İlişki boyunca çirkeflik yapıp beni sevmediğini söyleyen ayrıldığım eski erkek arkadaşım, şimdi de aşık olduğum kişiyle olmamam için çirkefleşiyor... Bu aşık olduğum ve bana aşık olduğunu bildiğim erkek, eski erkek arkadaşımın abi dediği ve yanında takıldığı biri. Sana aşık mı, hisleri mi var, nasıl biliyorsun’ derseniz, eski erkek arkadaşımın yanında bile o kadar ilgili davrandı ki, buna hakim olamayışını hissettiğimden anladım. Ama bu eski erkek arkadaşım (beni kullanmaya çalışan kişi) bu kişiye sürekli beni kötülüyormuş, ben yanlarından geçtiğimde sanki kendisini rahatsız ediyormuşum gibi tavırlar takınıyor eski erkek arkadaşım, Halbuki kendisi rahatsız ediyordu, sürekli bakmalar, her hareketimde aramalar. Şimdi yine bakıyor, yanındakiler durumu bilmese arıyacak ama o kadar büyük problem yaşadım ki, yanındakiler varken kafasını çevirip sorunluymuşum gibi davranıp, tek kaldığında ökü gibi bakıyor. Yanındakilere beni sorunlu anlatmış, adamlar beni gördüğünde kafasını çeviriyor ben de gülümsüyorum... Bunu duymuş herhalde inadına, çirkefliğine inatla beni kışkırtmaya çalışıyor. orada da aşık olduğum adam var. Ben bu kişiye karşı ne yapayım? Her iki durumda da ne yapacağım. Aşık olduğum adam bana adım attığında, düşünün bu benim yakın kız arkadaşıma göz koymuş sümsük için vicdan yaptığım için vicdan yaptığımı hissettirerek üstü kapalı olmayacağının sinyallerini göndermiştim