İlişki esnasında 4-5 kez boşalıyorum normal mi ?

Önemli olan sayısı değil işlevi

Boşalma da o videlolar da ki gibi çiş yapıyor gibi fışkırtma gibi değil bende sıvı akışı oluyor
Yani afedersiniz en fazla ardına tuvalete gıdersem bır sıvı cıkıyor ama sonra bıraz bekleyınce tazzıklı ıdrar oluyor. Yanı öncekı omu. Ben anlamadım valla zaten antıdepresanda kullanıyorum o bu durumları negatıf yonde cok etkılıyor .ama oyle ilişki sırasında veya yatakta oyle bırsey gelmedı.

Yukarda yorumda yazdım . Ilaclardanda etkılıyor ama ben yok tam anlayamıyorum . Neyse boyle gelmıs boyle gıdecekte .

Hayır öyle tannzikli fışkırma falan bende de yok iliskide 4..5 orgazm olmuyorum ama orgazm olduğumda sıvı akışı oluyor

işte boşalma dediğimiz bu, ayaklarda karıncalanma, titreme elektriklenme, kasılma, erkek gibi sıvı çıkışı bendede olmuyor, ıslanma oranım artıyor, öyle şarıl şuırul değilim bende.

Ergensen olabilir,yetişkinsen şahsen ben 2 nin üstünü göremedim.

Şarıl şurul degil bizim de
anlıyorum abla, yukarıda bi arkadaş demiş ya, ayaklarda karıncalaşma, titreme elektriklenme vb. hissediyorum öyle boşalma olmuyor diye, bizim boşalma dediğimiz bu aslında onu belirtmek için yazmıştım, öyle çok bi beklentisi olmasın, yaşadığı orgazm manasında.

Anladım canim

aşko konuda boşalma kelimesi kullanıldığına bakma senin anlattıkların bu orgazm işte, şiddeti kişiden kişiye değişir kasılma titreme vb. sıvı çıkışı bendede olmuyor, ıslanma miktarım artıyor sadece hepsi bu, dış dudaklara doğru hafif süzülüyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…