İLGİSİ AZALAN ERKEK

68meltem68

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
15
1
KIZLAR YARDIMINIZA İHTTİYACIM VAR 15 GÜN KADAR AYRI KALDIĞIMIZ ERKEK ARKADAŞIMLA BARIŞTIK İLK GÜNLER EPEYCE SOĞUKTUK ZAMANLA AŞAR GİBİ OLDUK .6 SENEDİR BİRLİKTEYİZ İLK GÜNLERDE ELİMDE TELEFON SENDEN HABER BEKLİYORUM DİYEN ADAM ŞİMDİ NERDEYSE GÜNAYDINI ZOR YAZAR OLDU.SİZCE O İLGİLİ PEŞİMDE KOŞAN ADAM HALİNE NASIL DÖNDÜREBİLİRİM.ONA SORARSAN İŞLERİ YOĞUN AİLESİYLE SORUNLAR VAR VE BİZİM BİRBİRİMİZDEN VAZGEÇMEİYECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORMUŞ.ACAİP Bİ REHAVETTE NE YAPSAMDA YOLA GELSE BİLEMEDİM.GERÇİ HAKSIZLIK ETMEYİM GÜNDE 3 KEZ FALAN ARAR BN MSJ YAZARSAM CVP VERİR BAZEN GÖRMEDİM DİYEREK GEÇ CVP VERSEDE VERİR. AMA SANKİ İSTEKSİZ GİBİME GELİYOR BANA BİRAZ FİKİR VERİN Bİ KENDİNE GELSİN BU ADAM:)

Sen de öyle davran canım. Tut kendini aramadan arama, yazarsa süre tut en az 15 dk geç cevap ver, dayanabilirsen yarım saat. Bi telaşlansın eyvah bu kız neden artık böyle davranıyor diye. Aklıma gelenler şimdilik bunlar :)

konunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bu arada lütfen büyüh harfle yazmayınız. bu yasaktır.

Üzerine düşme. O sana bir yazmıyorsa sen ona iki yazma. O seni bir aramıyorsa sen onu iki arama. Kaybetmekten korksun. Korkmuyorsa da kaybet gitsin zaten.

Cepte gorme sendromu.. Oyle bi hissettirki heR an gidebilecegini aklinjm ucunda olsun hep. Hi tabi artik eski olgidi kalmadiysa napsan olmaz zaten. Hatta hazir sen kndini agirdan aliyoken baska gemilere liman olmasi ihtimaller dahilinde

altı senelik birliktelik üzerine birde kısa bir ayrılık bu ilişkiden bence hayır gelmez sen kendini yokluğuna alıştır. Uzun birlikteliklerde ilişkinin cılkı çıkıyor malesef ki.... İlgisi yoksa sende öyle davran mesela bırak sabah ilk o mesaj atsın bekle sen,bak bakalım ne zaman aklına geleceksin.. sende ilgisiz gibi davran üstüne düşme devamlı

uzun ilişkilerin biçoğu böyle olabiliyo malesef.. bizimki de benzer durum. günaydını esirgemiyo sağolsun (peh)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…