İlgisizlik yoruldum

Yorgun0706

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2021
3
0
38
Benim sorum mastürbasyon ,eşim her sık sık kendini boşaltıyor.ayni yatakta bile yatmiyoruz ayda bir yada iki kere yanıma gelir oda artık sürekli benim bel alti, konuşmalarımdan bikarak,(diyorum eşime sayende kendimi 70 yaşında bayan gibi hissediyorum. bu ne ya ayda bir haklı degilmiyim, sizce kendini boşaltacak vakti buluyorsa benimde gönlümü etmek zorunda) bu arada 16 yıllık evliyiz çok yoğun çalışıyor. anlıyorum ama mastürbasyon yapmak ona daha cazip geliyor ilk başlarda tabiki böyle değildi çok güzel bir cinsel hayatımız vardı sık sık birlikte olmak isterdi .hamileliklerim sıkıntılı geçti 3 çocuğum malum uzun bir süre birlikte olamadık.aksama kadar okadar çok yoruluyorum ki eşime dokunmak sarılmak istiyorum ama malesef elinde bir telefon sürekli dizi tıktok izliyor telefona bakarak uyuyup kalıyor bu arada telefonla tuvalete giriyor saatlerce tuvalette şimdi diyeceksiniz aklın yenimi başına geldi ama inanın artık çıldırma derecesine geldim bir şey diyince bağırıp çağırıyor üste çıkıyor en sonunda sırf bu yüzden evliliği bitireceğim ama 3 çocuğum var bir dediğim.iki olmuyor istediğim herşeye sahibim şiddet yok kendimi böyle avutuyorum sizce açık açık konuşup bu böyle gitmez demelimiyim sizce ...

Herşey maddiyat degil öncelikle bunu anlamanız lazım. İlişkide biraz duyguda gerekli. Cinsellige gelecek olursak kusura bakmayında bi insanın karısı varken neden kendi kendini tatmin eder? Çok saçma değil mi? Bence bu büyük bi sorun. Karsiniza alıp konusmalisiniz. Sizin ihtiyaclariniz var. Kocanızın olduğu gibi.

Benim sorum mastürbasyon ,eşim her sık sık kendini boşaltıyor.ayni yatakta bile yatmiyoruz ayda bir yada iki kere yanıma gelir oda artık sürekli benim bel alti, konuşmalarımdan bikarak,(diyorum eşime sayende kendimi 70 yaşında bayan gibi hissediyorum. bu ne ya ayda bir haklı degilmiyim, sizce kendini boşaltacak vakti buluyorsa benimde gönlümü etmek zorunda) bu arada 16 yıllık evliyiz çok yoğun çalışıyor. anlıyorum ama mastürbasyon yapmak ona daha cazip geliyor ilk başlarda tabiki böyle değildi çok güzel bir cinsel hayatımız vardı sık sık birlikte olmak isterdi .hamileliklerim sıkıntılı geçti 3 çocuğum malum uzun bir süre birlikte olamadık.aksama kadar okadar çok yoruluyorum ki eşime dokunmak sarılmak istiyorum ama malesef elinde bir telefon sürekli dizi tıktok izliyor telefona bakarak uyuyup kalıyor bu arada telefonla tuvalete giriyor saatlerce tuvalette şimdi diyeceksiniz aklın yenimi başına geldi ama inanın artık çıldırma derecesine geldim bir şey diyince bağırıp çağırıyor üste çıkıyor en sonunda sırf bu yüzden evliliği bitireceğim ama 3 çocuğum var bir dediğim.iki olmuyor istediğim herşeye sahibim şiddet yok kendimi böyle avutuyorum sizce açık açık konuşup bu böyle gitmez demelimiyim sizce ...

Herşey maddiyat degil öncelikle bunu anlamanız lazım. İlişkide biraz duyguda gerekli. Cinsellige gelecek olursak kusura bakmayında bi insanın karısı varken neden kendi kendini tatmin eder? Çok saçma değil mi? Bence bu büyük bi sorun. Karsiniza alıp konusmalisiniz. Sizin ihtiyaclariniz var. Kocanızın olduğu gi

İnanın şuan bir çok bayanın yaşadığı sorun bu mastürbasyon.karsima alıp konuşamıyorum hemen bağırmaya geçiyor kırıcı davranıyor şuan çalışmıyorum ayrılsam bu sebepten ki çok büyük bir sebep çocuklarıma tek başıma bakamam herşey maddiyat değil diyorsunuz yaaa hayatımızı nasıl devam ettiririz çocuklar küçük kendi duygularımi bastırıyorum zamanı var diyorum biraz büyüsün çocuklar sonra yolları ayirayim diyorum

Bence ciddi ciddi konuşun yumuşak bir dille sıkın bir ortamda . evlilik kaçıncı yılında olursa olsun cinsellik önemli ilgi istediğinizi belirtin yada değişik ortamlar hazırlayın biraz heyecan farklılık iyi gelebilir .

Mastürbasyon küçük gibi görünen ama bence oldukça büyük bi sorun. Alışkanlık yaptıysa gerçek ilişkiden zevk almasını engeller. Bu da daha çok mastürbasyon yapmasına sebep olur ve bu kısır döngü bitmez. Ayrıca karısı dururken mast tercih edilmesi bana biraz gurur kırıcı geliyor. Yani hamileliklerde veya eşine ulaşamadığı zamanlarda tamam kabullenebilirim ama durduk yere neden yani?

Ee hala demedıgın kabahat.

X