- 17 Ağustos 2023
- 581
- 218
- 32
Cook tesekkür ederim. Siz de endişe etmeyin betanız cok düsük. İki ihtimalde de rahatlıkla atlatırsınızÇok üzüldüm. Allah şifa versin tez zamanda. Umarım çabucak iyilesirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cook tesekkür ederim. Siz de endişe etmeyin betanız cok düsük. İki ihtimalde de rahatlıkla atlatırsınızÇok üzüldüm. Allah şifa versin tez zamanda. Umarım çabucak iyilesirsiniz.
Umarım öyledir çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattiniz. 1 yıl sonra tam gebe olduğuma sevinirken böyle oldu. Doktor da cumaya kadar sifirlanmazsa diş gebelik ihtimalini düşünebiliriz derken yükseldiğini görünce korktum. Kürtaja gerek kalmasın diye dua ederken şimdi diş gebelik olmasın diye ediyorum.Ulturasonla bakılmıştır muhtemelen dış gebelikte gerketiğinden fazla artış görülür büyük ihtimalle kimyasal geçirmişsin canım çok geçmiş olsun
Merhaba bugün hastaneye yatisimi verdiler. Yuksek ihtimal dış gebelik dediler. Tüpte odak gördüklerini söylediler. Aynı zamanda rahimde kese de gördüklerini söylediler. Hiçbir şey anlamadım.Cook tesekkür ederim. Siz de endişe etmeyin betanız cok düsük. İki ihtimalde de rahatlıkla atlatırsınız
Heterotipik gebelik o zaman. Yani biri rahme biri de tüpe tutunmus. Muhtemelen iğneye ek kürtaj da yapabilirler kaç haftalık olmalıydı normal gebelik olsaMerhaba bugün hastaneye yatisimi verdiler. Yuksek ihtimal dış gebelik dediler. Tüpte odak gördüklerini söylediler. Aynı zamanda rahimde kese de gördüklerini söylediler. Hiçbir şey anlamadım.
6 hafta civarı olmalıydıHeterotipik gebelik o zaman. Yani biri rahme biri de tüpe tutunmus. Muhtemelen iğneye ek kürtaj da yapabilirler kaç haftalık olmalıydı normal gebelik olsa
Merhaba canım tupunuz duruyormu benimki alınmıştıMaalesef yeni dıs gebelik ameliyatı oldum. Benim değerlerim cok cok iyi yükseliyordu bir de. O yuzden burdan kimi görsem uyarıyorum
Henüz emin değiller. Tekrar hcg takibine başladılar 205 ri 6 saat sonra 130 oldu. Odak var dediler ama yanılmış olabilirler mi acabaMerhaba canım tupunuz duruyormu benimki alınmıştı
Alınmadı ama içerde materyal kalmıs tekrar değerlerim yükseldi simdi iğne tedavisine gectik. Bence doğru olanı yapmışsınız artık bu tüpte hasar vardır zaten ben duygusal davrandımMerhaba canım tupunuz duruyormu benimki alınmıştı
İki yerde gördülerse biraz yanılma payı yok gibi ama itabi en önemlisi takipHenüz emin değiller. Tekrar hcg takibine başladılar 205 ri 6 saat sonra 130 oldu. Odak var dediler ama yanılmış olabilirler mi acaba
Herkes öyle diyor hatta doktorum eğer almasaydim senk ölüme götürürdü demişti dış gebelik yaşarsın dedi ve birde psikolojik olarak cokmustum nasip vardır bir hayır bu yaşadığınızda da rabbim nasip etsin inşallah sagliklisiylaAlınmadı ama içerde materyal kalmıs tekrar değerlerim yükseldi simdi iğne tedavisine gectik. Bence doğru olanı yapmışsınız artık bu tüpte hasar vardır zaten ben duygusal davrandım
Odak i nerede var dediler canımHenüz emin değiller. Tekrar hcg takibine başladılar 205 ri 6 saat sonra 130 oldu. Odak var dediler ama yanılmış olabilirler mi o
aminn hepimize insallahHerkes öyle diyor hatta doktorum eğer almasaydim senk ölüme götürürdü demişti dış gebelik yaşarsın dedi ve birde psikolojik olarak cokmustum nasip vardır bir hayır bu yaşadığınızda da rabbim nasip etsin inşallah sagliklisiyla