ilginc test :)))

bu yazı kişisel gelişimde değil mizah bölümünde olsaydı gülerdim belki ama şimdi kızdım :oklava: bende herkes gibi

Balina kişilik gelişimde Anne sembolüdür sembolüdür. Bu senaryoda balinaların arasındaki ilişki tanımınız sizin kendi annenizle olan ilişkinizin duygusal tanımıdır:
C. Bebekleri ile yüzen anne ve baba balinalar: Anne ve babanızın rollerini eşit olarak takdir ediyorsunuz. Oysa baba, bu tür hayali resimlerde genellikle unutulan bir figürdür. Çocukken ev hayatınız büyük bir olasılıkla mutlu ve güvenliydi ve bunun neticesinde hayata bakışınız dengeli oldu.

Balina kişilik gelişimde Anne sembolüdür sembolüdür. Bu senaryoda balinaların arasındaki ilişki tanımınız sizin kendi annenizle olan ilişkinizin duygusal tanımıdır:
C. Bebekleri ile yüzen anne ve baba balinalar: Anne ve babanızın rollerini eşit olarak takdir ediyorsunuz. Oysa baba, bu tür hayali resimlerde genellikle unutulan bir figürdür. Çocukken ev hayatınız büyük bir olasılıkla mutlu ve güvenliydi ve bunun neticesinde hayata bakışınız dengeli oldu.

yanlış yere kopyalamakk budur iştee:oklava::mymeka:

kaydirigubbakcemile3hehe gercekten süperrr birsey ya.. bende hangi meyveyi secsem diye düsündüm.. cilek seven biri ciktim :)) daha uzun birsey yazicak sandim ama gayet kisa birsey cikti

aaaaaaaa butun bir ciddiyetimle testi yapmaya hazırlandım nasıl ciddi okuyorum kişiliğimi öğrenecemya :utangac: neymiş efendim ben çilek seven biriymişim ehueheueheuhe

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
:oklava::oklava::oklava::oklava:
:mymeka::mymeka::mymeka:

muhaahaaaaaa bide kağıt kalem almışım cevaplarımı not edeceğim güyakaydirigubbakcemile3

ayrıca :mymeka::mymeka::oklava:

meyvelerin bi anlami vardir diye dikkatle okudum bende yaa :D ama süper birseymis hehe

paylasim icin sagol canim..

Back