İlginç bir Kişilik Testi! Sizi tanımlayan iki sihirli sözcük hangisi?

ixella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
81
2
36
İstanbul
Karakterinizi oluşturan özellikler arasında en ağır basan iki yönünüz hangisi? toplam 6 soru var... soruya göre size uygun resimleri işaretleyip devam ediyorsunuz...

Bana "Algılaması Kuvvetli ve Felsefik" çıktı, yorumu da var... Değişik bir test.

Teste bu linkten ulaşabilirsiniz:

Kişilik Testi 2

ilk defa gördüm bu testi güzel teşekkkürler.

Sonucum bence tuttu da diğer şeylerde ne çıkardı merak ettim. herkes yazarsa diğer sonuçları da görürüz.

İyi yürekli ve şefkatli
herşeyden önce girdiğiniz ortamlarda yaydığınız ışıkla dikkatleri üzreine çeken bir insansınız. Sıcakkanlılığınız sayesinde insanlarla çabuk iletişim kurabiliyorsunuz. Arkadaş çevrenizin geniş olduğu söylenebilir. Onların hayatında önemli bir yere sahipsiniz sizin varlığınızla sanki huzur buluyorlar. Nitelikli ve faydalı bir insan olmak için çaba sarfediyorsunuz. Bir fark yaratbilmek özel olmak sizin için önemli
Hümanist bir yapıya sahip olduğunuz söylenebilir. Sizi sevmediğini hissettiğiniz insanlara bile şefkatle yaklaşabiliyorsunuz.

kendinden emin ve baskın karakterli
acıklaması da tıpatıp uyuyor bana paylaşım için tesekkürler:34:

İyi yürekli ve şefkatli
herşeyden önce girdiğiniz ortamlarda yaydığınız ışıkla dikkatleri üzreine çeken bir insansınız. Sıcakkanlılığınız sayesinde insanlarla çabuk iletişim kurabiliyorsunuz. Arkadaş çevrenizin geniş olduğu söylenebilir. Onların hayatında önemli bir yere sahipsiniz sizin varlığınızla sanki huzur buluyorlar. Nitelikli ve faydalı bir insan olmak için çaba sarfediyorsunuz. Bir fark yaratbilmek özel olmak sizin için önemli
Hümanist bir yapıya sahip olduğunuz söylenebilir. Sizi sevmediğini hissettiğiniz insanlara bile şefkatle yaklaşabiliyorsunuz.

Benim sonucum da bu .
Doğru mu :) İnsan kendisi için evet iyi yürekliyim diyebilir mi bilemiyorum.
Doğru herhalde :1:

Anlayışlı ve sakin...
Herşeyden önce empati yeteneğinizin çok kuvvetli olduğu söylenebilir. İnsanları yargılamadan ve tüm dikkatinizi vererek dinleyebiliyorsunuz. Herkesin hayatta kendi yolu olduğuna inanıyor ve hayatınıza girenleri olduğu gibi kabul edebiliyorsunuz.
Kolay kolay strese giren veya endişeye kapılan bir kişi değilsiniz... Genelde huzurlu bir iç dünyanız var; ruhen ve aklen belli bir dengeyi tutturmuş durumdasınız.
Sosyal bir insan olduğunuz ve kalabalıklardan pek de hoşlandığınız söylenemez. Kendi halinizde veya SİZİN organize ettiğiniz ortamlarda daha iyi vakit geçiriyorsunuz.

(hepsi de doğru)

güzel bi testmiş sağolasın......

iyi yürekli ve şefkatli çıktı :))

Zeki ve Açık Fikirli

Mükemmel bir fikir insanı olduğunuz söylenebilir. "Düşünmek" eylemi yemek ve su kadar önemli bir ihtiyaç sizin için. Teorileriniz ve bakış açınızı geliştirmek için sıklıkla yalnızlığa ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu da içine kapanık olarak algılanmanıza sebep oluyor.

Öğrenmeye ve sorgulamaya hevesli insanlarla daha iyi anlaştığınız söylenebilir. Yüzeysel ilişkiler ve sohbetler hiç size göre değil.

Ahlaki konular üzerinde de epeyce kafa yoruyorsunuz. Toplumun geneliyle ters düşmek pahasına da olsa "doğru" olanı yapmaya gayret ediyorsunuz.

iyi yürekli ve şefkatli

sonuç doğru gibi hümanistlik ağır basıyor bende :27:

Back