Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soru sormasından hoşlanıyor olup olmadığını ne yazık ki anlayamayızBirinden hoşlanıyordum önceden konusmuslugumuz vardı bugün karşılaştık soru falan sordu sizce hoşlanıyor mudur ilgimi farketmis olabilir bu arada?
Benimle alakalı sorular. Mesaj attım birkaç defa bakışlardan da olabilir emin değilimNe sordu?
Bekar misin diye sordu? Yoksa hava durumunu mu sordu?
Nasil anladi hoslandigini?
böyle mi baktin
Seninle alakali sorular ne? Devlet sirri mi niye dogru durust anlatmiyorsun?Benimle alakalı sorular. Mesaj attım birkaç defa bakışlardan da olabilir emin değilim
Kesin aşık gelinlik siparişi ver rainyy.Birinden hoşlanıyordum önceden konusmuslugumuz vardı bugün karşılaştık soru falan sordu sizce hoşlanıyor mudur ilgimi farketmis olabilir bu arada?
Gün içerisinde bir çok kişiye soru soruyorumBirinden hoşlanıyordum önceden konusmuslugumuz vardı bugün karşılaştık soru falan sordu sizce hoşlanıyor mudur ilgimi farketmis olabilir bu arada?
Hoslandigim için ümitlerim birazGün içerisinde bir çok kişiye soru soruyorum
Kaç yaşındasınız?Birinden hoşlanıyordum önceden konusmuslugumuz vardı bugün karşılaştık soru falan sordu sizce hoşlanıyor mudur ilgimi farketmis olabilir bu arada?
28 yasindayimKaç yaşındasınız?
28 yasindayim
Cok evlilik meraklısı değilimde biri olsun istiyorum netten kendime uygun birini bulamıyorum bıraktım o yuzdenDiğer konunuza da yazmıştım bayağı evlenme gündeminiz var bu durumda.
Aplikasyonlar var bunun için, tanışmak üzerine.
Eğer çevreniz yardımcı olmuyorsa bir bakabilirsiniz oralara
Birinden hoşlanıyordum önceden konusmuslugumuz vardı bugün karşılaştık soru falan sordu sizce hoşlanıyor mudur ilgimi farketmis olabilir bu arada?