arkadaşlar merak edenlere yazayım. cumartesi gecesi garajdayken tost alalım dedi arkadaşım acıkmayalım yolda dedi. bende bak emin misin yoksa ben mı gıdıp alayım dedim. belki buraya getirene kadar yersın benım tostumuda bende yol boyunca aç kalırım dedim. o sekilde konu açıldı. nedir bu yaptıgın acaba dedim. dediki işte ben sana suprizim var dıye msj attım cevap vermedin bende istemedigini duşundum falan fılan dedi. bu kadar kırılacagını ummazdım dedi. bende suanda seninle yanyana durduguma sukret resmen şok oldum yaptıgına dedim.ama senin supriz anlayışın buymuş dedim. anında almak gerekliymiş sendeki seyı yoksa sahıplenme duygusu oluyormuş sende dedim. falan fılan. işte bu al senin olsun ozur dılerım dedi. karşında çocuk mu var senin dedim.bana ne makıneden dedim. dur hatta fotografımızı çekelimde bu anı ölümsüzleştirelim dedim. unutmazsın anı kalır sana dedim .aldım makıneyı çektim ikimizi:) lütfen boyle yapmada işte bu kadar onemli oldugunu bılmıyrdum da al senin olsun makine özur dılerım çok haklısında ayıp ettımde. bende almadım tabı:) makıne benden sana hedıye olsun bır dahada konusunu etme dedim ben sana notumu verdım dedim. boyumunda ölçüsünü aldım dedim.
sessiz sessiz gittik. biliyor ya suçunun çok buyuk oldugunu. yol boyunca gidiş dönüşte surekli laf soktum. tek kelime edemedi. etseydı zaten çok daha agır seyler soyleyecektim ki soylediklerim yenılır yutulur seyler değildi. bende zaten yanyana durmamız mecburı yol boyunca deyıpte içimdekileri soyledım tek tek. bı yerde otursaydık kalkıp masayı terkedebılırdı:)
bır dahada göruşmek ıstemıyorum bu kişiyle. yapılan sey çok ayıp. ustune bırde çok sıradanmış gibi yansıtmaya calışması ayrı bır durum.