Alem degilim dogruyu soyluyorum .... evcimen olur yengec erkegi aldatmasi olmaz parasini ona buna yedirmez esinin dizinin dibinden ayrilmaz .... evlenince seversinnnn evlennnn allansennn .... hem muhendis yas olmus 30 diosun boyle kismet tepilmezzzz kizim bulmusun bunuyosunnn.....ya alemsinTuuba890 :):)
Sen bu cocuga de ki biz biraz ayri kalalim ben bi dusuneyim evlilige hazir miyim die .... ayri kaldiginiz donemde bi eksikligini hissetmiyorsan oglanin ayril .... ama eger msjlarinin aramalarinin eksikligini hissediyorsan olmustur bu is....yani etkilenmeme sebebim, çok pasif olması, bi de çok fazla rahat oluşu, bi de hiçbişe paylaşaıyorum, canımı sıkan şeyleri söylediğimde kestirip atıyor, fizik olarak hiç etkilemiyor ama o fizik olayı davranışla falan kapanır, ama işte yaklaşımı konuşması falan çok sıkıyor beni:/vaveyla__
Bacisi bende 25 yasindayim bana da evde kaldin diorlar ... ayrica bence evde kalmamissin evde kalinmaz zaten o tabir cok cirkinnn.... ama iste hayat bu bilemiyosun bi tik sonrasini gelen firsatlari da mantik suzgecinden gecirmek lazim bu saatten sonra ask mesk zor yani .... okuyoruz burda adam askla evlenmis 1 sene sonra bosanmaya kalkiyor ... zaten hayat gulluk gulistanlik deil...ii de ilk kez canımı sıkan bişeyi sordu anlattım ailesiyle ilgiliydi, direkt bitirelim o zaman dedi, kestirip attı.. evcimen evet ama işte neyse bakalım zaten herkes evde kaldın gözüle bakıyor senin gibi :)):)
yani sen de doğru diyorsun aşk meşk ama işte azıcık da sevelim canımcım ya azıcık da bişe hissedelim dimi :)) ama doğru diyorsun o ayrı :))
sadece mantıkla yürütebilecek olanlar yok değil. ona sen karar vereceksin. konuya yorum yapanlarda da mevcut. ama ben kendi açımdan yorumluyorum canım benim. belkide içinde tanımlayamadığın duyguların vardır. onun gibisini bulabilir miyim diye değil de onunla yapabilir miyim diye düşün.Saksi_Degilim_Ben evlilik sadece mantıkla yürümez dimi:/
bütün sülale duydu hatta bazıları nişan yeri için fiyat bile alıp getirmişler bize bizimle konuşmadan etmeden, nasıl söylicem olmaz diye karar verdiğimde bi de o var :/
gerçekten böyle mi düşünüyorsun ya?Bence evlen , sevmekmiş , ısınmakmış , elektrikmiş boş hepsi , evlen bence .
gerçekten böyle mi düşünüyorsun ya?
en basitinden sevmediğin bi adamla nasıl sevişeceksin ki
sevgi saygı ve diğerleri. :)Zaten severek evlenmiştim , ama bazen hepsi boş kalıyor malesef , önemli olan saygı ve diğer değerler bence
yani etkilenmeme sebebim, çok pasif olması, bi de çok fazla rahat oluşu, bi de hiçbişe paylaşaıyorum, canımı sıkan şeyleri söylediğimde kestirip atıyor, fizik olarak hiç etkilemiyor ama o fizik olayı davranışla falan kapanır, ama işte yaklaşımı konuşması falan çok sıkıyor beni:/vaveyla__
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?