- 27 Mayıs 2021
- 57
- 67
- 36
-
- Konu Sahibi pitircigimm
umarım eski zamanlarınıza hemencik dönersiniz. :)İkiz bebek sonrası tam bir ilişkizede oldum.öncesinde ne günlerdi diye iç geçiriyorum. Zamanı Bi geri alabilsem diyorum bazen. Haftanın neredeyse her günü yaptığımız ilişki şimdi sıfır neredeyse
Neredeeeeee... Çok özlüyorum o günleri inan ama işte bunu da yaşamak varmışumarım eski zamanlarınıza hemencik dönersiniz. :)
öyle düşünme canım olumlu bakmaya çalış hala hamilemisin yoksa bebişler doğruda büyüdü müNeredeeeeee... Çok özlüyorum o günleri inan ama işte bunu da yaşamak varmış
Yok canım bebişlerim 1 yaşındalar. İşte insan alıştığı şeyden uzak kalınca psikolojikmende gidiyor. İkiz olunca ayrı Bi zorluk yaşıyorum gerisini sen düşünöyle düşünme canım olumlu bakmaya çalış hala hamilemisin yoksa bebişler doğruda büyüdü mü
Bence öyle düşünme kal ve silkelen bu akşam bebişleri erkenden uyutup hazırlan o gün bugünYok canım bebişlerim 1 yaşındalar. İşte insan alıştığı şeyden uzak kalınca psikolojikmende gidiyor. İkiz olunca ayrı Bi zorluk yaşıyorum gerisini sen düşün
Canm inşallah dediğin gibi olur. Uyku düzenleri tam oturdu diyorum yine geri başlıyor düzensizlik, her türlü bir düzen sorunu oluştu. Artık sabır demekten başka çare yok.Çoğu gitmiş azı kalmış az daha sabır, yakında gece uykuları düzene girecektir. Hepimiz geçiyoruz o yollardan tabi ikiz anneleri katmerli geçiyor. Çocuklara uyku düzenleyecek bitki çayları içirebilirsin, sakinleşecekleri için biraz rahatlatır seni
Çok küçükler, tam olarak uyku düzenlerinin oturması genellikle öğlen uykusunu bıraktıkları zaman oluyor. Uyudukları yaeım saati bile değerlendirmeye bakın, başka türlü soğuyor insan. Madem isteklisiniz bunu kaybetmemek için uğraşmanız lazım. Kaybedince geri getirmesi çok zor çünküCanm inşallah dediğin gibi olur. Uyku düzenleri tam oturdu diyorum yine geri başlıyor düzensizlik, her türlü bir düzen sorunu oluştu. Artık sabır demekten başka çare yok.
Aynen canm çok zor ya gerçekten bunalıyor ainsan artıkOglandan sonra ıkızler olunca bana saglı sollu carpmıslardı valla, ne uyku ne duzen, ıstegım hep vardı ama ne eyleme gecırecek adam vardı ne de bellı bır duzen. Sımdı bakıcıyla bıle zor altından kalkıyoruz, hergun bırı hastalanmaya egılımlı, bırı uyuyorsa dıgerı uyumuyor, yatakta sızıp kalıyorum
Kendinizde libido eksikliği hissediyorsanız çözümüne bakın, ama libidoda sıkıntı yoksa bebelerle eski rutine girmeniz biraz zaman alır. Sizi çooook iyi anlıyorum, ikiz + 1 oğlanla ne zaman gece oluyor ne zaman sabah oluyor, işe gittim geldim derken gün kavramını planner dan takip eder oldumAynen canm çok zor ya gerçekten bunalıyor ainsan artık
Ya cidden bu kadar mı benzerlik olurKendinizde libido eksikliği hissediyorsanız çözümüne bakın, ama libidoda sıkıntı yoksa bebelerle eski rutine girmeniz biraz zaman alır. Sizi çooook iyi anlıyorum, ikiz + 1 oğlanla ne zaman gece oluyor ne zaman sabah oluyor, işe gittim geldim derken gün kavramını planner dan takip eder oldum
Allah yardımcımız olsun, işimiz neden bu kadar zor AllahımOglandan sonra ıkızler olunca bana saglı sollu carpmıslardı valla, ne uyku ne duzen, ıstegım hep vardı ama ne eyleme gecırecek adam vardı ne de bellı bır duzen. Sımdı bakıcıyla bıle zor altından kalkıyoruz, hergun bırı hastalanmaya egılımlı, bırı uyuyorsa dıgerı uyumuyor, yatakta sızıp kalıyorum
Bence isteksizlik degil zamansızlik var.Sizde mi esinizde mi bu isteksizlik?