Rüyamda yanımda bir kız var ama kim olduğunu bilmiyorum işte.Çok güzel bir deniz görüyorum yanımda da işte ganime teyzemler felan var ailecek hep birlikte gidiyoruz yolculuk yapıyoruz. Köprü gibi bir şey üstünden geçiyoruz gökyüzü bembeyaz deniz masmavi etraftan görünenler bunlar.Sonra çok güzel bir ev var ahşaptan orada kalıyoruz bir sürü güzel güzel çiçekler rengarenk boyalı evler güneş deniz çok güzel bir ortamdı.Sonra işte o tanımadığım kızla birlikte gezmeye çıkıyoruz. Sokakları hafif dar sağlı sollu ev var yolun yani sağında solunda. Pazar gibi yerler açmışlar o sokakta yine bir taraftan çiçekler var çok güzeldi.Elimde kırmızı çiçekler var bir tane kapının önün de nasıl oluyorsa düşüyor ve serpiliyorlar.Bir tane kadın kapıyı açıyor bizi davet ediyor ben de o tanımadığım kızla birlikte giriyorum eve kadın elinde kazak gibi bir şey örüyor ama kadın biraz uyanık değişik bir tipi vardı biraz ürkütücüydü işte.Sohbet ediyoruz kadın işte bir anda diyor ki arada aslında sevgi şehvet var ama neden olmuyor diyor.Ama ben sana söyleyeyim 1 ya da 2 günü var bu işin diyor.Sonra da bir şeyler diyor tam anlamıyorum ama 1 2 yıl diyor sonunda onu anladım.Ve evde kimse yokken birisine sesleniyor Kel veya Ker diyor tam anlamadım işte gel biraz da sen yorum yap diyor biz o kızla ürküyoruz yok hayır gerek yok diyoruz ve bir hızla evden çıkıyoruz kadın da hiç kalkmıyor hiç istifini bozmadan kazağını örüyor.Kapıyı açıyoruz yanımda ki kızın ayakkabısı var ama benim ayakkabım yok oluyor kayıp yani.Ben de olsun ben yalın ayakta olsa yere basar giderim diyorum ve öyle de yere basıyorum ayağımda da beyaz çorabım vardı sonra da uyandım.Rüyanın en başları o kadını görene kadar hızlı hızlı yaşanıyordu her şey.Sonra da yavaşladı rüyam değişik bir rüyaydı böyle.