Merhaba herkese, eşimle yaklaşık 12 yillik evliyiz. Eşim çok ilgisiz. Daha doğrusu son zamanlarda saygisiz tavırları da var. Zor süreçler yasadik öncesinde 2 çocuğumuz var. Ben ona hep destek oldum. Ben memurum eşimin kendi iş yeri var esnaf. Saygisiz dediğim mesela kavga anında gerizekalı salak tarzı konuşmalar. Yani onu elestirdigimde hemen savunmaya geçiyor üste çıkıyor ve kendini hep haklı görüyor. Narsist tavırlar da var. Ayrıca cinsellik açısından da soğuk sarılmaz öpmez. Benim için haftada 1 yeterlidir beraberlik ama o bazen haftalar geçsin yanasmaz bu durumu sıkıntı etmez konuştuğumda yorgundum uykum vardı ya da üsteledigimde sen geri duruyorsun deyip darladığimda bu kadar çok mu önemli demişti. Ben de evet evliliği sarsıyor demişim. Yani artık beni aldatıyor mu acaba başka biri mi var ya da kendi kendini tatmin ediyor beni istemiyor diye düşünüyorum. Açıkçası biraz odunluk var her konuda. Çocuklarıyla oldukça ilgilidir hoplar ziplar onlari düşündükçe yok diyorum onlari babadan mahrum etmeyeyim ama kendimi düşündükçe kendime haksizlik yapıyorum gibi. Seninle aramızda saygımız sevgimiz kalmadı bu evliliği bitirelim demek geliyor bunu desem aklı başına gelir mi yoksa aramız daha da mı soğur bilemedim. Ya da ben mi abartıyorum. Kendim psikologa gittim eşini de getirmen gerek dedi. Eşim ben de sıkıntı yok sensin sıkıntılı diyor Biraz uzun oldu aceleyle yazdım kusura bakmayın. Sizin dışarıdan görüşlerinize ihtiyacım var.
Bu arada hep kötüye odaklandım ama bazı iyi huyları da var tabi hakkını yemeyim. Arada hediye alması, yemeğe çıkarması, ailemle olan iletişimi iyidir saygılıdır. İlk zamanlar hediye konusunda özenliydi ama son yıllarda azaldı tabi.
Bu arada hep kötüye odaklandım ama bazı iyi huyları da var tabi hakkını yemeyim. Arada hediye alması, yemeğe çıkarması, ailemle olan iletişimi iyidir saygılıdır. İlk zamanlar hediye konusunda özenliydi ama son yıllarda azaldı tabi.
Son düzenleme: