• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlginç sayılar

tweety94

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
318
Yer
İstanbul
Kızlar Facebook'ta kız arkadaslarım duvarlarına 36 38 39 gibi sayilar yazmışlar yeni gördüm ve sohpette sorucak kimseyide bulamadım. Neden yazıyorlar bilen var mı? :)

hmmm bilemedim canim :44::44:
bi ara onlara sor bari bende merak ettim:37:

en uzun çıktıkları erkeklerin baş harfi alfabede kaçıncı harfe denk gelıyorsa onu yazıyoruz kızlarrrr :92:

bu da yenı bır akım :))

ama neden 39 fılan yazıyorlar kkı onlar belkı ılk ıkı harfını yazıyordur :)

hmmm bilemedim canim :44::44:
bi ara onlara sor bari bende merak ettim:37:

Mesaj attım şimdi birkaç arkadasimada cevap gelmedi henüz . Bide yorumlarda soran erkeklerde olmuş onlarada bir türlü söylememisler niye yazdıklarını çok merak ettim ...

Mesaj attım şimdi birkaç arkadasimada cevap gelmedi henüz . Bide yorumlarda soran erkeklerde olmuş onlarada bir türlü söylememisler niye yazdıklarını çok merak ettim ...

ok bakalim ne diycekler merak ettim :1:

Alfabede o kadar harf yok zaten . 40 yazan falanda var ayrıca şimdi gördüm
Birde en küçük yazan bile 36 yazmış en fazlada 40 gördüm bn. Bana daha çok ayakkabı numarası gibi geldi ama niye böyle birsey yapıyorlar?

Son düzenleme:
ben size bu olayı şöyle anlatıyım banada bir arkadasım mesaj olarak atmıştı :D
Yaklaşık iki yıl önce, Facebook'ta binlerce kadın o anda ne renk sütyen giydiklerini durumlarında (status) yazacak şekilde bir oyun oynadı. Amaç Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ayını tanıtmaktı.
Bu muazzam bir başarı elde etti ve bizim o renklerle ne anlattığımızı merak eden günlerce haber yapan günlerce erkekler vardı. geçen yılki oyun el çantası/cüzdan ile ilgili; eve girdiğimiz an çantamızı nereye koyduğumuzdu.

bu yılki oyunumuz ise rahim kanserini bilinçlendirme...sorumuzsa ayakkabı numaranız... Örneğin cevabınız", "36", "38,5" olabilir. Sadece durumunuza ayak numaranızı yazın, başka bir açıklama veya ek yapmayın.

Bu mektubu kesip kendi kız arkadaşlarınıza gönderin.Sutyen oyunu ve çantadan haber olmuş, biz kadınlar gerçekten ne kadar güçlü olduğumuzu görelim hem de eğlenelim!

UNUTMAYIN - BU MESAJI BİR CEVAP OLARAK YAZMAYIN! PROFİLİNİZDE DURUMUNUZU BELİRTİR SATIRA YAZIN.SONRA DA NELER OLACAK SEYREDELİM.SADECE BİZLER ARASINDA SIR :))BİLDİĞİNİZ HER KIZ arkadsınıza ıletn......

Back