Alakası yok bende vuruldum bana niye bişey olmadı en azından istek konusundabence korona aşılarından.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alakası yok bende vuruldum bana niye bişey olmadı en azından istek konusundabence korona aşılarından.
Son çare zorla doktora gidip gerekli testlere sokun.biyolojik değilse yapısı bu demektir. Ona göre karar verirsiniz.İyi geceler kızlar.Bitik durumdayım.Sürekli neden evlendiğimi sorguluyorum.2 senelik evliyim ve evlendiğimiz günden beri eşim haftada bir yanaşır o da hep aynı şekil yatarız arkamdan sarılır başlatır.Defalarca başka şekildede başlatabileceğini söyledim defalarca haftada bir kafasından çık dedim.Her neyse artık haftada bir bile çok geliyo sanırım ona ben gitmeden gelmemeye başladı ki ben bi çok şeye açık biriyim.Ters ilişki dışında kısıtım yok. ya ben napayım bana akıl verin.Boşanmak istedim bu yüzden olmadı kötü konuştum olmadı iyi söyledim olmadı.Ben böyle bir ilişki istemiyorum
Bu aralar ne kadar çok açıldı bu tarz konular ya noluyor bu erkeklerin yediklerine içtiklerine şap mı atılıyor yaa
Bence eskiden internet olmadığı için bilmiyorduk.histerik ana, babalarımız erkekleri bize seks canavarı, azgın yaratıklar olarak tanıtıyordu, bizim aklımızda da bu şekilde yer etti bence.Kesin şebeke suyuna bir şey karıştırdılar ülkede.
Kadınlara birşey olmamış zaten.maşllah hepimiz fişek gibiyiz.koronadan öncede hep bu konular vardı.Alakası yok bende vuruldum bana niye bişey olmadı en azından istek konusunda
Evet hissediliyor.kokuyor.Valla herkesin doğurduğu kendine kimse kimsenin beşiğini sallamiyor ama doğuracağını bu enfeksiyonuna çözüm bulsun. nebileyim ya illa dışardan hissedilir o koku. Ay neyse banane özür dilerim.
E bu başım ağrıyor u yada uyku numarası yapmaları kim çıkardıBence eskiden internet olmadığı için bilmiyorduk.histerik ana, babalarımız erkekleri bize seks canavarı, azgın yaratıklar olarak tanıtıyordu, bizim aklımızda da bu şekilde yer etti bence.
Gram katilmiyorum.madem adam seksi seviyor, fırsatını buldu mu bekar hayati falan filan yaşıyor, öz be öz karısıyla da arada ilişkiye girecek potansiyeli olurdu yani.bu arada anlattikları adamlar evdenz işe, işten eve gidip gelen, dışarıya adım atmaya erinen, işten gelir gelmez kanepede saatlerce uyuyakalan tipler.telefonlar desen full ortada.bir de kim neden öz karısıyla bile ilişkiye giremeyecek hale gelene kadar başkasıyla takilsin ki? Zorla mı evlendirmişler adamı ?.sevmiş saymış bir dereceye kadar ki evlenmiş.aseksüelden hallice tooonnnlaaa adam var.bu kadar katılmadığım başka bir yorum daha olmamışıİçinize kurt düşürmek istemem ama bence aldatmak kolaylaştığı için durum böyle. Eşlerine cinsel isteği olmayan erkeklerin dışarda işlerini başkalarıyla hallettiğini düşünüyorum abim çok sosyal biri ara sıra bu konularda konuştuğumuzda tüm evli arkadaşlarının eşlerini aldattığını bekar ortamlarında bekar hayatı yaşadıklarından bahsetti. abimin bir evli arkadaşı bizi havalimanına bırakırken gözümün önünde metresiyleydi yol boyunca kendimi zor tuttum. Zamanında ne amaçla kullanıldığını bilmeyip cinsellik odaklı tanışma uygulamalarını kullanmıştım tanıştığım insanlara çok soru sorarım bu süreçte de konuştuğum kişilerin en az %40ının evli erkeklerden olduğunu gördüm erkeklere olan güvenim sıfırlanınca artık yalnızlığın kaliteli olduğunu kabullenerek sırf korksunlar diye "ben sizi tanıyorum bu uygulamada ne işiniz var yengeme söylücem" falan diyip korkutuyordum kötülük olsun diye. Erkekler düşündüğünüz kadar masum değil yok iş stresi yok baş ağrısı yok hastalık çoğu bahane. Sağlıklı bir erkek 60ına gelse de aseksüelden hallice olmaz.
erkeklere ne kadar güveniyorsunıx evden eve işten işe diye kandırmayın kendinizi.Sosyal medyada her yerde ulaşabilecekleri onlarca kadın var .Bir twitter’da bile sürekli eskort ilanları var .artık ulaşılabilirdik çok kolay.Riktokta gördüğü muazzam filtreli profffillerle evdeki kadını kıyas edebiliyor maalesef erkekler .Çünkü görsel varlıklar.Hal böyle olunca da evde bası agrıyan ,yorgun olan erkekle doldu kk sayfaları.Acı ama gerçek bu.Gram katilmiyorum.madem adam seksi seviyor, fırsatını buldu mu bekar hayati falan filan yaşıyor, öz be öz karısıyla da arada ilişkiye girecek potansiyeli olurdu yani.bu arada anlattikları adamlar evdenz işe, işten eve gidip gelen, dışarıya adım atmaya erinen, işten gelir gelmez kanepede saatlerce uyuyakalan tipler.telefonlar desen full ortada.bir de kim neden öz karısıyla bile ilişkiye giremeyecek hale gelene kadar başkasıyla takilsin ki? Zorla mı evlendirmişler adamı ?.sevmiş saymış bir dereceye kadar ki evlenmiş.aseksüelden hallice tooonnnlaaa adam var.bu kadar katılmadığım başka bir yorum daha olmamışı
Saçma sapan rezil uygulamalardan medet umup, erkeklere güveninizin kalmaması da ayrı bir akıl tutulması.bir günlük hayattan taniş bakalım ne olacak.evet çok daha zor ama o uygulamalar üzerinden analiz yapmak da tam komedi valla.kusura bakma.
Adam neden seviyesiz eskortlarla takılsın, adam gibi, güzel bir ilişkisi varken.hadi takildi diyelim, öz karısıyla ilişkiye giremeyecek kadar neden abartsın bu durumu.1 erkek haftada bir kere ilişkiye girince iptal olmuyor ki zaten.günde 3,4 defa ilişkiye girebilen erkekler var.o eskortlar falanlar filanlar yokluktaki, çok düşük kalitedeki erkekler için.zamanında merak edip ben deincelemiştim o sayfaları.sen oradaki erkeklere insan gozüyle bile bakamazsin.ne yaşadınız ne gördünüz bilmiyorum ama ucundan köşesinden bile katılamıyorum yazdiarınıza.erkeklere ne kadar güveniyorsunıx evden eve işten işe diye kandırmayın kendinizi.Sosyal medyada her yerde ulaşabilecekleri onlarca kadın var .Bir twitter’da bile sürekli eskort ilanları var .artık ulaşılabilirdik çok kolay.Riktokta gördüğü muazzam filtreli profffillerle evdeki kadını kıyas edebiliyor maalesef erkekler .Çünkü görsel varlıklar.Hal böyle olunca da evde bası agrıyan ,yorgun olan erkekle doldu kk sayfaları.Acı ama gerçek bu.
bu sabah yapmak istediğim tam olarak buydu o değilde geçen gün belim ağrıdı yatak çok yumuşak orda yatamadım salonda uyudum eskiden her işe gitmeden öpüp öyle giden adam bu sabah dikkat ettim kapıyı usulca kapatıp gitti cidden noluyo bunlara ne bu ilgisizlik anlamıyorum bazen özellikle çocuktan snra yoruldum eşimde yorulmuştur ama ben ilgi isteyen ve bekleyen bir kadınımValla güldüğüme bakmayın hiç iyi değilim mesela şuan yanımda uyuyor yastığı suratına basmayı düşünüyorum.Neden bana bu yaşatıyosun diye tokatlamak istiyorum
Eee afrikadakiler, suriyedekiler, bangladeştekiler nasıl şaşır şakır ürüyor o zamanUlkede istekli erkek kalmamis, ekonomi cok fena.
Sehirlere bombalar yağarken sevisiyorlarEee afrikadakiler, suriyedekiler, bangladeştekiler nasıl şaşır şakır ürüyor o zaman
Aynen ya ne savaş ne açlık ne stres bunları etkilemiyor.adamlar su bulmak için 10 km yurüyor günde.bizim burada 8 saat işe giden aman da stresten, yorgunluktan çatladım, patladım, aman para yetişmiyor diye 1 ay seks yapmıyor. Ben palavra palavra deyince de linç yiyorumSehirlere bombalar yağarken sevisiyorlar