• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki durumu

herameyn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2016
38
36
3
39
merhaba, yaklaşık üç aydır komşumuzun aracılığıyla tanıştırıldığım biriyle görüşüyorum, duygusal anlamda bişe hissetmiyorum ama çok efendi düzgün biri ve ailesi de düzgün diye görüşmeye devam ediyorum ama daha biz aramızda konuşmadan hiçbişeyi, nerdeyse nikah gününü aldı aileler o'nun da işine geldiği için olsun evlenecez zaten diyor.. her şeyi geçtim bitirmek istiyorum bişe hissetmeden olmuyor çünkü ama 30 yaşında olduğum için herkesin "ondan iyisini mi bulacaksın, evde kaldın" söylemlerinden de bıktım.. ki gerçkten de çıkar mı gerçekten içime sinen biri de bilmiyorum.. sizce ne yapmalıyım; herkes mutlu diye mantıkla devam edip evlenmeli miyim yoksa duygularımı dinleyip vaz mı geçmeliyim? lütfen fikirlerinizi söyleyin çok ihtiyacım var şu an :(

çok teşekkür ederim fikir verdiğin için E ervaamm , kafam durmuş durumda, karşıma belki de hiç kimse çıkmıcak ama dediğin gibi sevmediğimi bile bile de yola çıkmak bana zarar verecek:( çok saol gerçekten :*

Hayatta evlilik dediğimde aşık olduğum adamla olur yoksa olmasa da olur modundaydım. İster otuz olsun ister kırk. 26 yaşında aşık olduğum adamla evlendim. İçimdeki tüm sevgiyi ona verdim. Tüm benliğimle onun oldum. Başka türlüsü olamazdı. Bu birazda size bağlı. Içinizde en ufak bir keşke olacaksa yapmayın.

ne mutlu size, işte benim de istediğim bu gerçekten bişeler hissederek bişeleri yaşamak istiyorum..yani duygu önemli, benim mantıkla yakaşmam bi yere kadar değil mi? yani efendi düzgün ama hiç heyecan yok hiç paylaşım yok, bişe hissetmiyorum sadece aileler biliyor istiyor o da istiyor diye evliliğe doğru gidiyoruz, keşke der miyim bilmiyorum ama içim hiç rahat değil, devam etme isteği hiç yok sadece yanlış karar mı veriyorum herkesi üzer miyim endişesi var:(

Bence evlilik için aşk gerekli değil. Zaten aşık olunca insan mutlu olamıyor. Bence karşılıklı hoslanma yeterli . Tabi mantigimin evet demesi lazım önce. Belli bir yasa gelmissiniz. Eğer ki ufak bir hoslanma durumu varsa ve mantiginiza yatiyorsa aşık olmayı beklemeyin. Kadınlar zamanla zaten seviyor

işte içimde hiçbişe yok sıfır :/ sadece efendi aileme uygun bu yani o kadar, hiç heyecanlanmıyorum, bir aydır şehir dışında dün geldi ama hiç özlemedim mesela.. mantığıma uymasının sebebi de işte dediğim gibi aileye uygun falan o kadar :/

işte içimde hiçbişe yok sıfır :/ sadece efendi aileme uygun bu yani o kadar, hiç heyecanlanmıyorum, bir aydır şehir dışında dün geldi ama hiç özlemedim mesela.. mantığıma uymasının sebebi de işte dediğim gibi aileye uygun falan o kadar :/

Peki o da sana karşı böyle hissiz mi acaba. İlgisiz mi de seni tavlayamadi

yani ilk zamanlar çok ilgiliydi, sürprizler yapıyordu ve sürekli beni çok sevdiğini söylüyor, son bir aydır şehir dşında olduğundan beri sadece sabah günaydınlaşıp akşam nasıl geçti günün falan diye sorduktan sonra ii geceler diyoruz tüm sohbetimiz bundan ibaret, yani ilk zamanlar sevebilirim diye düşünmüştüm ama aksine soğudum :(

işi gücü iyi, yani öyle çok zengin değiller ama durumları normal iyi sayılır, ama benim için son kriter bu :/

işi gücü iyi, yani öyle çok zengin değiller ama durumları normal iyi sayılır, ama benim için son kriter bu :/
Isi gucu iyi derken meslegi ne mesela iyi baba olur mu ... hayir yani zenginse bunalima girer girer alisverise atarsin kendini saka yapmiyorum cunku erkeklerin hepsi ayni yarin sevip alacaginda sana cektirecek en azindan sevmedigin adamla evlen sen cektir .....

Tuuba890 Tuuba890 alemsin ya :)):) hiç öyle huylarım yok işte ama o kadar alışverişlerde çatur çutur harcayacak kadar da zengin değiller, inşaat mühendisi kendisi

O mühendis peki siz ne iş yapıyorsunuz?

Bir de şehir dışından ne zaman gelecek?

Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben evlilik sadece mantıkla yürümez dimi:/

bütün sülale duydu hatta bazıları nişan yeri için fiyat bile alıp getirmişler bize bizimle konuşmadan etmeden, nasıl söylicem olmaz diye karar verdiğimde bi de o var :/

Back