Allah sizin gibi kadınları çoğaltsın inşallah yaşadığım toplumda.Şu durumda asıl rezilliği o yamuk herifle nişanlanan kız yapıyor. Konu sahibi tek değildir, daha kimlerin kimlerin koynundan topluyordur altın büllüklü nişanlısını. Yüzüğü kapmış olması masum, haklı ve galip kılmıyor. Herkes takar bi tel yüzük. Ne abarttılar.
İnşallah bülbülü ötmez de yırtık dondan çıkan şey gibi kalır ortadaŞu durumda asıl rezilliği o yamuk herifle nişanlanan kız yapıyor. Konu sahibi tek değildir, daha kimlerin kimlerin koynundan topluyordur altın büllüklü nişanlısını. Yüzüğü kapmış olması masum, haklı ve galip kılmıyor. Herkes takar bi tel yüzük. Ne abarttılar.
Aminİnşallah bülbülü ötmez de yırtık dondan çıkan şey gibi kalır ortada
Senin bu yorumundan sonra da tekerlek icat edildi zaten mağara ayısıAdam senin tadına bakmış zaten böyle erkeklere nasıl guvendiginizide anlayamıyorum onlarda eminim size güvenmediği için kullanıp atıyor benimle yaptıysa başkalarıyla da yapar diye düşünür olan sana olmuş pardon evleneceğin insana Rabbım kimsenin başına vermesin
Çocuğunun olmaması isabet olmuş. Allahtan üreyemiyorsun bu kafaylaAynen öyle sütü bozuk insanlara denk gelir diye korktum Allah karşılaştırmasın elelamin derdi size düşmedi derken buraya konu acilmissa ozellikten çıkmış demekki
T*cavüz etti yani?Umarım aynısı başınıza gelmez bazı şeylerin önüne geçilmiyor ben kendi isteğimle onunla birlikte olmadim sabah uyandığımda fark ettim herşeyi bir hafta ölü gibi gezdim benu toparlamaya çalıştı tamam bir şey yok zaten evleneceğiz sen benim karımsin diyerek
Valla tam bunu yazacaktım ve ben bu cümleyi 2.defa kullanıyorum birini de çevremde biri var onun için kullanmıştımÇocuğunun olmaması isabet olmuş. Allahtan üreyemiyorsun bu kafayla
Abla adam tuz pazarından zeytin mi alıyor, tadına bakmak nedir ya. Sene kaç orada 1970 mi?Adam senin tadına bakmış zaten böyle erkeklere nasıl guvendiginizide anlayamıyorum onlarda eminim size güvenmediği için kullanıp atıyor benimle yaptıysa başkalarıyla da yapar diye düşünür olan sana olmuş pardon evleneceğin insana Rabbım kimsenin başına vermesin
Abla çocuk sahibi olmaya çalışıyormuş profilinde gördüm az önce.Abla adam tuz pazarından zeytin mi alıyor, tadına bakmak nedir ya. Sene kaç orada 1970 mi?
Sinirden yanlış mesajı alıntılamışım sanki siz yazmışsınız gibi gözükmüş kusura bakmayınBu kız şeker de mi adam tadına bakmış? Betimlemeye gel ya yemeden içmeden bunları düşünüyorsunuz herhalde.
Kendini medeniyetli sanan özgürlük budalasıSenin bu yorumundan sonra da tekerlek icat edildi zaten mağara ayısı
Nasıl oluyor o ? Sarhoş muydunuz kendinizde mi değildiniz de her şeyi yaşadıktan sonra sabah fark ettiniz? Eğer böyle bir durum yoksa normal iki insan givi nefsinize yenilip birlikte olmuşsunuz işte dünyanın sonu değil. Kendinizi savunmanıza veya istemeden oldu vs demenize gerek yokUmarım aynısı başınıza gelmez bazı şeylerin önüne geçilmiyor ben kendi isteğimle onunla birlikte olmadim sabah uyandığımda fark ettim herşeyi bir hafta ölü gibi gezdim benu toparlamaya çalıştı tamam bir şey yok zaten evleneceğiz sen benim karımsin diyerek
Keşke sen de özgürlük budalası olsaydın. O kadar mükemmel bir şey ki köleler anlamazKendini medeniyetli sanan özgürlük budalası
Ben de doktor tavsiyesi vermişim shjdjdjdAbla çocuk sahibi olmaya çalışıyormuş profilinde gördüm az önce.
Duan tutmuş çocuğun olmuyor inşallah da hiç olmaz. Yani kimseye denk gelemeyecek merak etmeAynen öyle sütü bozuk insanlara denk gelir diye korktum Allah karşılaştırmasın elelamin derdi size düşmedi derken buraya konu acilmissa ozellikten çıkmış demekki
He yav dost kurşunu yemişiz gsgsgsgsgsBen de doktor tavsiyesi vermişim shjdjdjd
Sen bu kafayla nasıl bir canavar yetiştireceksin belli, Allah biliyor ki nasip etmiyorKendini medeniyetli sanan özgürlük budalası