Onunla herkes değil sen evleneceksin.En ufak bir duygu vs. yoksa evlenme. Sonra çok pişman olursunuz.Bahsettiğiniz herkes çok istiyorsa onlar evlensin o zaman.ne mutlu size, işte benim de istediğim bu gerçekten bişeler hissederek bişeleri yaşamak istiyorum..yani duygu önemli, benim mantıkla yakaşmam bi yere kadar değil mi? yani efendi düzgün ama hiç heyecan yok hiç paylaşım yok, bişe hissetmiyorum sadece aileler biliyor istiyor o da istiyor diye evliliğe doğru gidiyoruz, keşke der miyim bilmiyorum ama içim hiç rahat değil, devam etme isteği hiç yok sadece yanlış karar mı veriyorum herkesi üzer miyim endişesi var
Ben böylesiyle arkadaş olmam.Çözüm yok bosvermek var.Ohh valla ne güzelmiş yaa.Böylesiyle hayat geçmez.ben yanlış bişe söylemedim ama evet kestirip atıyor direkt.. ve sonrasında özür diliyor.. ama ben o insanla hayatımı birleştireceksem her şeyi paylaşabilmeliyim öyle değil mi? @neyisada
keşke bunu onlar da anlasa.. sonuçta aynı çatı altında ben olacağım o insanla.. dolayısıyla buna karar verecek son kişiler onlar.. çok haklısınız..Onunla herkes değil sen evleneceksin.En ufak bir duygu vs. yoksa evlenme. Sonra çok pişman olursunuz.Bahsettiğiniz herkes çok istiyorsa onlar evlensin o zaman.
kesinlikle.. yani hayatımın sonuna kadar kendimi telkin edip duramam ki günün birinde benim de psikolojik desteğe ihtiyacım olacak.. her seferinde her şyimize ailesi dahil oluyor ve karışıyor.. her şeyi A'dan Z' ye ailesine anlatıyor.. sonuçta kavg edip tekme tokat girişsek bile birbirimize (misal) biz unuturuz belki ama aile unutmaz ki gözünde eksiye düşersin vs ama bunları bile düşünemiyor..Ben böylesiyle arkadaş olmam.Çözüm yok bosvermek var.Ohh valla ne güzelmiş yaa.Böylesiyle hayat geçmez.
Ayrılmak en iyisi olmuş.
Başkalarının hayatına karışan insanları anlamıyorum.Hep boş insan işi bunlar.Büyük insan kendisiyle ,küçük insan diğerleriyle ilgilenirmiş.keşke bunu onlar da anlasa.. sonuçta aynı çatı altında ben olacağım o insanla.. dolayısıyla buna karar verecek son kişiler onlar.. çok haklısınız..
İyi ki bitmiş .Yoksa daha çok baş agritirdi böylesi .kesinlikle.. yani hayatımın sonuna kadar kendimi telkin edip duramam ki günün birinde benim de psikolojik desteğe ihtiyacım olacak.. her seferinde her şyimize ailesi dahil oluyor ve karışıyor.. her şeyi A'dan Z' ye ailesine anlatıyor.. sonuçta kavg edip tekme tokat girişsek bile birbirimize (misal) biz unuturuz belki ama aile unutmaz ki gözünde eksiye düşersin vs ama bunları bile düşünemiyor..
evet en iyisi böylesi olmuş sanırım içim daha rahat şu an verdiğim karardan dolayı.. tepki aldım ama hayat benim hayatım canım sıkıldığında kimse yanımda olmayacak.. anca uzaktan konuşmayı biliyorlar..İyi ki bitmiş .Yoksa daha çok baş agritirdi böylesi .
O zaman da "biz mi dedik evlen diye,zorlayan mı oldu seni" vs. derlerdi.evet en iyisi böylesi olmuş sanırım içim daha rahat şu an verdiğim karardan dolayı.. tepki aldım ama hayat benim hayatım canım sıkıldığında kimse yanımda olmayacak.. anca uzaktan konuşmayı biliyorlar..
kesinlikle sırf ii biri diye biriyle bişe hissetmeden evlilik fikri hiç bana göre değil.. ve dediğin gibi en çok sevdiğin brine bile bi yere kadar tahammül ediyorsun:)Kendi sevdiğinin ve aşık olarak evlendiğin Ada'mın sevmediğin yönleri ve yapmasını istemediğin şeylere bile tahammül edersin bir yere kadar Ama . Sevmediğin ve aşık olmadan evlendiğin Ada'mın yaptığı kötü değil iyi şeyler bile bir süre sonra sana batmaya başlar o yüzden seni seveni ve Seninde sevdiğini alacan en güzeli
aa o olmazsa olmazı zaten sen istedin görüşmeyi iyi biri diyordun sen diyordun sen sen :)) bitmeyen konuşmalar işte.. şimdiden başladı bileO zaman da "biz mi dedik evlen diye,zorlayan mı oldu seni" vs. derlerdi.
aa o olmazsa olmazı zaten sen istedin görüşmeyi iyi biri diyordun sen diyordun sen sen :)) bitmeyen konuşmalar işte.. şimdiden başladı bile
canım benim kuzenim de senin gibi çok baskıya maruz kaldı ama evlenmedi iyi aile çocuklarıyla. 39 yaşında sevdiği insan çıktı karşısına, onunla evli ve mutlu iki senedir.ne mutlu size, işte benim de istediğim bu gerçekten bişeler hissederek bişeleri yaşamak istiyorum..yani duygu önemli, benim mantıkla yakaşmam bi yere kadar değil mi? yani efendi düzgün ama hiç heyecan yok hiç paylaşım yok, bişe hissetmiyorum sadece aileler biliyor istiyor o da istiyor diye evliliğe doğru gidiyoruz, keşke der miyim bilmiyorum ama içim hiç rahat değil, devam etme isteği hiç yok sadece yanlış karar mı veriyorum herkesi üzer miyim endişesi var
Ayy arkadaşım hastayım ben senin yorumlarına yaa. Aynen ben de ödün ver ver sonunda boynuz hem de taşıyabileceğimden bile ağırlaşmış bir boynuz...Evlenince seversin hem ask olunca vicdanda giriyor araya sonra hep ödün veriyosun kendinden bi bakmisin aynaya o neyyy boynuzzzzzz bi bakmisin adam sana deger vermiyorrrr bosversene hayat sana kazik atacagina sen ona attt ....
canım benim kuzenim de senin gibi çok baskıya maruz kaldı ama evlenmedi iyi aile çocuklarıyla. 39 yaşında sevdiği insan çıktı karşısına, onunla evli ve mutlu iki senedir.
hani içinde biraz sıcaklık hissetsen seversin derdim ama hiçbir his yoksa olmaz o iş.
valla kesinlikleee öyle :) bu arada bu yoruma ben de bayıldım :)Ayy arkadaşım hastayım ben senin yorumlarına yaa. Aynen ben de ödün ver ver sonunda boynuz hem de taşıyabileceğimden bile ağırlaşmış bir boynuz...
amin sağol canım.,nşallah benim de öyle olur :) tamamen bitirdim ve şu an daha huzurluyum doğru karar verdim sayenizde:) kesinlikle his önemli ve gerçekten sahiplenilmek de gerekiyor:) canım bu arada bebek bekliyorsun sanırım Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bebeğini:)
amin sağol canım.
darısı sana. önce hayırlı bir eş, sonra sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?