• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisi mi kayboldu abartıyor muyum?

simeyra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2020
3.282
5.555
108
Merhaba güzel hanımlar,

Kısaca özet geçeyim. Yaklaşık 9 aylık ilişkimsi bişeyim vardı. İlişkimsi diyorum çünkü arkadaş ortamında tanıştık, o sırada iş gereği 8 ay yurtdışına gitti, kuzenlerini tanıdığım için ailesi de beni biliyordu. Ciddi niyetle tanımak istedi ama mesafe olduğu için erteledik biraz daha tanımak için aile ile tanışmayı. Önce biz görüşelim bol bol dedim. Döndü sonunda, bir kere buluştuktan sonra kavga edip ayrıldık. 8 aylık süreç uzak mesafede hergün konuşarak geçti. Dönünce de bir defa görüştük ve ayrıldım. ( bu sebebe girmeyeceğim aileler ile alakalı bir durumdu, mesafe daha kalacak sanıyordum ama çözüldü) sonra 2 ay ayrı kaldık. Bu arada başka bir kızla flört etmiş, gezmiş, kızı bırakmış. Kız başkaları ile de görüşüyormuş zaten vs. Bana çekinerek yazdı buluştuk, yaklaşık iki hafta oldu. 15 günün 12 günü beraber geçirdik günde 10 saat belki. Aralarda eve girsem bile 15 dakika için olsa bile aradı. Sureklı özledim özledim. Mesafemiz 1,5 saat aracla ama hergun gelmek istedi. Dolu dolu da guzel gectı zaman. Ailesi de biliyor beni. Buraya kadar güzeldi.

Son iki gündür, en son üç gün önce geldi, aramaları azaldı. Azaldı dedıgım yemek yıcem askım deyıp bes dakıka sonra yedim geldim diye arayan adam yemegını iki saatte yemeye basladı, uyanır uyanmaz sesımı duymak ısteyen adam ıkı saat sonra arayıp bes dakıkada kapamaya. Hergun gelmek için uğrasan adam buluşmanın adını anmıyor. Şimdi diceksınız kı fazlaymıs zaten. Telı kapatan ben oluyordum zaten bir saat sonunda, arada bir gün mola verelım gelme dınlen sende dıyende. Ama bunu tatlı sekılde yapıyordum. Surecın bu hale gelmesınden memnunum aslında ama bir yandan da eski ilgi pat diye bitince kadınız ya bi garıplık hissettim . Sureklı mesaj atan adam, mesaja bes dakkka gec cevap gelse arayan adam şimdi mesajını iki saat cevaplamasam bişey yazmıyor, aramıyor. Normalı bu elbette ama ne bileyim tuhaf geldi. Aksam telde pazar günü konusu gectı. Hanı pazar günü gorusuruz gıbı konustu. E bu adam bos gunduz ben de oyle. Ben geleyım demıstım daha once kendı aracı oldugu ıcın ısrar etmıstı. Sogudu desem storyler atıyor resımlerımızı. O heyecanlı heveslı halı gıttı gıbı. Sabah on dakıka gece on dakıka sesımı duysa yetıyor adama. Ikı gundur noldu meraktayım. Degısen bısey de yok. Hem bu normal halden memnunum hem de bu ılgı bırden bıttıgı ıcın tedırgın. Azalarak olsa zamana yayılsa memnun bıle olurdum. Baskası yok emınım. Böyle gıderse bu ılgı de kaybolacak sankı. Napmalı?

Sürekli üzerine titremez zaten.
Arayı duzeltince fazlasını yapmayı bırakmış sadece.
Ayrica ilişkiniz,onun için çok bir anlam ifade etmiyordu.
Hemen başka bir kıza gitmiş,onunla 2 ay görüşmüş.sonra tekrar sana yazmış ve bulusmussunuz.
Çok umitlenme derim,çocuğun kafasindaki kadın profili sen değilsin bence.
O sadece boşta kalmak istemiyor gibi.

Son düzenleme:
Sürekli üzerine titremez zaten.
Arayı duzeltince fazlasını yapmayı bırakmış sadece.
Ayrica ilişkiniz,adam için çok bir anlam ifade etmiyordu bence.
Hemen başka bir kıza gitmiş,obua 2 ay görüşmüş.sonra tekrar sana yazmış ve bulusmussunuz.
Çok umitlenme derim,çocuğun kafasindaki kadın profili sen değilsin bence.
Adam boşta kalmak istemiyor gibi.
Bunu ben de dusundum bır yandan da aılem ıle tanısmak ıcın acele etmesı, aılesı ıle tanısmamı ıstemesı garıp gelıyor. Onceden de nısan ıstıyordu hep sımdı de oyle. Ilk goruste ask dıyor ama ask olsa baska kızla rakılmazdı gıbı. Bence de degılım ama.

Bunu ben de dusundum bır yandan da aılem ıle tanısmak ıcın acele etmesı, aılesı ıle tanısmamı ıstemesı garıp gelıyor. Onceden de nısan ıstıyordu hep sımdı de oyle. Ilk goruste ask dıyor ama ask olsa baska kızla rakılmazdı gıbı. Bence de degılım ama.
Yarın tanistiralim desen bir gün sonra yine kavga edecek bir neden bulur seninle.
Ben inandırıcı bulmadım ki ; görüştüğü kız,kendisi dışında başka biriyle görüşmemis olsaydı,bu çocuk hala onun kapisinda yatıp kalkiyor olurdu.

Erkekler abartili üstüne düşme işini bağlayana kadar hep yapar zaten. 😂 Klasik bir şey bu. Can mi yoksa bu kadar uğraşmaya. 😬
Bu ilgi patlamasinin eksikligini hissedip adamin ustune siz düşmeye başlamayin bitiyor mu paniğine kapilmaya başlamişsiniz zaten, boyle bitiyor mu diye korkup adamin ustune duserseniz işler bam başka bir boyuta gider, sizi parmaginda oynatir. Bana çok masum gelmedi bu adam. 🤷

Ayrica ailesi beni biliyor diye birden fazla kez belirtmişsiniz. Bu sizin icin evlilik belirtisi galiba onemli bir ayrinti gibi yazmişsiniz ama ailesinin sizi bilmesinin ilişkiniz uzerinde ve ilişkinin evlilige gidip gitmeyecegi konusunda etkisi olmaz.

Yarın tanistiralim desen bir gün sonra yine kavga edecek bir neden bulur seninle.
Ben inandırıcı bulmadım ki ; görüştüğü kız,kendisi dışında başka biriyle görüşmemis olsaydı,bu çocuk hala onun kapisinda yatıp kalkiyor olurdu.
Buna kesınlıkle katılıyorum aslında. Ama gorustugu kız zaten arkadas ortamında baska biriyle daha görüşmüş biri . Daha kendısıne hitap eden bir kız olsaydı onla devam ederdi ama. Bundan emınım. Beni ailesiyle her bulusmada kameradan aratıp konusturuyor ben aılemle konusturmadım daha ama aılem biliyor. Bugun yuzuk bakmaya kalktı ızın vermedim. Dokuz ay da olsa ılıskı bence ıkı haftalık

Erkekler abartili üstüne düşme işini bağlayana kadar hep yapar zaten. 😂 Klasik bir şey bu. Can mi yoksa bu kadar uğraşmaya. 😬
Bu ilgi patlamasinin eksikligini hissedip adamin ustune siz düşmeye başlamayin bitiyor mu paniğine kapilmaya başlamişsiniz zaten, boyle bitiyor mu diye korkup adamin ustune duserseniz işler bam başka bir boyuta gider, sizi parmaginda oynatir. Bana çok masum gelmedi bu adam. 🤷

Ayrica ailesi beni biliyor diye birden fazla kez belirtmişsiniz. Bu sizin icin evlilik belirtisi galiba onemli bir ayrinti gibi yazmişsiniz ama ailesinin sizi bilmesinin ilişkiniz uzerinde ve ilişkinin evlilige gidip gitmeyecegi konusunda etkisi olmaz.
Bu konuda cok detaya girmek istemedim ama ailesi ailemi yemege davet etti annesi kendi söyled adını koyalım dedi . Konu ile alakası olmadıgı ıcın yazmadım. Orda yazma sebebım adam seni takılıp bırakacak yorumu yapacak arkadaslar ıcın. Sevıyodur sevmıyodur bılemem ama baska niyetle de evlilik dusunebilir bir adam. Baska bır cıkarı olavılır. Ekımde dedi annesi cok erken dedim nisan icin. Belki de evlilik amacı baska ama asık hissetmiyorum bana

Ay sankı baska bısı var kızlar ya. Bu kadar evlılık ıcın heveslı olup benden ayrılınca baska bırıne gıtmesı, tekrar barısınca asırı ılgı sonra bır anda pat dıye boyle olması. Bır de nısan ıcın acele etmesı hatta nıkah ıcın nısanda gun kararlastırmak ıstemesı. Annesı bugun bana aılemın gelenegını sordu . E bu adam boyle bır yandan. Benı mı kesıp bobrek alacak napacak? Ben mı paranoyagım?

Ooo erkeklerin dünyasını yakından görmüşsün tebrik ederim. (çoğunluğu böyle hepsi değil)
Bir evlenilecek iki evlenilecek kadın olarak ayıran ve iki dünyayı da yaşamak isteyen bir herif bu da...
Bu tipler sizinle beraberken eğer boşluk bulabiliyorsa (ben uyuyorum diyip birkaç saat arayıp sormuyorsanız vs. bahane üretebiliyor ve sizden kaçabiliyorsa) sizinle birlikteyken kaçamak yapar ta ki yakalanana kadar.
Yok siz gözü çok açık biriyseniz o zaman bir şeyler bahane edip çevresinde kaçamak yapacak bir kadın gördüğünde sizden kısa süre ayrılır yapacağını yapar işi bitince hoop size geri döner.
Aile kartını oynar, yüksek ilgiye boğar.
Sizi tekrar ikna edip cebe attığında rahatlar ilgi hafif azalır..
Biri karşısına çıkınca hop yine bir tartışma yaşamışsınız.
Büyük ihtimalle ya paranoyaksınızdır, ya çok sıkıyorsunuzdur ya da özel alanına saygı duymuyorsunuzdur vs vs

Bu arada o storylere çok güvenmeyin. Bir arkadaşımın başına geldi hemde gözümün önünde. Kızın suratının değiştiğini anlayıp telefona baktım o an kendim gördüm olayı.

Bir arkadaşım cafede bir çocukla karşılaşıyor tatile gittiği bir ilde. Aynı anda farklı masalarda oturuyorlar.
Bakışıyorlar ama adım atmıyorlar. Sonra dışarda yürürken yine denk geldiklerinde çocuk soru sorma bahanesiyle arkadaşımla tanışıyor ve telefonlarını alıyorlar.

Arkadaşım kendi yaşadığı ile yani yanımıza dönüyor. Sohbet uygulaması üzerinden bu çcukla konuşurken arkadaşım ısrarla sosyal medyasını soruyor çocuk ben kullanmıyorum diyor.
Sonra kız arkadaşım numarasını kaydetti diye rastgele önerilerde bu çocuğun hesabını görüyor. Biyografi kısmında tarih var. 2 senelik ilişkide çocuk...
Hesap sorulunca da sen rüya falan mı görüyosun ahahah demeye başladı ve dalga geçip engelledi. :)
Yani ailesine sosyal medyada paylaşmasına güvenmeyin o kadar.

Son düzenleme:
Ooo erkeklerin dünyasını yakından görmüşsün tebrik ederim. (çoğunluğu böyle hepsi değil)
Bir evlenilecek iki evlenilecek kadın olarak ayıran ve iki dünyayı da yaşamak isteyen bir herif bu da...
Bu tipler sizinle beraberken eğer boşluk bulabiliyorsa (ben uyuyorum diyip birkaç saat arayıp sormuyorsanız vs. bahane üretebiliyor ve sizden kaçabiliyorsa) sizinle birlikteyken kaçamak yapar ta ki yakalanana kadar.
Yok siz gözü çok açık biriyseniz o zaman bir şeyler bahane edip çevresinde kaçamak yapacak bir kadın gördüğünde sizden kısa süre ayrılır yapacağını yapar işi bitince hoop size geri döner.
Aile kartını oynar, yüksek ilgiye boğar.
Sizi tekrar ikna edip cebe attığında rahatlar ilgi hafif azalır..
Biri karşısına çıkınca hop yine bir tartışma yaşamışsınız.
Büyük ihtimalle ya paranoyaksınızdır, ya çok sıkıyorsunuzdur ya da özel alanına saygı duymuyorsunuzdur vs vs

bir evlenilecek iki eğlenilecek*
sinirlendim bir tık, yanlış yazmışım :KK20:

Bu kadar ilgi hayatın olağan akışına tersmiş zaten. Arkadaşların da söylediği gib işi sağlama almak için yapmış. Evlenmeye kesin niyeti varsa bile sevgisi olduğu konusunda samimi değil bence. Klasik yanındakii ile yaşarsın kalbindeki ile ölürsün erkeği kategorisinden gibi.

Buna kesınlıkle katılıyorum aslında. Ama gorustugu kız zaten arkadas ortamında baska biriyle daha görüşmüş biri . Daha kendısıne hitap eden bir kız olsaydı onla devam ederdi ama. Bundan emınım. Beni ailesiyle her bulusmada kameradan aratıp konusturuyor ben aılemle konusturmadım daha ama aılem biliyor. Bugun yuzuk bakmaya kalktı ızın vermedim. Dokuz ay da olsa ılıskı bence ıkı haftalık
bu nasıl bir laf, nasıl bir yorum? sen yokken araya onu almasını böyle mi normalleştiriyorsun? kendince zaten o kızla ciddi değildi demek istiyorsun. kusura bakma ama gururlu ve özgüvenli bir kadın şu cümleyi kurmaz, diğer kıza suç atmaz. yani başka bir kızı aşağılayarak mı avutuyorsun kendini? zaten o kız ona hitap etmiyordu bilmem ne. bence sen gerçeklerden korkuyorsun. senin kızla alakalı detay vermen değil mesele, kızın nasıl biri olduğu değil. adam senden ayrı olduğu dönemde başka bir kişiyle görüşmüş, onunla da olmayınca boşta kalmış sana gelmiş. seni elde edebilmek için seni ilgiye boğmuş, istediğini de almış. bir an önce de evlenip evlilik işini aradan çıkarmak istiyor işte anlasana. evlenmek için bu kadar acele eden adamın mutlaka bi falsosu vardır. normal bir ilişkide evlilik kararı bu kadar hızlı alınmaz. ben bu adamdan şey enerjisi aldım, seninle evlenecek ama o ayrı olduğunuz dönemde senin tabirinle "başkalarıyla da görüşen, kendine hitap etmeyen" hatunlarla arada bi takılacak sen de amaan nasıl olsa onlar ciddi değildi sonuçta benimle evlendi diye kendini avutacaksın.

dikkatli ol.

Al bacım;

aynısını yaşadım, her dakika arayan adam, son iki gün ara ara iki kere yazdi, ertesi gün de başka bir kadinlaydim dedi
neden yaptı ben de bilmiyorum ama benzer hikayeler, belki seninki de aynıdır

Temkinli ol ve bence nişan gibi şeyler için hiç acele ettirme. Ters giden bir şeyler var yani görünürde yok aslında arıyor, yazıyor sadece aralıklı zamanla. ama bir şeyler içinize de sinmiyor

Back
X