Ben evli değilim canım konu sahibi arkadaşı bilmiyorum da nişanlılık sürecindeyim ama zaten evlensem de bu durumun düzeleceğini düşünmüyorum bendeki ilişki bağımlılığı patolojik kıskançlık düzeyinde. Eskiden daha kötüydüm böyle kıskançlık konularında fiziksel olarak da kavga ederdim kollarını falan tırmalardım. Şimdi o huylarımı bıraktım artık sözlü olarak tartışıyorum sadece.
İzleme konusuna gelince sanırım benimkisi de biraz manyak izlememe birşey demiyor yani hatta neden içeri gelmiyorsun dışarda bekliyorsun gel kahve ısmarlıyım falan dedi dün gece.
Yani benim kıskançlığımın ona olan sevgiyle büyüyen bir şey olduğunun farkında olduğundan ötürü beni anlamaya çalışıyor, alttan alıp hoş görüyor. Hatta komik gelecek belki ama hep beni böyle kıskan hiç vazgeçme benden falan diyor.
Ama nasıl diyeyim çok yoruldum. Hayatımı ona endeksli yaşamaktan çok yoruldum. Eskiden çok ağlayan birisi değildim o hayatıma girdikten sonra o kadar kırılgan ağlak birisi haline geldim ki anlatamam sana. Şuan eskiye göre bir tık daha iyiyim. Eskiden sürekli yazar cevap vermediğinde de kavga çıkarırdım. Şuan yine merak ediyorum ama sabredip onun yazmasını müsait olmasını bekliyorum. Yazdığında ya da aradığında da güzellikle konuşuyorum nerdeydin diye saldırmak yerine.
Kendi kendimi oto kontrol etmeye çalışıyorum kimi zaman başarıyorum kimi zaman yapamıyorum. Bir şekilde yaşıyoruz işte.
Evlenmedim henüz balım nişan dönemi halen. Para biriktiriyoruz eksiklerimizi tamamlayınca evleneceğiz.
Ben de öyle düşündüğüm için kaybetme korkusu ile biraz olsun frenledim kendimi. Eski halim olsa her gün iş yerine gider uzaktan gözetlerdim saplantı derecesinde seviyorum çünkü. Şimdi en son iş yerine gideli 2 haftadan fazla olmuştu dün gece bir anda heyheylerim geldi öyle gidiverdim işte.