrenebilir bence her ikisi de doğaldır yine de erkeklerin bir çoğu bizim taktığımız çoğu şeyi dert etmiyor. Takmayın kafanıza.

Regl olmak doğal bir durum ve yıllarca düzenli görülen regl bile birkaç gün oynar. Zamanı belli değil ki önlem alalım. Ben umursamazdım partnerin ne düşüneceğini utanılacak birşey değil. Farkedildigi an eylemden vazgecildigi sürece sorun yok İlişkide böyle sürprizlere ılımlı yaklaşılmalı herşey paylaşılıyorsa böyle bi durumda görmezden gelinmeli. Regl olmak hayattırr

Ya o sevişmeye başlarken sordu ben de daha olmadı dedim. Zaten boşalınca gördü kondom vardı çünkü . Şaşırdı peçete aradı. Sonra yatak kirlendi mi dedi . Bu kadar. Ama görünce bi şok oldu tabi. Temizlenince yanıma geldi başka şeylerden sohbet etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…