• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlik Gibi Adamken Kilo Alarak Enişteye Dönmüş 15 Ünlü

Leonardo cemaat abilerine dönmüş, Pensilvanya'dan izacet almış da TV'de Cübbeliye rakip vaazcı olacakmış gibi.

Ben şahsen o rüya gibi güzel Hollywood aktrislerinin makyajsız hallerine bakıp bakıp kendimi dünya güzeli gibi hissediyorum, sanki bi makyaj yapsam dünyayı hop hop hoplatırmışım gibi geliyor, terapi gibi, kocama da bunları göstereyeim de bi içi ısınsın, bi kendini bişi sansın :KK14:

Sakin ol ofis varmış :KK70:

56165b8e0f25447680bd7a39

balkon demiri gibi duruyor :70:

Yok ayol, balkon demirinin altında grilik var. Orası eşofman falandır.

Eşofmansa da adamın dötünün yarısı meydanda. Yani işerken o kadar indirmiyordur o eşofmanı.

Derdimize bak hele, adamın döt açık mı değil mi?

açık olsa ne olmasa ne görüntü kirliliği, volvarinin ya da bir edward norton american x sahnesinde don olmasa tamam bi derece:KK8::KK8::KK8:

Yani... Mis gibi edeleli Biscolata erkeklerine bakmaktansa adamın göbeğini inceliyorum office office yüzünden.

Adamın adone olması gereken yere göbek inmiş zaten, don var mı yok mu diye bakarken adamın fiziğini ezberledim, KPSS'de çıksa hepsini yaparım o derece :KK14: Hep ofiş suçlu..

leonardo oscar da iyiydi ama vermiş kilolari almasin bi daha ama bi cogu rol icin aliyor sonra geri veriyor

Bunlari gormek once icimi rahatlatti sonra da korkuttu:KK64:.Ben 38 yasinda 25 sanilan hosumsu biri olarak umudumu yitirdim genc ve hos koca konusundaaa:mad: Talip gelen amcalari icim almiir napacam:KK34:

Hugh'un karısı çok çirkin, bunu üst üste söyleyince otomatik olarak mutlu oluyorsun dene 100% çalışıyor :KK70:

Ya benim kocam da Robert Downey' e benziyor yüz hatları aynı ve ben de ondan beş yaş büyüğüm demek ki yirmi sene sonra da ben kızları mutlu edicem :KK70::KK70::KK70:

Hiçbir şey eskisi gibi kalmıyor.

Zamanında bir çok insana ah çektirmiş bu adamlar kilo alıp bakın ne hale döndü?

1. Kurt ne yaptın kuzu sürüsüne mi girdin? (Taylor Lautner)
Eki Görüntüle 1825744
2. Osmanlı İmparatorluğu böyle çökmedi be!... (Leanardo DiCaprio)
Eki Görüntüle 1825745

3. Unutamadı Paul Walker'ı (Vin Diesel)

Eki Görüntüle 1825746

4. Artık genç kızların yedek sevgilisi (Sterling Knight)
Eki Görüntüle 1825747

5. Hapisane, kaçış, aksiyon nereye kadar? (Wentworth Miller)

Eki Görüntüle 1825749

6. 2 sene sonrayı düşünemiyorum (Rob Kardashian)
Eki Görüntüle 1825750

7. Ah be abicim (Alec Baldwin)

Eki Görüntüle 1825751

8. Batman değil Fatman (Van Kilmer)
Eki Görüntüle 1825752
9. Amerikan pastasını fazla kaçırmış (Jason Biggs)

Eki Görüntüle 1825753

10. Adam vurmaktan sıkılınca sal göbeği (Steven Seagal)

Eki Görüntüle 1825754

11. Bu çocuğun kilosu sabit durmuyor zaten (Jonah Hill)

Eki Görüntüle 1825755

12. Boyut değiştiren Neo (Keanu Reeves)

Eki Görüntüle 1825756

13. Naptın kendine Levent Üzümcü reyis (Vince Vaughn)

Eki Görüntüle 1825757

14. Mars yaramadı... (Matt Damon)

Eki Görüntüle 1825758

15. Gladyatörlük boş iş (Russell Crowe)

Eki Görüntüle 1825759

https://o nedio.com/haber/ilik-gibi-adamken-kilo-alarak-enisteye-donmus-15-unlu-708911
Enemmm nolmuş bunlara gitmiş o cillop gibi adamlar

Ya benim kocam da Robert Downey' e benziyor yüz hatları aynı ve ben de ondan beş yaş büyüğüm demek ki yirmi sene sonra da ben kızları mutlu edicem :KK70::KK70::KK70:

hemen estetikçi ayarla kendine 20 sen sonrası için kızlar mutlu olmasın çıldırsın :70:

Back