• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki durumu

Simdi isi gucu var efendi ailesi iyi sizinde gonlunuzde baska biri yoksa etkilenmemenizin bir sebebi olmali. Dis gorunusu mu hosunuza gitmedi? Ne bileyim hayata bakis acisi felan mi uymuyor sizinle. Bakin ask demiyorum ama hicbir sekilde etkilememis sizi. Bunun bir nedeni olmali.

yani etkilenmeme sebebim, çok pasif olması, bi de çok fazla rahat oluşu, bi de hiçbişe paylaşaıyorum, canımı sıkan şeyleri söylediğimde kestirip atıyor, fizik olarak hiç etkilemiyor ama o fizik olayı davranışla falan kapanır, ama işte yaklaşımı konuşması falan çok sıkıyor beni:/ vaveyla__ vaveyla__

Alem degilim dogruyu soyluyorum .... evcimen olur yengec erkegi aldatmasi olmaz parasini ona buna yedirmez esinin dizinin dibinden ayrilmaz .... evlenince seversinnnn evlennnn allansennn .... hem muhendis yas olmus 30 diosun boyle kismet tepilmezzzz kizim bulmusun bunuyosunnn.....

ii de ilk kez canımı sıkan bişeyi sordu anlattım ailesiyle ilgiliydi, direkt bitirelim o zaman dedi, kestirip attı.. evcimen evet ama işte neyse bakalım zaten herkes evde kaldın gözüle bakıyor senin gibi :)):)

yani etkilenmeme sebebim, çok pasif olması, bi de çok fazla rahat oluşu, bi de hiçbişe paylaşaıyorum, canımı sıkan şeyleri söylediğimde kestirip atıyor, fizik olarak hiç etkilemiyor ama o fizik olayı davranışla falan kapanır, ama işte yaklaşımı konuşması falan çok sıkıyor beni:/ vaveyla__ vaveyla__
Sen bu cocuga de ki biz biraz ayri kalalim ben bi dusuneyim evlilige hazir miyim die .... ayri kaldiginiz donemde bi eksikligini hissetmiyorsan oglanin ayril .... ama eger msjlarinin aramalarinin eksikligini hissediyorsan olmustur bu is....

ii de ilk kez canımı sıkan bişeyi sordu anlattım ailesiyle ilgiliydi, direkt bitirelim o zaman dedi, kestirip attı.. evcimen evet ama işte neyse bakalım zaten herkes evde kaldın gözüle bakıyor senin gibi :)):)
Bacisi bende 25 yasindayim bana da evde kaldin diorlar ... ayrica bence evde kalmamissin evde kalinmaz zaten o tabir cok cirkinnn.... ama iste hayat bu bilemiyosun bi tik sonrasini gelen firsatlari da mantik suzgecinden gecirmek lazim bu saatten sonra ask mesk zor yani .... okuyoruz burda adam askla evlenmis 1 sene sonra bosanmaya kalkiyor ... zaten hayat gulluk gulistanlik deil...

yani sen de doğru diyorsun aşk meşk ama işte azıcık da sevelim canımcım ya azıcık da bişe hissedelim dimi :)) ama doğru diyorsun o ayrı :))

yani sen de doğru diyorsun aşk meşk ama işte azıcık da sevelim canımcım ya azıcık da bişe hissedelim dimi :)) ama doğru diyorsun o ayrı :))

Evlenince seversin hem ask olunca vicdanda giriyor araya sonra hep ödün veriyosun kendinden bi bakmisin aynaya o neyyy boynuzzzzzz bi bakmisin adam sana deger vermiyorrrr bosversene hayat sana kazik atacagina sen ona attt ....

değerlendirecem söylediklerini canım benim sen merak etme :):) hepinize çok teşekkür ederim dertleştim sayenizde sağolun valla :):)

Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben evlilik sadece mantıkla yürümez dimi:/

bütün sülale duydu hatta bazıları nişan yeri için fiyat bile alıp getirmişler bize bizimle konuşmadan etmeden, nasıl söylicem olmaz diye karar verdiğimde bi de o var :/
sadece mantıkla yürütebilecek olanlar yok değil. ona sen karar vereceksin. konuya yorum yapanlarda da mevcut. ama ben kendi açımdan yorumluyorum canım benim. belkide içinde tanımlayamadığın duyguların vardır. onun gibisini bulabilir miyim diye değil de onunla yapabilir miyim diye düşün.

kendi adıma sevmediğim bi adamla aynı evde kalamam. onunla aynı odayı yatağı paylaşamam. yakın temas kuramam. içim almaz yani anlıyor musun? evlilikte insanın tahammül sınırlarını belirleyen şey sevgi bence. tek başına tabiki yeterli değil ama...

Eger boyleyse siz bu isten vazgecin. Ailesi duzgun kendisi meslek sahibi falan filan ama karakteri pek size uymamis.

Birsey paylasamiyorum diyorsunuz bu evlenince buyuk bir sorun olur. Evliligin temel paylasimlarindandir zaten paylasmak. Insan derdini mutlulugunu en yakin gordugu esiyle paylasmak ister. Paylasim olmayan evlilikte saglikli iletisimde olmaz bu da iki tarafa da mutluluk vermez

Adamın fiziği etkilemedigi gibi davranışları ve size olan yaklaşımı da etkilememis. Milletin gazina gelip de evlenmeyin derim.

Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben canım benim evet işte ben de elimi tuttuğunda mesela heyecanlanmıyorum boş geliyor.. ve evet ben hiç öyle düşünmemiştim.. onunla yapabilir miyim? bana zaman zaman itii geliyor sonra kendime sürekli hayır o düzgün biri hayır soğutma kendini diye bişeler söylüyorum ama bunu da her zaman yapmam ki

vaveyla__ vaveyla__ evet öyle bir anlık nsanlar mutlu olsun, evlenmek zorundayım düşüncesiyle evlenmek istemyorum ve evet çok haklısınız daha ben şimdiden hiçbişe paylaşamıcaksam ne anlamı var ki.. her şey laylaylom olmıcak sonuçta..

Back