İlik Gibi Adamken Kilo Alarak Enişteye Dönmüş 15 Ünlü

ay bu adama hayranım diye varoşuyum acaba dediydim kendi kendime değilmişim galiba başka hayranlarda varmış
Hahahhahahahah Varoşmuyuz biz
Olsun varoş deselerde arkamdan ben yine seni seveceğim Jason Hala taş gibi ya,sevilmezmi o
Hem çaktımasada office de seviyor Jason'u ben anladım Yanliz değiliz merak etme

Hahahhahahahah Varoşmuyuz biz
Olsun varoş deselerde arkamdan ben yine seni seveceğim Jason Hala taş gibi ya,sevilmezmi o
Hem çaktımasada office de seviyor Jason'u ben anladım Yanliz değiliz merak etme

senin yaş aralığı kaç, benim 35-40 olduğundan artık bi adama hayranlık beslememem lazım

senin yaş aralığı kaç, benim 35-40 olduğundan artık bi adama hayranlık beslememem lazım
30-35 ama vallahide besliyorum,billahide besliyorum ben Ama zor beğenirim
Aksiyon sevmem oturup aksiyon filmi izliyorum sayesinde Hele bir filmi var Revolver diye film en kötü filmi ama saclar falan uzun,onu bile izlemişimdir 2-3 kez itiraf ediyorum. Baksana şuna

matt damonnnn
gençliği ne yakışıklıydı ilk defa er ryani kurtarmak filimnde gördüm..
şimdi saldi

kilo almış kötü gözükmüyor daha çok sevimli onun dışındakiler afedersiniz ama kartlaşmış
gençlik ne güzel şeysin

Russell Crowe dışındakileri al birine vur ötekine bence.
Çok ergen görünümlü ilk resimleri.
Ama Leonardo ilk ünlü olduğu zaman beğenmeyen yoktu sanırım. Titanic zamanında ben lise hazırlıktaydım yakışıklı geliyordu yaşta. Ama şimdiki hali son derece itici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…