İlginç İlgi Alanları

Carrie

KK Cumhuriyeti Başganı
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
18.530
1.706
benim sorunum şu.
benim annem olsun, eşim olsn baya korkak insanlardır.

ben ise tam tersi, ilginç ve bazıları için korkutucu şeyleri seviyorum.
geçen miami yamyamıyla ilgili haberleri okuyordum, yabancı bi sitede yamyam tarafından yüzü yenmiş adamın resimlerine baktım. baya kötüydü.
akşam eve gittim tam akşam yemeğini yiyoruz başladım anlatmaya, resimleri gördüm, şöyleydi böyleydi diye, o sıradada annem tam ağzına mantı alıyordu. bıraktı kaşığı, tamam kızım anlat şimdi dedi, sağol sayende karnım doydu, şu mantıdan soğuttun beni. tam mantıyı yiyecekken ben yamyamın adamın nasıl gönüzü çıkarmaya çalıştığını anlatıyordum yemek için.. neyse eşimde aynı, oda bıraktı bende yemicem artık dedi, sayende karnım doydu.

böyle bi kaç tane olay oldu, annemde diyorki delimisin nesin ne anlatıyorsun bana diyor biliyosun korktuğumu, ama ben korkutmak için anlatmıyorum ki..sadece ilgimi çekiyor

eskiden biraz korkuyordum böyle şeylerden, ölülerden mölülerden falan ama üniversite sondayken adli tıp derslerim vardı ve otopsilere giriyorduk. ilk girdiğimde baya tırsmıştım, gerçi hiç dokunmuyorduk sadece seyrediyorduk tup fakültesinde değilde hukukta olduğumuz için ama birazcık korkmuştum sonra kolay atlattım bunu. yani ilk hafta hiç yemek yiyemedim, hep o görüntüler geliyordu gözümün önüne hatta anneme dedim ki ben ölürsem sakın ha otopsi yapmayın beni ölümün nasıl olursa olsun ama toparlandım ve artık hiç korkmuyorum. ama sanki anormalmişim gibi davrananlar var çünkü korkmuyorum böyle feci ölümler resimlerine bakmaya
hatta seri katillerin biyografilerini okuyorum, kurbanların resimleri falan oluyor hiç korkmuyorum eşime göstermek istiyorum :KK53: böyle bakıyo bana resimlere bakmak istemiyor.. hiç kimse bakmak istemiyor. işyerinde açıyorum resimlere bakın diyorum kimse bakmıyor
bunlar olan şeyler diyorum, bi cesedin bi nesneden farkı yok yani korkulacak ne var

Son düzenleme:
bende de benzer durum var. o yamyam resmini bende gördüm. otopsi videoları izlemiştim

hiç korkmadım, neyinden korkcam ki?

neyimiz var, noluyo bize:44:şikayetçi değilim ben:KK14::KK1:

Ben de cem yılmaz tabiriyle denişik :) demek istiyorum :KK1:

bu konu ıcın soyledım tabı.ama senı anladıgım kadarıyla genel anlamda da degısık bır ınsansın.en azından buradan oyle gorunuyorsun

tşk ederim, bunu bi iltifat olarak kabul ediyorum :KK60:

Ben de cem yılmaz tabiriyle denişik :) demek istiyorum :KK1:

görümcem bana değuşuk diyor :KK1:

bende de benzer durum var. o yamyam resmini bende gördüm. otopsi videoları izlemiştim

hiç korkmadım, neyinden korkcam ki?

neyimiz var, noluyo bize:44:şikayetçi değilim ben:KK14::KK1:

bi tane resim daha çıktı
görüdnmü onu?
adam toparlamaya başlamış ama yüzü hala çok kötü

Son düzenleme:
bı de soyle bısey var.ben sıteyı ılk uye oldugum zamanlarda sana uyuz olmustum galıba:KK1:tanıdıkca sevılen bı tıpsın sen

benim sorunum şu.
benim annem olsun, eşim olsn baya korkak insanlardır.

ben ise tam tersi, ilginç ve bazıları için korkutucu şeyleri seviyorum.
geçen miami yamyamıyla ilgili haberleri okuyordum, yabancı bi sitede yamyam tarafından yüzü yenmiş adamın resimlerine baktım. baya kötüydü.
akşam eve gittim tam akşam yemeğini yiyoruz başladım anlatmaya, resimleri gördüm, şöyleydi böyleydi diye, o sıradada annem tam ağzına mantı alıyordu. bıraktı kaşığı, tamam kızım anlat şimdi dedi, sağol sayende karnım doydu, şu mantıdan soğuttun beni. tam mantıyı yiyecekken ben yamyamın adamın nasıl gönüzü çıkarmaya çalıştığını anlatıyordum yemek için.. neyse eşimde aynı, oda bıraktı bende yemicem artık dedi, sayende karnım doydu.

böyle bi kaç tane olay oldu, annemde diyorki delimisin nesin ne anlatıyorsun bana diyor biliyosun korktuğumu, ama ben korkutmak için anlatmıyorum ki..sadece ilgimi çekiyor

eskiden biraz korkuyordum böyle şeylerden, ölülerden mölülerden falan ama üniversite sondayken adli tıp derslerim vardı ve otopsilere giriyorduk. ilk girdiğimde baya tırsmıştım, gerçi hiç dokunmuyorduk sadece seyrediyorduk tup fakültesinde değilde hukukta olduğumuz için ama birazcık korkmuştum sonra kolay atlattım bunu. yani ilk hafta hiç yemek yiyemedim, hep o görüntüler geliyordu gözümün önüne hatta anneme dedim ki ben ölürsem sakın ha otopsi yapmayın beni ölümün nasıl olursa olsun ama toparlandım ve artık hiç korkmuyorum. ama sanki anormalmişim gibi davrananlar var çünkü korkmuyorum böyle feci ölümler resimlerine bakmaya
hatta seri katillerin biyografilerini okuyorum, kurbanların resimleri falan oluyor hiç korkmuyorum eşime göstermek istiyorum :KK53: böyle bakıyo bana resimlere bakmak istemiyor.. hiç kimse bakmak istemiyor. işyerinde açıyorum resimlere bakın diyorum kimse bakmıyor
bunlar olan şeyler diyorum, bi cesedin bi nesneden farkı yok yani korkulacak ne var

sorun bunlardan korkmaman ya da rahatsız olmaman değil. herkesin ilgi alanı farklı. ama bunlarla ilgilenmeyen insanların yanında anlatma bence. rahatsız edici olan o..:KK14:

Açılan konulara yapmış olduğun yorumlar çoğu zaman güldürüyor beni. SEvimli, eğlenceli bir o kadar da gözü kara birisin bence sen.. :KK34:

kanıksamışsın. eminim bir otopsi uzmanına da sıradan bir nesne gibi geliyordur.düşün bizim ıyyyykkk iğrenç diyeceğimiz gaita tahlilini her gün yapan laborant onu b.k olarak algılamıyordur artık. doğum bizi heyecanlandırıp ürkütürken ebe için o normaldir.
sofrada ben de iğrenmem kolay kolay anlatılanlardan filan.

bence psikopat degilsin,yani herkes herseyden igrenecek diye birsey yok ama ne deniyor tam olarak bilemedim sofrada bahsetmen hos degil o yamyam haberini bende okudum midem alt üst oldu dun dogru duzgun birsey yiyemedim,mesela bende lisede bi otopsi gibi bi video izlemistim 1 hafta et,salam vs yiyemedim surekli video aklimdaydi bazi insanlar cabuk igrenir :KK14:

öyle video filan seyredemem ama seri katil hikayerini okumayı bende seviyorum

ama yemek yerken hele ki bu mantı ise :KK56:

bu konulardan bahsedilmesini istemem

cesaretli özgüveni tam bir irkek fatmasindir ondan:86:

bende bakarim resimlere ama cok abartililara bakamam:18::KK17:

seri katil, medical dedectives tam bana göre okumaya bakmaya bayiliyorum:KK52:

sorun bunlardan korkmaman ya da rahatsız olmaman değil. herkesin ilgi alanı farklı. ama bunlarla ilgilenmeyen insanların yanında anlatma bence. rahatsız edici olan o..:KK14:

doğrudur, ilgi alanlarına girmiyor
özlelliklede annem çok korkaktır, haklısın, sanırım paylaşmamam lazım

Açılan konulara yapmış olduğun yorumlar çoğu zaman güldürüyor beni. SEvimli, eğlenceli bir o kadar da gözü kara birisin bence sen.. :KK34:

allahtan başka kimseden korkmam
özelliklede böyle şeylerden korkmam. dedem benim yanımda vefat etti, anaannem kollarımda can verdi
aynı evde büyüdüğüm dayımınoğlu tıp okuyordu onun kemikleriyle oynuyordum, ayrıyettende adli tıp dersleri aldım ne korkacam
ama ben anlatınca tuhaf bakıyolar bana, hatta eşim diyorki bırak bu saçmalıklara bakma okuya kuya seri katil kesilecen başımıza :KK1:

eskiden eşime yalvarıyordum romantik film seyredelim diye istemiyordu, şimdi diyorum ki güzel bi thriller açta gözümün açılsın, yok romantik komedi açacam diyor, ben sevmiyorum diyor senin beğendiğin filmleri, ama biliyorum korkuyo

Yoo bence psikopatlıkla alakası yok yapı meselesi biraz..

Bende soğukkanlı biriyimdir mesela ablam benden 3 yaş büyük , küçükken korkardı gece tuvalete gitmeye beni de yanında bekçi tutardı :KK70:

O böcekten çok korkar bana dedi sende korkuyorsunda çaktırmıyorsun , iddiaya girelim dedim. Böceği elime alarak iddiayı kazanmıştım :KK33:

Daha birçok bunun gibi örneklerimiz var.

Yapıya bağlı diye düşünüyorum, eşimde yemekte böyle şeyler konuşulsun istemez ama benim için farketmiyor konuşulsa da yerim konuşulmasa da :KK1:

kanıksamışsın. eminim bir otopsi uzmanına da sıradan bir nesne gibi geliyordur.düşün bizim ıyyyykkk iğrenç diyeceğimiz gaita tahlilini her gün yapan laborant onu b.k olarak algılamıyordur artık. doğum bizi heyecanlandırıp ürkütürken ebe için o normaldir.
sofrada ben de iğrenmem kolay kolay anlatılanlardan filan.

bende iğrenmem sümüklerin tabağıma akmadığı sürece

Bunun korkmakla falan alakasi yok bence.
Insanlar o duyguyu korku olarak niteliyor ama bence asiri derecede tiksinti, igrenti.
Bir insanin ic organlari görmek istemem sahsen.
Yemegi tabagimda en güzel hali ile görmek isterim ama o yemegin, midemden, bagirsaklarimdan gecisini, nasil bir sekil alidigini görmek istemem.
Bazi insanlar seviyor evet böyle insaninmidesini kaldiran cinsteki görüntüleri.
Ama büyük cogunlukta " ne göreyim, ne icim kalksin" diyor. Benim gibi.

X