Bulaşıcı galiba bu durum.Ulkede istekli erkek kalmamis, ekonomi cok fena.
Ulkede istekli erkek kalmamis, ekonomi cok fena.
Bulaşıcı galiba bu durum.
Konu sahibi leopar tayt giyip önünde gırgır yaptınız mı?
Girgir mi? Allah cezaniBulaşıcı galiba bu durum.
Ay bu güzel fikirmiş bende deniyimBulaşıcı galiba bu durum.
Eskiden bu bizim bahanemiz değil miydi?Ne oluyor bu erkeklere böyle. Hepsinin başı ağrımaya başladı.
Özellikle bu konu için yeni üye oldum.Kimseye anlatamıyorum.Kendisiyle defalarca konuştum.Bu arada eşim alkol kullanıyor bnmle sevişmektense içip içip sızmayı yeğlerYeni uyesiniz, konu güzel. Eger essahsa, bosan gec derim. Erkeklerin yaradigi tek bir is var, onu da yapamiyorlarsa def olabilirler
Hem şeyi küçük hem alkolik! Herife bak.Özellikle bu konu için yeni üye oldum.Kimseye anlatamıyorum.Kendisiyle defalarca konuştum.Bu arada eşim alkol kullanıyor bnmle sevişmektense içip içip sızmayı yeğler
Asıl çocuk olunca yıl da bir oluyorİyi geceler kızlar.Bitik durumdayım.Sürekli neden evlendiğimi sorguluyorum.2 senelik evliyim ve evlendiğimiz günden beri eşim haftada bir yanaşır o da hep aynı şekil yatarız arkamdan sarılır başlatır.Defalarca başka şekildede başlatabileceğini söyledim defalarca haftada bir kafasından çık dedim.Her neyse artık haftada bir bile çok geliyo sanırım ona ben gitmeden gelmemeye başladı ki ben bi çok şeye açık biriyim.Ters ilişki dışında kısıtım yok. ya ben napayım bana akıl verin.Boşanmak istedim bu yüzden olmadı kötü konuştum olmadı iyi söyledim olmadı.Ben böyle bir ilişki istemiyorum