ben eşimi çok seviyorum hiç bişeyide iğrenç değil...ara sıra yüzüme sürüyorum hemde eşimmin karşısında..yüzümdeki sonuç güzel ..helede ileriki yaşlarda kırışmayacaksa oooo yeter bana .allah eşimin yokluğunu vermesin..
töbeee sanki kışlık reçel istiyoAhahahahaa doldur krem kavanozuna sür bedava ne güzel:roflol:
Benim kocam yok ama yahuuu kırışana kadar olur ama heralde..
Olmadı sevgilimden rica ederim doldurup getirir:roflol::roflol:
büyük ihtimalle pco dur markası :)gecen gun maske almistim inci tozlu diye..netteee icerigine baktimm turkceye cevirerek koyun plasentasi cikti,tabi inci tozuda varr..:dilcikar:midem hala altust:dilcikar:ama sankii yuzumde patlattigim sivilce izlerimi yatistirdi gibi geldiii o ayri...
karı koca karşılıklı sürdük bekledik anlicanız
kızlar yaza düğünüm var inşallah, bu yöntemi kesinlikle denemem lazımArtık haftada 1-2 allah ne verdiyse Ama ciddiyim düzenli deneyip sizinle paylaşacağım. İğreneceğimi sanmıyorum sonuçta yumurta akı gibi bir şey, tavuğun popuşundan çıkan yumurtayı afiyetle yiyoruz hatta onu bile maske niyetine kullanıyoruz tiskinmeden, eee kocişimizin tavuk kadar değeri yokmu:79:
karı koca karşılıklı sürdük bekledik anlicanız
kızlar inci sözlük şuan aramızda(bozbaykuşlar
ben bekarlığından beri deniyorum.faydası çoktadıda değişmekle beraber alıştıkça hoşlandım.
cidden deniyomusun canım?:44: işe yarıyomu peki
caktrma sende nasılsa yuzde cok bellı olmuyohahaha denk geldim başka şeye bakarken ama bir itirafta bulunmak istiyorum kızlar valla bende yaptım gerçektende işe yarıyor kokusunu takmayın bir süre sonra alışıyorsunuzayrıca şöyle birşey söyleyeyim çok yakın bir arkadaşım bir kozmetik markasının kimyagerliğini yaparken söylemişti bunu bana bn daha üniversitedeyken, çok ünlü bir markanın kremleriyle ilgileniyorlardı bayada pahalı bu kremlerin özlerinde sprem bulunduğunu söylemişti. valla ben ilk yaptığımda erkek arkadaşım kalakalmıştı ama şimdi onada normal geliyor imkanınız varsa deneyin derim en azından iğreniyorsanız göbeğinizde falan deneyin