hanımlar biz 3,5 yıllık evliyiz,bu zamana kadar cinsel problem yaşamadık ama,,duygusal problem çok yaşadık
hep üstünü örttük,olmamış gibi yaptık,yada çözümledik
bu aralar maddi problemlerde yaşıyoruz ama eşimin kabalığı hep var,benmi çok inceyim diyorum ,,çok fazla değilim
ama bütün evliliklerdemi oluyor bu meseleler bilmiyorum
gizlemeden anlatacağım
eşimin ailesinin geçmişi bu aldatmalardan hep sorunlu
3 abisi var hepsinin evliliği sallantıda,,ya aldatmış ayrılmış,ya başka kadınla yaşıyor,eşi kabul etmiş
babası geçmişte kız kaçırmış hapis yatmış vs..vs..
offf ben hiç hoşlanmıyorum bu konudan ama,
içimide dökmem lazım
eşim otelde çalışıyor,geçen güzellik yarışması vardı,oldu geçti tabi ama
her o konu açılınca eşim bir heyecanlanıyor,,hemen konuyu ele alıp şu kız böyleydi bu kız böyleydi,.....diye anlatıyor
ama bana birazcık ilgi bile göstermiyor,evimin temizliği,yaptığım yemeklerin güzelliği,bebeğimize eksizsi bakmam ...bunlar için hiç övgü almadım eşimden
insan güzel yaptığı şeylerin sevdikleri tarafından onaylanmasını ister biraz değilmi???????
çok kıskanç biri değilim ama bebeğim olduktan sonra eve tıkandığım için kendimi yetersiz hissediyorum galiba
tabi birazda kilo alınca bir güvensizlik geldi bana,çocukla kendine bir yere kadar bakılıyor,
bu aralar cinsellikte biraz kötüye gitti,ben kaynaklı değil,eşim kaba davranıyor,güzel bir söz söylemiyor,akşam çalıştığı için öğlene kadar uyuyor,hiç ilgi alaka yok,izinli gününde arkadaşlarıyla buluşur yada uyur
inanılmaz sıkıldım,,arkadaşımda yok,zaten çocukla herkesin evine gidilmiyor
anlayacağınız eşimden yana ilgisizlikten sıkıldım,aşık olmak,romantik anlar yaşamak ve şu ev hayatından ,monotonluktan biraz sıyrılmak isityorum
benim gibi olan arkadaşım çoktur ama ben anlatmak ve rahatlamak istedim
varsa anlatında benim gibi olan içimi rahatlatın kızlar
çok bunaldım çoook:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hep üstünü örttük,olmamış gibi yaptık,yada çözümledik
bu aralar maddi problemlerde yaşıyoruz ama eşimin kabalığı hep var,benmi çok inceyim diyorum ,,çok fazla değilim
ama bütün evliliklerdemi oluyor bu meseleler bilmiyorum
gizlemeden anlatacağım
eşimin ailesinin geçmişi bu aldatmalardan hep sorunlu
3 abisi var hepsinin evliliği sallantıda,,ya aldatmış ayrılmış,ya başka kadınla yaşıyor,eşi kabul etmiş
babası geçmişte kız kaçırmış hapis yatmış vs..vs..
offf ben hiç hoşlanmıyorum bu konudan ama,
içimide dökmem lazım
eşim otelde çalışıyor,geçen güzellik yarışması vardı,oldu geçti tabi ama
her o konu açılınca eşim bir heyecanlanıyor,,hemen konuyu ele alıp şu kız böyleydi bu kız böyleydi,.....diye anlatıyor
ama bana birazcık ilgi bile göstermiyor,evimin temizliği,yaptığım yemeklerin güzelliği,bebeğimize eksizsi bakmam ...bunlar için hiç övgü almadım eşimden
insan güzel yaptığı şeylerin sevdikleri tarafından onaylanmasını ister biraz değilmi???????
çok kıskanç biri değilim ama bebeğim olduktan sonra eve tıkandığım için kendimi yetersiz hissediyorum galiba
tabi birazda kilo alınca bir güvensizlik geldi bana,çocukla kendine bir yere kadar bakılıyor,
bu aralar cinsellikte biraz kötüye gitti,ben kaynaklı değil,eşim kaba davranıyor,güzel bir söz söylemiyor,akşam çalıştığı için öğlene kadar uyuyor,hiç ilgi alaka yok,izinli gününde arkadaşlarıyla buluşur yada uyur
inanılmaz sıkıldım,,arkadaşımda yok,zaten çocukla herkesin evine gidilmiyor
anlayacağınız eşimden yana ilgisizlikten sıkıldım,aşık olmak,romantik anlar yaşamak ve şu ev hayatından ,monotonluktan biraz sıyrılmak isityorum
benim gibi olan arkadaşım çoktur ama ben anlatmak ve rahatlamak istedim
varsa anlatında benim gibi olan içimi rahatlatın kızlar
çok bunaldım çoook:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: