• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlik Gibi Adamken Kilo Alarak Enişteye Dönmüş 15 Ünlü

Şu fotoyu görünce aklıma şu foto geldi;

11327866_1442815492689250_1880730848_n.jpg

Biri bana o yaratigin Keanu Reeves olmadigini söylesin:skandal::skandal: bildiğin yıkıldımmmm:silah:

Erkekleri metalaştıran ve baskı oluşturan bu yorumlarla birlikte erkeklerin body image algıları negatife doğru gidiyor... Erkekler de artık kendi feminizmlerini başlatmalıasdfghjkl.

masculism.jpg
Erkekleri birer cinsel arzu nesnesi haline getireceğiz inşallah :D

Allahtan tek haytan oldugum insan Paul Walker oda rahmetli oldu Ahhh beee onu bu hallerde gormemisim iyi ki de Allah rahmet eylesin :cry:

Evet efide , kendi açıklamıştı .

Hatta dizide Sara ile yakınlaşma sahnelerinin olmamasıda bu sebeple denilmişti:KK51:
Neyseki izledikten sonra öğrendim inanamadım :110::cry: Yakınlaşmasiz güzeldi bence :) sebebi varmış :olamaz:tabe

Keanu Reeves
Leanardo DiCaprio
Taylor Lautner

Sterling Knight (birbirinden alakasız gibi duruyor resimler)

Bunlara yazık olmuş gerçekten.

Alec Baldwin
ise yaşlıyken daha iyi bence.

Keanu Reeves ile evlenecektim ben :(
Kilo alınca bir tuhaf olmuş ya, ama sonraki filminde verdi herhalde kiloları.
E bir de adam 50 yaşını geçti daha mı yaşlanmasın? Ülkemizdeki 50 yaşındaki erkeklere bakın, bunlar kırk bin kat daha iyi bence. :KK48:
Ama bir Tom Cruise gerçeği de yok değil. Babamla yaşıt adam, ama neredeyse 20 yaş daha genç duruyor. :kahve:

Evet efide , kendi açıklamıştı .

Hatta dizide Sara ile yakınlaşma sahnelerinin olmamasıda bu sebeple denilmişti:KK51:

sara ile bi iki tane yakınlaşma olmuştu ya eminim ne zorluklarla öpmüştür :-)
t bag harbi herifmiş meğerse :confused: ona söylediğim lafları geri alıyorum :KK14:

Keanu Reeves ile evlenecektim ben :KK43:
Kilo alınca bir tuhaf olmuş ya, ama sonraki filminde verdi herhalde kiloları.
E bir de adam 50 yaşını geçti daha mı yaşlanmasın? Ülkemizdeki 50 yaşındaki erkeklere bakın, bunlar kırk bin kat daha iyi bence. :KK48:
Ama bir Tom Cruise gerçeği de yok değil. Babamla yaşıt adam, ama neredeyse 20 yaş daha genç duruyor. :kahve:

Hakkaten hiçbiri bir Hakan Peker etmez :halay:

Back