- 9 Ağustos 2016
- 2.485
- 2.431
- 33
En sevdiğim erkek tipi.. Bayılıyorum bunlara genelde de bulurum bunları bi şekilde.. Diğer konularımda da paylaşmıştım eski sevgilimle 1 aydır konuşuyoruz herhangi bi problem de yoktu. Şu son 3 gündür falan mesaj atmayı azalttı ıste kalktığında bi günaydın falan o şekilde birkaç da anlamsız mesajlaşma sonra tık cevap yok. Bu arada dipnot o uyandığında da bizde yatma vaktine yaklaşıyor oluyor. Farklı kıtalardayız çok fazla saar farkı var. Her neyse evvelsi gün de dayanamadım aradım biraz tepki gösterdim o da özür dilerim ama bu aralar çok yoğunum o yüzden böyle oluyor görsen anlarsın halimi anca ama telafi edicem bunu yapma böyle falan dedi neyse uzamasın diye kapattım. Sonra diğer gün yine ne mesaj ne arama ben de yazmadım sonra dayanamayıp gece aradım açmadı. Sabahta kalktım belki mesaj atmıştır aradığımı gördüğünde diye yine yok mesaj falan. Ben de dayanamadım aradım sabah bu ne böyle bu yoğunlukla alakalı değil konuşmak istemiyorsan açıkça söyle falan dedim hayır saçmalama öyle birşey yok şimdi dışardayım eve geçince arıcam ben seni dedi. Bekledim bekledim yine mesaj yok aradım meşgule attı sonra da muhtemelen uyudu. Sinirlerim allak bullak amacı ne kestiremiyorum. Bir-kac günde böyle oldu sorduğumda da öyle birşey olur mu falan diyor. 25inde turkiye de olcak buluşacaktık ama o zamana kadar böyle giderse çok zor.. Kafasından ne geçiyor da böyle ilgiyi azalttı sizce. Benim beynim iyice durdu çünkü