Dış gebelikten korkuyorum

Ulturasonla bakılmıştır muhtemelen dış gebelikte gerketiğinden fazla artış görülür büyük ihtimalle kimyasal geçirmişsin canım çok geçmiş olsun 🤲🏻😢
Umarım öyledir çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattiniz. 1 yıl sonra tam gebe olduğuma sevinirken böyle oldu. Doktor da cumaya kadar sifirlanmazsa diş gebelik ihtimalini düşünebiliriz derken yükseldiğini görünce korktum. Kürtaja gerek kalmasın diye dua ederken şimdi diş gebelik olmasın diye ediyorum.

Cook tesekkür ederim. Siz de endişe etmeyin betanız cok düsük. İki ihtimalde de rahatlıkla atlatırsınız
Merhaba bugün hastaneye yatisimi verdiler. Yuksek ihtimal dış gebelik dediler. Tüpte odak gördüklerini söylediler. Aynı zamanda rahimde kese de gördüklerini söylediler. Hiçbir şey anlamadım.

Merhaba bugün hastaneye yatisimi verdiler. Yuksek ihtimal dış gebelik dediler. Tüpte odak gördüklerini söylediler. Aynı zamanda rahimde kese de gördüklerini söylediler. Hiçbir şey anlamadım.
Heterotipik gebelik o zaman. Yani biri rahme biri de tüpe tutunmus. Muhtemelen iğneye ek kürtaj da yapabilirler kaç haftalık olmalıydı normal gebelik olsa

Alınmadı ama içerde materyal kalmıs tekrar değerlerim yükseldi simdi iğne tedavisine gectik. Bence doğru olanı yapmışsınız artık bu tüpte hasar vardır zaten ben duygusal davrandım
Herkes öyle diyor hatta doktorum eğer almasaydim senk ölüme götürürdü demişti dış gebelik yaşarsın dedi ve birde psikolojik olarak cokmustum nasip vardır bir hayır bu yaşadığınızda da rabbim nasip etsin inşallah sagliklisiyla

X