• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki durumu

neyiseda neyiseda yok öyle bişe yapmıcam, ben çok düşündüm yazdıklarınızı yorumlarnızı hep değerlendirdim ve evet ben mutsuz olacam millet mutlu olsun diye evlenmek bana göre de yanlış.. çok teşekkürler..

vaveyla__ vaveyla__ evet öyle bir anlık nsanlar mutlu olsun, evlenmek zorundayım düşüncesiyle evlenmek istemyorum ve evet çok haklısınız daha ben şimdiden hiçbişe paylaşamıcaksam ne anlamı var ki.. her şey laylaylom olmıcak sonuçta..

Bence siz ne istedigini bilen bir insansiniz ve bu cocukla evlenmek istemediginizide biliyorsunuz ama cevredeki insanlarin etkisinde kaliyorsunuz.

Allah yardimciniz olsun. Hakkinizda hayirli hangisi ise o olsun insallah.

vaveyla__ vaveyla__ evet kesinlikle öyle.. en başta annemin ve çevremdeki herkesin evlen baskısı kararımı etkiliyor ve beni üzüyor maalesef.. Amiiin.. hepimizin Allah hakkımızda hayırlısını ve en iyisini versin.. çok çok teşekkür ederim içten yorumlarınız ve fikirleriniz için..

bence zaman iste sadece..kestirip atma, iyi bi kısmet gibi.. hemen aşık olmayı bekleme bence, belki zamanla olur..
ama hissettiğin baskıyı da iyi bilirim.. ben de yaşadım o baskıyı da neyse ki karşı tarafın bizden gizledikleri varmış, o bahanem oldu.. ama ben zorluyordum kendimi hoşlanmak için, ısınır gibi olmuştum.. biraz olumlu yanları görmeye çalış bakalım..

Elisya Elisya o baskı beni yıldırdı.. işte ilk başlarda ben de öyleydim ısınır gibiydim ama hep zorladım kendimi.. sonra işi gereği şehir dışına gitti hiç özlemediğimi fark ettim, sonra tabi bir de hiçbişe paylaşamıyor olmamız falan tuzu biberi oldu.. kendimi zorluyorum ama ya hep böyle zorlamak zorunda kalırsam o zaman ne olacak bilmiyorum

merhaba, yaklaşık üç aydır komşumuzun aracılığıyla tanıştırıldığım biriyle görüşüyorum, duygusal anlamda bişe hissetmiyorum ama çok efendi düzgün biri ve ailesi de düzgün diye görüşmeye devam ediyorum ama daha biz aramızda konuşmadan hiçbişeyi, nerdeyse nikah gününü aldı aileler o'nun da işine geldiği için olsun evlenecez zaten diyor.. her şeyi geçtim bitirmek istiyorum bişe hissetmeden olmuyor çünkü ama 30 yaşında olduğum için herkesin "ondan iyisini mi bulacaksın, evde kaldın" söylemlerinden de bıktım.. ki gerçkten de çıkar mı gerçekten içime sinen biri de bilmiyorum.. sizce ne yapmalıyım; herkes mutlu diye mantıkla devam edip evlenmeli miyim yoksa duygularımı dinleyip vaz mı geçmeliyim? lütfen fikirlerinizi söyleyin çok ihtiyacım var şu an :KK43:

30 yaşta ne varmış ne geri kafalı insanlar var artık geç evlilik moda hayat şartları malum sakın bu baskılara boyun eğip de sevmediğin bir adama evet deme karşına daha kimler çıkar.
iyi bir insan olsa da evlenince iyiliği koynuna almayacaksın.

K kalplerbirsedunyaguzel evet ne yazık ki bi insnın çok ii olması sevmek için bişeler hissetmek için yeterli olmuyor.. ve sürekli ablasının arayıp arayı bulmaya çalışması hiç özelimizin kalmaması bunlar da yıldırdı beni.. dediğin gibi evlilik yaşı diye bişe olmamalı insan ne zaman içine sinecek birini bulur ve hazır olursa o zaman evlenmeli.. baskılar beni bunalttı..

K kalplerbirsedunyaguzel evet ne yazık ki bi insnın çok ii olması sevmek için bişeler hissetmek için yeterli olmuyor.. ve sürekli ablasının arayıp arayı bulmaya çalışması hiç özelimizin kalmaması bunlar da yıldırdı beni.. dediğin gibi evlilik yaşı diye bişe olmamalı insan ne zaman içine sinecek birini bulur ve hazır olursa o zaman evlenmeli.. baskılar beni bunalttı..

sen bu baskılara sakın boyun eğme. iyi bir insan ama içim ısınmadı de. mümkünse bir süre o çevreden uzaklaş bir tatil olur bir dil kursu gibi bir şey olur uzaklaş bir süre. kendini dinle.

neyiseda neyiseda hiçbişeyi bayramın iknci günü yani bugün aileler kararlaştıracaktı görüşecekti yani, aramızda konuşmadan ailesinin her şeyi organize etmesine ve çevredkilern her şeye karışmalarına sinirlendim, ama uzakta diye telefonda konuşmak istemedim, buraya geldiğinde sordu neyin var diye ben de bu durumdan rahatsız olduğumu ikimizin karar ermesinn daha ii olacağını söyledim, aileler buluşmasın iptal edelim dedi, sonra tekrar ettim ne söylemek istediğimi bitirelim o zaman dedi.. ben de bunlara bozuldum açıkcası ilk kez bişeyi paylaştım onunla, ilk defa içimi açtım çözüm önerileri bunla oldu.. ben de hayatım boyunca bişe paylaşamıcak mıyım dedim, öyle oldu yani, sonrasında ablası aradı bikaç kez ve sürekli baskı yaptı görüşün konuşun diye, ama hem byram hem de bi cenazemiz oldu halamızı kaybettik, ortam müsait olmadı çıkmak için, ama bunlar bahane olarak görüldü e karşılıklı gerildik.. çok detaya girdim ama anlaşılması içindi, özetle anlayışzlığa ve paylaşamama üzüldüm.

neyiseda neyiseda hiçbişeyi bayramın iknci günü yani bugün aileler kararlaştıracaktı görüşecekti yani, aramızda konuşmadan ailesinin her şeyi organize etmesine ve çevredkilern her şeye karışmalarına sinirlendim, ama uzakta diye telefonda konuşmak istemedim, buraya geldiğinde sordu neyin var diye ben de bu durumdan rahatsız olduğumu ikimizin karar ermesinn daha ii olacağını söyledim, aileler buluşmasın iptal edelim dedi, sonra tekrar ettim ne söylemek istediğimi bitirelim o zaman dedi.. ben de bunlara bozuldum açıkcası ilk kez bişeyi paylaştım onunla, ilk defa içimi açtım çözüm önerileri bunla oldu.. ben de hayatım boyunca bişe paylaşamıcak mıyım dedim, öyle oldu yani, sonrasında ablası aradı bikaç kez ve sürekli baskı yaptı görüşün konuşun diye, ama hem byram hem de bi cenazemiz oldu halamızı kaybettik, ortam müsait olmadı çıkmak için, ama bunlar bahane olarak görüldü e karşılıklı gerildik.. çok detaya girdim ama anlaşılması içindi, özetle anlayışzlığa ve paylaşamama üzüldüm.

senin söylediğinde yanlış anlaşılacak bişey yok. bitirelim demesi garip. anlayışlı ve mücadeleci değil sanırım

ben yanlış bişe söylemedim ama evet kestirip atıyor direkt.. ve sonrasında özür diliyor.. ama ben o insanla hayatımı birleştireceksem her şeyi paylaşabilmeliyim öyle değil mi? neyiseda neyiseda

tabiki öyle. bence bugün iyice düşünün öyle karar verin.

Canim su konuda dikkatimi ceken ilk sey senin ne istedigini bilmen oldu yas 30 mus cocuk cok iyiymis bunlar hep baskidan ben cocugun da cok asiri asik oldugunu sanmiyorum aileler etkili olmus belki tartismalarda mucadeleci olmamasinin sebebi budur cunku ev kalma baskisi ona da yapilmis olabilir cok iyi cocuk olabilir Allah ona da kalbine gore versin sana da canim kalbinde kimse olmayabilir ama bu karsina cikmayacagi anlamina da gelmez :)))

blekberi blekberi canım benim çok sağol:) evet bu baskılar bizi bitirdi, evet ne kadar sevdiğini aşık olduğunu söylese de bu doğru değil, tüm ailesine sorunumuzu anlatmış en bştan beri inanmadığı şeyler olduğunu söyledi falan.. yani bi arpa yolu kadar bile ilerleyemedik.. gerçekten seven insan sevdiğini ailesine kötü lanse eder mi hiç? doğru diyorsun hakkımızda hayırlısı olsun ve amiiin Allah hepimizin gönlüne göre versin canım:)

herameyn herameyn bak kendi agziyla inanmadigi seyler oldugunu soylemis cocuk istemiyor anlasilan baristirmaya calisan ailesine kotu gostermesinin tek sebebi de bu canim isabet oldu sende istemiyodun bence sana baski yapanlara da bunlari soylemelisin sen yasayacaksin onlar degilll optuumm

Back