- 16 Nisan 2021
- 1.819
- 1.946
- 83
- 27
- Konu Sahibi delibirselvi
-
Evet hanımlar evlilikte ya da sevgililikte duygusal veya cinsel ihtiyaçların karşılanmaması, ilgisizlik aldatmayı haklı çıkarır mı? Partnerinden istediği muameleyi görmeyen tarafın aldatmaya hakkı var mı? Bu benim düşüncem değil çevremde duyduğum bir olay üzerine fikrinizi almak istiyorum.
Bu düşünceyi savunan bir kadındı bu arada. O yüzden burda konu açtım. Başka hemcinsim var mı bu şekilde düşünen diye. Varsa zaten argümanlarını dinlemek isterimHer gün sasirabilecegim fikirlerle karsilasiyorum. Buna hakli gerekce uyduran sonrasinda meydana cikacak siddete, cinayete de benzer gerekceler sunar.
Istenilmeyen davranislarla karsilasanlar aradigini bulamayanlar gitmeyi bilmeli bahanelere siginmadan.
Evet onu dert ettim size sormayacaktım sanırım konu açarken? Bu düşünceyi savunan bir kadındı o yüzden diğer kadınlardan görüş almak istedim ay bu kadar agresyonla nasıl yaşıyorsunuz çok üzücüCevrenin dedikodusunu mu dert ettiniz? Allah baska dert vermesin.
İşin garibi vahşi doğayı öne sürerek erkeklerin çok eşli olması gerektiğini savunan zavallılar dişilerin de çok eşli olduğunu bilmiyor. Dişiler de doğada tek bir partneri değil güçlü olan partneri tercih ediyorlar ama biz çok şükür hayvan olmadığımızın farkındayız ve içgüdülerimizle değil sosyal zekamızla hareket ediyoruz. Ama şaşırtıcı şekilde bu düşünceyi savunan kişi bir kadındı üstelik eğitimli bir kadın.Hayır tabikide ASLA.
Bazı toksik olan ama kendilerine m*skülen diyen erkekler kendince aldatmalarını haklı bir gerekçeye oturtmak için erkekler şöyle polibilmem ne, erkekler aslında heyecan arıyor aslında aldatsada karısını seviyor diyerek bunu normalleştirmeye çalışsalarda asla haklı değiller. Ve bazı kadınlarda malesef bu fikre çanak tutuyor.
Yobaz dedelerinin özgür yaşayıp, gözü açılmamış kız isteyen yobaz torunları bunlar. Bunlara ve bunları destekleyen kadınlara zerre acımıyorum. Eskiden ***tirme ameliyatlarini tasvip etmezdim ama bu şerefsizlere müstahak diyorum artık. Bazı kadınlar iyiki kandırıyor bunları bu dilden anlıyorlar çünkü. İnstada aldatmalarını aklayan bir herif "kadın çocuk dogurduktan sonra napayim sarkık karıyı e boşamamda nafaka mi vereyim enayi gibi tabiki gecelik ilişkiler yaşayacağım" demişti.İşin garibi vahşi doğayı öne sürerek erkeklerin çok eşli olması gerektiğini savunan zavallılar dişilerin de çok eşli olduğunu bilmiyor. Dişiler de doğada tek bir partneri değil güçlü olan partneri tercih ediyorlar ama biz çok şükür hayvan olmadığımızın farkındayız ve içgüdülerimizle değil sosyal zekamızla hareket ediyoruz. Ama şaşırtıcı şekilde bu düşünceyi savunan kişi bir kadındı üstelik eğitimli bir kadın.
Dişiler de doğada tek bir partneri değil güçlü olan partneri tercih ediyorlar ama biz
Ay Allah korusun böyle insanlarla karşılaşmaktan, çok korkunç çok. Bu zihniyete çanak tutan kadınların varlığı beni delirtiyorİnstada aldatmalarını aklayan bir herif "kadın çocuk dogurduktan sonra napayim sarkık karıyı e boşamamda nafaka mi vereyim enayi gibi tabiki gecelik ilişkiler yaşayacağım" demişti.
Bu evrimsel psikoloji olayına hastayım ha. Bu da modernize edilmiş kadın düşmanlığı. Kadınlar doğada çocuk olana kadar tek eşliler miymiş:) her zaman daha güçlüsü alır kadını o zaman. Tarihten, kültürden, sosyal ilişkilerden koparacaksa gitsin erkekleri dövüştürsün, ormanda seçsin ya birini.İşin garibi vahşi doğayı öne sürerek erkeklerin çok eşli olması gerektiğini savunan zavallılar dişilerin de çok eşli olduğunu bilmiyor. Dişiler de doğada tek bir partneri değil güçlü olan partneri tercih ediyorlar ama biz çok şükür hayvan olmadığımızın farkındayız ve içgüdülerimizle değil sosyal zekamızla hareket ediyoruz. Ama şaşırtıcı şekilde bu düşünceyi savunan kişi bir kadındı üstelik eğitimli bir kadın.
Tamam çok eşli olun desek de bütün kadınlar sıraya girecek sanıyorlar. Böyle garip de bir özgüvenleri var anlamadımBu evrimsel psikoloji olayına hastayım ha. Bu da modernize edilmiş kadın düşmanlığı. Kadınlar doğada çocuk olana kadar tek eşliler miymiş:) her zaman daha güçlüsü alır kadını o zaman. Tarihten, kültürden, sosyal ilişkilerden koparacaksa gitsin erkekleri dövüştürsün, ormanda seçsin ya birini.
Yok kadın sevgi bilmezmiş de, hep daha iyisini istermiş de. Erkekleri görmesek, bilmesek inanacağız. Koskoca insanlar kendilerini kurt sürüsü sanıyor.
Çok saçma değil mi kocasını aldatan ama asla boşanmak istemeyen seviyorum nolur beni bırakma diyen kadınlar da var. O zaman kadın seviyorsa o da aldatsın bunu diyen erkekleri.Hayır tabikide ASLA.
Bazı toksik olan ama kendilerine m*skülen diyen erkekler kendince aldatmalarını haklı bir gerekçeye oturtmak için erkekler şöyle polibilmem ne, erkekler aslında heyecan arıyor aslında aldatsada karısını seviyor diyerek bunu normalleştirmeye çalışsalarda asla haklı değiller. Ve bazı kadınlarda malesef bu fikre çanak tutuyor. Aynı şeyi evlilik dışı ilişkilerde de yapıyorlar erkek ne kadar sevişirse üstün olurmuş ama kadın yapmamaliymiş falan. Kısacası çöp beyinler çöp fikirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?