- Konu Sahibi kxuxllxuxmango
-
canım evet arkadaşımla aramızda maddı bır catısma şimdiye dek hiç girmemiştik. yanı benim ona onunda bana ciddi yardımları dokunmuştur. o yuzden zaten ben fotograf makınesi alıcam dedigimde direkt kendisi teklif etti yardım etmeyı.
bakalım yarın yuzyuze gelicez ve sorucam açıkcası yaptıgı seyın nedenini.
senin istediğini bile bile kendisine alması kıskançlıktan ve ukalalıktan başka birşey değil. ayrıca o senin arkadaşın olamaz, ilişkinizi gözden geçir benceeeeee
canım sen onun şaka yapıpda arkadaşlığınız tehlike atmasından mı?çekiniyorsun..arkadaşlığınız zaten tehlikeli...bence varya evet biraz fesatlanmış olabilirim ama hani o makina beleş geldi ya para vermediniz ya oda kıyamadı sana vermeye ben istedim neden onun olsun dedi...yaa bence...kıyamadı yani sana vermeye...sende arkadaşlığınızı bir foto makinasına satan birine arkadaş mı diyorsun...al sana bir fesatlık daha neden senin evinin fotosunu çekti ki....bak ben bunada takılırım manyak mı ne vermiyeceksin...neden geldiğini belli ediyorsun...geldiğini belli ediyoe çünkü o ne istese gelir gelebilir hemde beleş bunun havasını sana atacak ya..ondan ayrıyetten kendinin artık güzel bir makinası ver sen onun yanında eziksin...tmm yani senin istediğine o sahip oldu....akıllı ol kendine gel..böyle bir arkadaşlık olmaz hem çıkar hemde kıskançlık söz konusu...evet fesatım var mı???*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?